Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.126
Cevap
61
Favori
162.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır. Teşekkür ederim. Henüz kablo alamadım, kendi kabloları da 3 tane olunca çok kalın olur sanırım. İlk etapta 2+1 denemeyi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Skoru biraz daha geliştirdim.

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 19 Ekim 2020; 22:56:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Is Zotac's Trinity RTX 3080 WORTH $699...?

EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra Review: Thermals, Overclocking, Noise, Power, & XOC Records

Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Review, Thermals, Overclocking & Gaming Benchmarks

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

4k'da ne kadar veriyor hocam merak ettim. 3090'a yaklaşmış baya

• https://videocardz.com/newz/asus-unveils-geforce-rtx-3070-ko-korean-origin-graphics-card

ASUS unveils GeForce RTX 3070 KO (Korean Origin) graphics card

Sadece Güney Kore'de satılacak olan özel sürüm.

• Evet bugün yeni psu'yu sisteme dahil ettim. Yer problemi yaşamadığım için 3 ayrı pcie kablosu kullandım.

Büyük ölçüde karttan çıkan ses gitti. Sadece oyuna ilk girişte ses geliyor sonra kart ısındıkca o sesde kayboluyor. Uzun süreli oynamada rahatsız edici birşey kalmadı.

750watt psu strix ile olmuyor :) Min 1000w gibi bir psu alıp insanın kafasının rahat etmesi önemli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FAKAZLI

Evet bugün yeni psu'yu sisteme dahil ettim. Yer problemi yaşamadığım için 3 ayrı pcie kablosu kullandım.

Büyük ölçüde karttan çıkan ses gitti. Sadece oyuna ilk girişte ses geliyor sonra kart ısındıkca o sesde kayboluyor. Uzun süreli oynamada rahatsız edici birşey kalmadı.

750watt psu strix ile olmuyor :) Min 1000w gibi bir psu alıp insanın kafasının rahat etmesi önemli :)

Tekrar hayırlı olsun. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

Güzel birkaç SS ile beraber değerlerinizi de ekleyelim. Akabinde birkaç sistem fotosu da fena olmaz.

• Palit RTX 3080 GameRock OC Review, Thermals, Overclocking & Gaming Benchmarks

• Msi Ventus 3x 2 adet 8 pin ile geliyor biliyorunuz. 2 kabloyu da aynı PCİ-E hattına mı bağlayayım yoksa birini sağa diğerini Sola mı takayım.. Farkeder mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Msi Ventus 3x 2 adet 8 pin ile geliyor biliyorunuz. 2 kabloyu da aynı PCİ-E hattına mı bağlayayım yoksa birini sağa diğerini Sola mı takayım.. Farkeder mi ?

Montaj açısından sıkıntı yoksa; kablolar hazır ayrılacakken hat kısmı da ayrılabilir. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Sağol başkan tavsiyene uymamak olmaz NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Sağol başkan tavsiyene uymamak olmaz  

• Strix OC + OC biraz gıdıkladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 21 Ekim 2020; 18:41:50 >
  • Ben de Palit RTX 3080 Gaming Pro modelini satın aldım. Yarın elime ulaşır aksilik olmazsa.

• APOLL0 kullanıcısına yanıt

hocam değerler baya iyi neredeyse 3090lara ulaşmış

• https://videocardz.com/newz/nvidia-allegedly-cancels-geforce-rtx-3080-20gb-and-rtx-3070-16gb

NVIDIA allegedly cancels GeForce RTX 3080 20GB and RTX 3070 16GB

20GB ve 16GB modellerin aralık ayında piyasaya sürüleceğine dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Fakat en son gelen haberlere göre 20GB G6X'teki birtakım sıkıntılardan dolayı muhtemelen 2021 içerisine kaydırıldığı söyleniyor. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

16-20GB kullanımı esnasında; tek başına 2GB'lık chipler üretildi ve böyle bir sıkıntı mı oluştu yoksa tek 1GB'lık chiplerin PCB'nin ön ve arka yüzündeki kullanımı esnasında mı sıkıntı oluştu herhangi bir bilgi yok?

3060 Ti'ın ise, kasım ayı içerisinde lanse edileceği beklentisi halen devam ediyor.

@-MoDeStUs- @_Dominic_Toretto_ @Humboldt @SAVIAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Ekim 2020; 11:57:28 >

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

21de 7nm ile gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

21de 7nm ile gelir

En temizi öyle yapıp geçecekler gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.