fiyatı normal bence de, taksitli bir yerden alıp maliyetini düşürmek lazım. peşin para 56k fazla. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (271. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
5090 için sıvı soğutmalı model var mı? tercihen suprim liquid
-
90k'dan sattıkları ürünü 132k yaptılar denetim yaptırım yok mu böyle işe
www.vatanbilgisayar.com
ASUS TUF GeForce RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 512Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-geforce-rtx-5090-gaming-oc-32gb-gddr7-512bit-dlss-4-ekran-karti.html -
5090 ını aldı, şimdi bu konuyu salıp bizi rahat bırakabilir artık.
-
Şaka şaka 45K dip fiyattı 5080 için onu da her zaman olduğu gibi Vatan yaptı 5090 'da 89K'dan gitti yine Vatan yaptı şaşırtmadı.
-
90K 5090 tuf sasırıyorsunuz da olması gereken fiyat o zaten. 2400 euro yapıyor. avrupada bu fiyatlara suprim de listeleniyordu. bence biraz sabırlı olmak lazım
-
Bu karttan zamanında kullanmıştım efsane karttır . 320 mb 320 bit diye hatırlıyorum bu kartı. Şimdi rtx 2060 da kaldım 6 gb olanından.Sanırım rtx 6000 serisiyle yeni ekran kartına geçerim.5000 serisi beni pek açmadı.Bi 5070 ti ilgimi çekiyor oda 16 gb da değilde 20-24 falan olsaydı daha çok ilgmi çekecekti.Uzun lafın kısası ya 6000 serisi ya da idareten intel arc b580 o da 6000 serisi çıkana kadar bakalım.
-
Hocam 5090 palitten başka stok gelmemiş ülkeye gördüğümüz kadarıyla. Onada 120 bin istediler ben o paranın palite verilmemesi taraftarıyım. MSI, AORUS, ASUS hiç birinin stoğu yoktu sadece Asus için ön sipariş alındı mart başı teslim için.
-
Asus ASTRAL LC, MSi Suprim LC ve Gigabuye Auros Waterforce model olarak duyuruldu.
-
Bu konu bizim konumuz sen 4000 e git bi zahmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an hala aldığın fiyata satışta olmuş olsa yaparlar belki derdim ama sanmıyorum büyük ihtimalle kart senin
-
Temp değerlerine (hatta high temp değerlerine) ve kullanılan bileşenlere baktığımız zaman benim nazarımda ederi lansman fiyatıdır (hadi 1-2K TL üzeridir) fazlası değil...
Cidden oldukça absürt rakamlar görmekteyiz...
-
Ben sinerji'den aldım hocam 45'e, gaming.gen ve vizyon bilgisayarda yapmış 45.
Muhtemelen 5080 prime kampanya fırsatıyla adetli olarak böyle verildi gibi geliyor.
-
TUF icin 100K olmasi gereken fiyat. 90K iken ise super fiyatmis.
-
5070 fiyatını göremedim? Ne kadardan çıktı bu kart?
-
Subat sonu cikacak XX70 serisi.
-
90bin'e alan arkadaşın siparişini muhtemelen iptal edecekler. umarım edilmez ve güle güle kullanır
-
türkiyede her şey en az 2 kat pahalı satılıyor kartlar bu durumdan etkilenmiş değil öyle olsa 4800 euroya listelemişlerdi
-
en kazık satış yapan itopya oldu bu sefer hiç bi indirim yok direk pindirim yaptı :D
-
Onu görmedim hocam pc'de 50 tane sekme açık hangisine bakacağımı şaşırdım alamadıktan sonra ancan bakıyorsunuz zaten h.o bu arada çok iyi fiyattan almışsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X