ne kadar fırsatçı varsa alayının gözlerinden öpüyorum. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (274. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
zaten 45e alan 3 5 kişi o yüzden çok üzülmeyin derim :D
-
"sinerji Gainward GeForce RTX 5080 Phantom 56k aldım.
iyi mi yaptım kötümü bilemicem.
bu markayı daha önceden hiç kullanmadım."
ben de kasım'da sinerji'den gainward phoenix 4080s aldım soğutması süper ki phantom daha üst modeli en üst modeli gainward'ın. palit de var bende 4070s ikisi aynı firma birleşmiş artık hangisi hangisini düzeltti bilmem ama şubatta palit 4060ti alınca şok olmuştum ne kadar kaliteli bu diye ve dual modeli en düşük 2 fanlı. bu yüzden 4070s'yi de yine palit dual almıştım. 3 kartta da coil whine yok. sıkıntı yaşamazsınız güzel kart lakin 5000 serisi biraz sıcak çalışıyor.
bununla aynı soğutucu ama 285w değil 320w bendeki
https://www.techpowerup.com/review/gainward-geforce-rtx-4070-ti-super-phoenix-gs/40.html
bu da sizinki
37-38 dBA under heavy stress depending on BIOS preference, my advice, select the silent mode bios as the temperatures at roughly 70 degrees C are totally fine and then you're running at a very sweet 36 dBA.
-
@MacGyver. Evet fiyatlar ne durumda kurbağda.
-
Merhaba,
Ben bu sıralar genellikle gece veya sabaha karşı geç saatlerde bu tarz içerikleri paylaşabiliyorum (konu içerisinde paylaşılacak ve ilk mesaja yönlendirme linkleri eklenecektir).
60K TL civarları vb. hak ettiği rakamlar değil ama çok kısaca bunu dile getirebilirim. İstediği kadar daha sonradan fiyatlar artacak olsun ki ortada MFG ON/OFF gibi bi' gerçekliğimiz var.
Ayrıca, GAMING X TRIO modeli artık kategori olarak bi' tık daha alt konuma alınmıştır (VANGUARD modeli geldi malum).
-
80 serisi için dediğimin 10 k altında fiyatla geldi ama 90 serisi için ne dediysem o fiyattan. 200 k kim dedi ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 30 Ocak 2025; 18:53:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
rahatladım=)
-
Teşekkürler hocam sayenizde bilgileniyoruz iyi akşamlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen doneminin uzun kasli guzel sogutuculu 320mb/320bit karti sonrasi 8800gt donemi forumda herkesin kart aldigi donemler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit: Mesaj eksik yazılınca 200K dedim çıktı gibi anlaşılmıştı, sonradan "kim dedi" eklemişsiniz, pardon :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 30 Ocak 2025; 18:55:1 > -
Yarıda kalmış klavye anlamadım yeniledim. 200 k hiç demedim ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gainward phantom 56 , gamerock 58, gaming pro 55 falan gibi gördüğüm kadarıyla
5090 da 120 falan sanırsam.
-
0 kasa dizeceğim film-oyun vs başka birşey yapmayacağım 5070ti almaya düşünüyorum vram fazla diye mantıklı mı ? 5070ti alırsam hangi modeli almalıyım uçuk işim yok oyun film vs günlük kullanım 1440p de oynayacağım
Beyler şunada bir yardım ben sizin kadar çipi üreten adamın adını bilmiyorum :D birde ne alayım 5070ti'da vanguard vs vs ne bana yeter uçuk isim yok 1440p 2K oyun
-
Pardon hocam cevabı yazdıktan sonra gördüm :D
-
en ucuz bulduğun 5070ti al geç uğraşma hiç 2k da her türlü uzun yıllar götürür seni
-
Asıl hedefim 5080 Suprim SOC'di ama Vatan'dan fiyat göreceğim diye beklerken kaçırdım (salak kafam)
67'den eklemiştim... Sonra Vanguard Launch Edition bulabildim... Aynı fiyata ona razı olduk...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 30 Ocak 2025; 18:59:14 > -
Bu fiyatlardan yola çıkarak tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi? Benim gibi 5090 5080 e durumu yetmeyenler için 5070 ve 5070ti kaç tl den çıkar öngörülerinizi rica ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon yurtdışı fiyatları belli mi? Daha uyguna getirme imkanımız olur mu 5080 i?
-
Bi lansman fiyatı da 5070 ti ye yaparlarsa 32999 tan falan 3-5 stok salabılırler bence
-
40-50 arası çıkar 5070 ise 30-40
fırsatçı şarlatanlar pahalısını 60-65'ten okutmaya kalkacaklardır kesinlikle almayın onlardan
1000 dolarlık kart 2200 den satılıyor keşke sövmek serbest olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Ocak 2025; 19:2:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X