Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.126
Cevap
61
Favori
162.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oxiabit

Selam lar 3000 ana konusunu çok bulandı. buradan sorayım istedim.

Ventus 3080 oc kartım var. ( 5 poscap + 1mlcc )

Bunu 2000 mhz in üstünde seyrettirebilmek için uv bios mu yapmam lazım? Bunla ilgili bir tutorial veya makale varmı ?

3080 demek istediniz sanirim

2000mhz uzeri istiyorsaniz O.C yapmaniz lazim

msi afterburner dan Power target sag tarafa dogru cekilecek max

Core kismina +100 yazin yeterli. Apply Save 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://videocardz.com/newz/colorful-launches-igame-geforce-rtx-3090-vulcan-x-oc

Colorful launches iGame GeForce RTX 3090 Vulcan X OC

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Ekim 2020; 11:32:49 >

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

3080 tasarımlarından sonra düzeltmiş eski dost işi biraz.Bayağı tepki aldı herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAGUT

3080 tasarımlarından sonra düzeltmiş eski dost işi biraz.Bayağı tepki aldı herhalde

GamingPro’dan bahsediyorsak o halen mevcut. 3070 ile de geliyor olacak. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

Son paylaştığınız modelden bahsediyorum,Jetstream.Her ne kadar Asus'un Dual modellerini andırsa da, sade modelleri beğenen biri olarak bence güzel olmuş,beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAGUT

Son paylaştığınız modelden bahsediyorum,Jetstream.Her ne kadar Asus'un Dual modellerini andırsa da, sade modelleri beğenen biri olarak bence güzel olmuş,beğendim.

Fena görünmüyor. F/P oranı iyi seviyede olursa iş yapar.

*3080’lerle alakalı yazdınız ya, ben de o açıdan yazdım. 3080’ler için bildiğim ve siteden gördüğüm kadarıyla JetStream modeli gelmedi.

• https://videocardz.com/newz/nvidia-pg132-sku35-rtx-3070-ti-with-ga102-150-to-tackle-radeon-rx-6800xl

NVIDIA PG132 SKU35 (RTX 3070 Ti?) with GA102-150 to tackle Radeon RX 6800XL?

Bakalım yeni bir GTX 465 vakası görecek miyiz?

@-MoDeStUs- @LEON-X @_Dominic_Toretto_ @Humboldt @Jeezy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Ekim 2020; 16:21:17 >

10GB bir 3070 Ti gelirse, 3080'e çok yakın olacaktır. 3080'i gömecek mi yani NV ?

İlginç..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

10GB bir 3070 Ti gelirse, 3080'e çok yakın olacaktır. 3080'i gömecek mi yani NV ?

İlginç..

Zaten lansmandan beri o kadar ilginç olaylar oluyor ki...

Önümüzdeki süreci her şeye gebe olarak görüyorum. Şu 28-29 Ekim tarihlerini de atlatalım bakalım...

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

3080 e çok yakın performansla daha uygun fiyatlı bir ürün konumlandırmak istiyor galiba AMD karsısına. Fakat vram miktarının aynı olmasıda ilginc. Nasıl bir tasarruf a gidebilir sadece GPU tipini değiştirerek?

• https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3060-ti-goes-on-preorder-in-china

https://s.taobao.com/search?q=3060ti&s_from=newHeader&ssid=s5-e&search_type=item&sourceId=tb.item

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti goes on preorder in China , NVIDIA GeForce RTX 3060 already on preorder in China

Kasım ayından sonra satışa sunulacağı belirtilmiş.

@-MoDeStUs- @_Dominic_Toretto_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Ekim 2020; 19:21:24 >

3060 Ti gelince 3070'in selası verilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

3060 Ti gelince 3070'in selası verilir.

Beklendiği özellikleriyle geldikleri takdirde; 3070 Ti ve 3060 Ti modelleri ciddi manada ilginç kartlar olacaklar orası kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3060-ti-goes-on-preorder-in-china

https://s.taobao.com/search?q=3060ti&s_from=newHeader&ssid=s5-e&search_type=item&sourceId=tb.item

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti goes on preorder in China , NVIDIA GeForce RTX 3060 already on preorder in China

Kasım ayından sonra satışa sunulacağı belirtilmiş.

@-MoDeStUs- @_Dominic_Toretto_

3070 killer is coming : )

• NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

• kendi 3070lerini cop ederler ya sunu yaparlarsa. 3080 yine ustun kalacak gibi 100dolara deger de. bence once stok sorununu cozsunler. buldugu karti alacak millet :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VU22

kendi 3070lerini cop ederler ya sunu yaparlarsa. 3080 yine ustun kalacak gibi 100dolara deger de. bence once stok sorununu cozsunler. buldugu karti alacak millet :D

Geçmişte bu şekilde örneği hatta örnekleri olduğundan dolayı yapılmayacak iş değil. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

Ben halen stok sıkıntısının suni olduğu görüşümü sürdürüyorum. 28-29 Ekim sonrası ve kasım ayı içerisinde net olarak durumları görmüş olacağız.

• neyse burasi karti alanlar grubuymus zaten bizden gecti bu dertler :p oteki taraf sanmistim bi an

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Alsakta şöyle bol bol test ss atsak : )

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.