18k fark var, pembe olsa alınır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (273. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Palit Gamerock ile PCB, soğutma vs. tamamen aynı hocam. Görüntü değişik sadece. Garantisi 3 yıl o açıdan avantajlı Palit'e göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerliMakina -- 30 Ocak 2025; 18:37:0 > -
Bir galax rtx 4080 alayım dedim uyguna girer , kitlesi az , Asus prime , ventus falan 45k, gamerock 55k , adamlar galax 67k fiyat biçmiş , ne yaşıyor bunlar
Edit 18.40
62 ye düşürdüler, kimse almadı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 30 Ocak 2025; 18:41:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en düşük fiyata bunu bulabildim umarım soğutma konusunda üzmez beni.
-
valla haklısın hocam 9800x3d almıştım bekliyordum onun parası çıkıyor direkt iyzico muhabbetiyle 44e geldi. Galiba beyazı iade yapacağım.
-
Ülkede bir grupda bok gibi para var. Bunlar tüketimin çoğunu yapıyor 10 milyon kişi bile değil muhtemelen.
Durum böyle olunca geriye kalan 80 milyon anca cama ekmek banıyor. Adamların alım gücü o kadar yüksek ki piyasa rekabetine ihtiyaç bile duyulmuyor.
65'e koyuyorsun yine gidiyor :)
çok mal getirip de milletle de uğraşmıyorlar az getiririz 3 kişiye satacağımıza 1 kişiye satarız nasılsa alacak parası olan var temiz iş...
-
Şubatta arkadaşım sevillaya gidecek. Acaba ispanyada fiyatlara hangi siteden bakabilirim bilen var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
45k olanları çok baz almamak lazım. Birkaç tane lansman için satılan kart. Ağırlıklı 60k ve üstü 5080 ler
-
Aman hocam böyle deyince kıskanıyor, çekemiyor oluyorsunuz ve eski nesil kartınızla size mutluluklar dileniyor, konudan kovuluyorsunuz.
-
para olsa nolcak baksana 5090 gelmedi adam akıllı üst modeller alamadık bişey bakıyoz öyle :)
-
Oha 76bin TL istiyorlar 2.150 dolar yuhh..
Yurtdışında 1500 dolardan satışa çıktı Astral Rog 5080ler
Bizde 650Dolar daha fazla isteniyor oha lan bizde fazladan istenen 650dolara 14400F yada Ryzen 7500F + rtx 4060lı komple sistem alırsın:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 30 Ocak 2025; 18:46:20 > -
lansman fiyatı yakalayabilen oldumu
-
Böyle dediğimiz için bu haldeyiz bana göre. Birçok site 45k'dan sattı ventus ve prime modellerini 60k'ya satılanların benim nezdimde hiçbir geçerli mazareti yok. Dist ve bayiler faiş kar etmiyorsa bende birşey bilmiyorum.
-
Off fena nostalji oldu bu kartı paylaşman. Zamanında 1000tl'sına satmıştım bu kartı. :/
-
Hocam merhabalar denk geldi gaming x trio 5080 aldım ama diğer modellere göre konumu nedir bu modelin soğutma performansı olsun genel performansı olsun elinizde bi karşılaştırma var mı bakındım nette bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Evet. Şimdi nerede bu Astral 80-90 olurcular, 5090'ı 150'den bulan şükretsin 200 bine çıkacakçılar 55 bine kart olması imkânsızcılar...
Hadi... Sahneye alalım sizleri...
-
45k aslında olması gereken fiyatın bir tık altı vergileri ve üreticiyi de katarsak
asıl normal olmayan bu kartın 2000 dolardan daha pahalıya satılması
-
Ben ventus aldım 45k'dan ben aldıktan 10 sn sonra fiyat 66k oldu sanırım 1-2 tane ürün koymuşlar lansman fiyatına.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X