NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (17. sayfa)
-
-
Tamamdır. Teşekkür ederim. Henüz kablo alamadım, kendi kabloları da 3 tane olunca çok kalın olur sanırım. İlk etapta 2+1 denemeyi düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Is Zotac's Trinity RTX 3080 WORTH $699...?
EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra Review: Thermals, Overclocking, Noise, Power, & XOC Records
Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Review, Thermals, Overclocking & Gaming Benchmarks
-
4k'da ne kadar veriyor hocam merak ettim. 3090'a yaklaşmış baya
-
https://videocardz.com/newz/asus-unveils-geforce-rtx-3070-ko-korean-origin-graphics-card
ASUS unveils GeForce RTX 3070 KO (Korean Origin) graphics card
Sadece Güney Kore'de satılacak olan özel sürüm.
-
Evet bugün yeni psu'yu sisteme dahil ettim. Yer problemi yaşamadığım için 3 ayrı pcie kablosu kullandım.
Büyük ölçüde karttan çıkan ses gitti. Sadece oyuna ilk girişte ses geliyor sonra kart ısındıkca o sesde kayboluyor. Uzun süreli oynamada rahatsız edici birşey kalmadı.
750watt psu strix ile olmuyor :) Min 1000w gibi bir psu alıp insanın kafasının rahat etmesi önemli :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: FAKAZLIEvet bugün yeni psu'yu sisteme dahil ettim. Yer problemi yaşamadığım için 3 ayrı pcie kablosu kullandım.
Büyük ölçüde karttan çıkan ses gitti. Sadece oyuna ilk girişte ses geliyor sonra kart ısındıkca o sesde kayboluyor. Uzun süreli oynamada rahatsız edici birşey kalmadı.
750watt psu strix ile olmuyor :) Min 1000w gibi bir psu alıp insanın kafasının rahat etmesi önemli :)
Tekrar hayırlı olsun.
Güzel birkaç SS ile beraber değerlerinizi de ekleyelim. Akabinde birkaç sistem fotosu da fena olmaz.
-
Palit RTX 3080 GameRock OC Review, Thermals, Overclocking & Gaming Benchmarks
-
Msi Ventus 3x 2 adet 8 pin ile geliyor biliyorunuz. 2 kabloyu da aynı PCİ-E hattına mı bağlayayım yoksa birini sağa diğerini Sola mı takayım.. Farkeder mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİSTMsi Ventus 3x 2 adet 8 pin ile geliyor biliyorunuz. 2 kabloyu da aynı PCİ-E hattına mı bağlayayım yoksa birini sağa diğerini Sola mı takayım.. Farkeder mi ?
Montaj açısından sıkıntı yoksa; kablolar hazır ayrılacakken hat kısmı da ayrılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağol başkan tavsiyene uymamak olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİSTSağol başkan tavsiyene uymamak olmaz
-
Strix OC + OC biraz gıdıkladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 21 Ekim 2020; 18:41:50 > -
Ben de Palit RTX 3080 Gaming Pro modelini satın aldım. Yarın elime ulaşır aksilik olmazsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam değerler baya iyi neredeyse 3090lara ulaşmış
-
https://videocardz.com/newz/nvidia-allegedly-cancels-geforce-rtx-3080-20gb-and-rtx-3070-16gb
NVIDIA allegedly cancels GeForce RTX 3080 20GB and RTX 3070 16GB
20GB ve 16GB modellerin aralık ayında piyasaya sürüleceğine dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Fakat en son gelen haberlere göre 20GB G6X'teki birtakım sıkıntılardan dolayı muhtemelen 2021 içerisine kaydırıldığı söyleniyor.
16-20GB kullanımı esnasında; tek başına 2GB'lık chipler üretildi ve böyle bir sıkıntı mı oluştu yoksa tek 1GB'lık chiplerin PCB'nin ön ve arka yüzündeki kullanımı esnasında mı sıkıntı oluştu herhangi bir bilgi yok?
3060 Ti'ın ise, kasım ayı içerisinde lanse edileceği beklentisi halen devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Ekim 2020; 11:57:28 >
-
21de 7nm ile gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_21de 7nm ile gelir
En temizi öyle yapıp geçecekler gibi görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X