Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.860
Cevap
257
Favori
354.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiyatı normal bence de, taksitli bir yerden alıp maliyetini düşürmek lazım.

peşin para 56k fazla.

• 5090 için sıvı soğutmalı model var mı? tercihen suprim liquid

• 90k'dan sattıkları ürünü 132k yaptılar denetim yaptırım yok mu böyle işe

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS TUF GeForce RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 512Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-geforce-rtx-5090-gaming-oc-32gb-gddr7-512bit-dlss-4-ekran-karti.html
  • Kuzgun091 kullanıcısına yanıt

5090 ını aldı, şimdi bu konuyu salıp bizi rahat bırakabilir artık. 

• aericon A kullanıcısına yanıt

Şaka şaka 45K dip fiyattı 5080 için onu da her zaman olduğu gibi Vatan yaptı 5090 'da 89K'dan gitti yine Vatan yaptı şaşırtmadı.  

• 90K 5090 tuf sasırıyorsunuz da olması gereken fiyat o zaten. 2400 euro yapıyor. avrupada bu fiyatlara suprim de listeleniyordu. bence biraz sabırlı olmak lazım

• demircibu kullanıcısına yanıt

Bu karttan zamanında kullanmıştım efsane karttır . 320 mb 320 bit diye hatırlıyorum bu kartı. Şimdi rtx 2060 da kaldım 6 gb olanından.Sanırım rtx 6000 serisiyle yeni ekran kartına geçerim.5000 serisi beni pek açmadı.Bi 5070 ti ilgimi çekiyor oda 16 gb da değilde 20-24 falan olsaydı daha çok ilgmi çekecekti.Uzun lafın kısası ya 6000 serisi ya da idareten intel arc b580 o da 6000 serisi çıkana kadar bakalım.

• reoix kullanıcısına yanıt

Hocam 5090 palitten başka stok gelmemiş ülkeye gördüğümüz kadarıyla. Onada 120 bin istediler ben o paranın palite verilmemesi taraftarıyım. MSI, AORUS, ASUS hiç birinin stoğu yoktu sadece Asus için ön sipariş alındı mart başı teslim için.

• reoix kullanıcısına yanıt

Asus ASTRAL LC, MSi Suprim LC ve Gigabuye Auros Waterforce model olarak duyuruldu.

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Bu konu bizim konumuz sen 4000 e git bi zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

şu an hala aldığın fiyata satışta olmuş olsa yaparlar belki derdim ama sanmıyorum büyük ihtimalle kart senin

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

@yigitcan19901

Temp değerlerine (hatta high temp değerlerine) ve kullanılan bileşenlere baktığımız zaman benim nazarımda ederi lansman fiyatıdır (hadi 1-2K TL üzeridir) fazlası değil...

Cidden oldukça absürt rakamlar görmekteyiz...

• HWS kullanıcısına yanıt

Ben sinerji'den aldım hocam 45'e, gaming.gen ve vizyon bilgisayarda yapmış 45.

Muhtemelen 5080 prime kampanya fırsatıyla adetli olarak böyle verildi gibi geliyor.

• SECourses kullanıcısına yanıt

TUF icin 100K olmasi gereken fiyat. 90K iken ise super fiyatmis.

• 5070 fiyatını göremedim? Ne kadardan çıktı bu kart?

• Reborned kullanıcısına yanıt

Subat sonu cikacak XX70 serisi.

• 90bin'e alan arkadaşın siparişini muhtemelen iptal edecekler. umarım edilmez ve güle güle kullanır

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

türkiyede her şey en az 2 kat pahalı satılıyor kartlar bu durumdan etkilenmiş değil öyle olsa 4800 euroya listelemişlerdi

• en kazık satış yapan itopya oldu bu sefer hiç bi indirim yok direk pindirim yaptı :D

• donda kullanıcısına yanıt

Onu görmedim hocam pc'de 50 tane sekme açık hangisine bakacağımı şaşırdım alamadıktan sonra ancan bakıyorsunuz zaten h.o bu arada çok iyi fiyattan almışsınız.  

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.