Rx 6600 macerasından sonra Asus Dual 3060 Ti ile tekrar Nvidia tarafına geri döndüm. Umarım DLSS 3.0'ın 3000 serisi kartlar için olan versiyonu da gelir, özel çip koyduk diyorlar ama ben çok Nvidia'ya güvenmiyorum bu konularda. |
NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (194. sayfa)
-
-
blackfriday'de 10-11 bine sıfır amazondan 3080 düşürebilirsem güzel olur valla.
-
çok pis terso etti bizi nvidia dlss 3 vermeyerek. Bir forumda okudum elemanın iri 2070 te çalıştırmış dlss 3 ü ama doğrumudur bilemiyorum.
-
Aynı şeyi ben de düşünüyorum hocam
-
S.a beyler rtx 3080 gainward phoneix kartım var undervolt yaptım ama oyunlarda 70 i görüyor yinede 60 larda falan tutma şansım yokmu sizce yoksa normal mi ?
-
Hocam bendede MSI Ventus 3080 var. Oda malesef ısınıyor 80 dereceleri göruyordum bıraz ugrastım 73-75 lere dusurdum dahada ugrasmadım artık.
-
Alıntı
metni:NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti GDDR6X is at least 7% faster than GDDR6 variant in 3DMark tests
-
Değişen kayda değer bir olay yokmuş anlaşılan. gddr6x belleklerin ısınmasıda cabası artık.
-
Merhaba arkadaşlar, almış olduğum Asus Dual Rtx 3060 ti ekran kartım elime ulaştı. Sıcaklık değerleri aşağıdaki gibi genel olarak, fazla anlamadığım için sizlere de sormak istedim değeler nasıldır diye.
-
Merhaba, hayırlı olsun.
Kasa içi hava sirkülasyonu ve ortam iklimlendirmesine bağlı olmakla beraber şu an için fena durmuyor. Tabii oldukça kısıtlı zaman aralığındaki değerler olduğunu görmekteyiz. En azından birkaç saatlik gaming senaryoları esnasında/sonrasında tam manasıyla belli olacaktır.
-
Nvidia elinde kalan chipleri değerlendirmek için son hamleleri.
-
Lian Li Lancool 215 kullanıyorum hocam, hava sirkülasyonundan çok memnum ama 4 adet daha fan takıp ısıları biraz daha düşürebilme imkanım var. Süre olarakta biraz beklediğimde artık değerlerin artmadığını o aralıkta kaldığını görünce ss'i aldım bende. Oyun için testi de bugün yapmış olurum büyük ihtimalle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası pek bitecek gibi de durmuyor. Kaldı ki defalarca kez söylediğim üzere; lansmanda bizzat Deri Ceketli Adam özellikle bu durumu belirtti.
-
Dostlar rtx 3070 kartım var furmarkra 80 derece oluyor normalmidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154198420
Buradaki gibi koşullara bağlı olarak (anlık hava şartlarında) pek normal denemez. Tabii ufak bir kasa mı kullanılıyor, kapalı bi' yerde mi vs. işin içerisinde birçok değişken olduğunu da belirtelim.
-
videocardz.comRaijintek Morpheus 8069 VGA cooler for AMD RX 6000 & NVIDIA RTX 30/40 GPUs pictured - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/raijintek-morpheus-8069-vga-cooler-for-amd-rx-6000-nvidia-rtx-30-40-gpus-pictured
-
Alıntı
metni:ASUS launches GeForce RTX 3060 Ti with GDDR6X memory
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Ekim 2022; 2:43:36 >
-
Biraz konuyu şenlendirelim
-
selamlar. kartı söker toplarım diyorsanız termal macunu değiştirin bir de sökmüşken termal pedleri kontrol edin. Ben de 3080 ti var kartı söküp macun değiştirdim termal pedlerde kaymalar vardı onları düzeltip topladım sıcaklıklarda ciddi iyileşmeler oldu. Termal macun maxtor ctg9 kullandım. ilk kez kullandığım bir macun ama şu anlık performansı iyi.
-
Almış olduğum Asus Dual Rtx 3060 Ti'nın ön taraftaki fanı %75 devirden sonra şıkırtı gibi bir ses yapıyor. Daha düşür devirlerde herhangi bir ses sorunu yok oldukça sessiz çalışıyor, daha önce başına gelen oldu mu? Ses bu video da olan sesin aynısı ve %75 den sonra gelmeye başlıyor ses.
BWX GamingyoutubeExpensive card makes lots of noise when running at full speed. Was playing Quake 2 RTX today when I first noticed the noise. It's loud, might be hard to tell in vid but it's really loud. #Asus #RTX #3070 #RTX3070https://www.youtube.com/watch?v=bGzrk3C3blU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gehinnomm -- 24 Ekim 2022; 1:33:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X