Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (308. sayfa)

5 sn
6.205
Cevap
236
Favori
250.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

75bin bile olsa kart 2 sene kullansan 3de1 fiyatını tedaşa hkmte bağışlayamam

• Aslanım Palit Gamerock reklamın iyisi kötüsü olmaz herkesin dilindesin.  Tier miyer leş diğenler forumun %98 standart kullanıcı. 

Birisi kutu açılışı atmış cansın ya kesin bu konuda bu arkadaş @MacGyver. senmisin yoksa aldın mı kurbağa 

NextGenCeoyoutube
    50 mbit ile SSD'ye kayıt edildi. Daha sonra Adobe ile edit yapılmıştır. Sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir. Amd Ryzen 7 7800X3D ASRock X670E PG Lightning 1TB Adata Legend 960 Max 7300mbs/6400mbs 1TB Gigabyte Aorus 7000S 7000mbs/5500mbs Kingston 6000Mhz CL40 32GB DDR5 Nvidia Palit RTX 5080 GameRock BitFenix Whisper 850w Gold Keyboard: Royal Kludge RK65 Mouse: VGN Dragon Fly F1 Pro White Mouse Pad: Wraith Aim Speed PC Case & Cooling: Lian Li Lancool 207 Non-Profit Channel. Fair Use. My Copyright Disclaimer: Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended.
    https://www.youtube.com/watch?v=kQMCdRkpR08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 31 Ocak 2025; 20:32:26 >

• ZiveR kullanıcısına yanıt
    Boş verin Ziverbey değmez. İntelde böyle değilmiydi noldu gördük. Nvdia rtx diye bir problemş ortaya attı hiç yoktan sonra bu kendi çıkardığı probleme dlssi çıkardı. Şimdide dlss ile kendi ürettiği kartları baltalıyor. Saf güçle yenemediği için yazılımla iş çeviriyor. Birde çin üretim gücü yeni yıl tatilinde kartları çıkarıp bilinçli karaborsa yapması söylenecek çok şey var. Gerçek oyuncular bunun farkında ve bunları unutmaz. Tr kitlesi için konuşmuyorum global özellikle abdli kullanıcılar aşırı sinirli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

24 saat render mi yapacaksın hocam? Enerji çekme hesabı öyle değil, en azından o kadar düz değil :)

Bu benzine para vermemek için lüks araba almamak gibi bir şey. Lüks araba alabilecek durumdaysan benzini düşünmezsin.

Bilemedim.

• 5090 ı es geçersek dünya kadar paralar verip alınan kartların 16gb olması cidden üzücü. Düşünsenize gta6 çıktığında tüm ayarlar açıkken 16 gb ı aşıyormuş bir de.

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Güzel mesajlar konu içinde kayboluyor. CS, Pubg (ki bu; yeni teknolojileri barındırmayan, popüler olup oynarken en çok yırtılma / kırılma hissettiklerimden biri) gibi oyunlara yarar sağlayacak. Haberi ben de okumuştum. Sadece Windows 11 de çalışıyor önemli bir bilgi. Mesaj için sağolun hocam. bkz. Smooth Motion

• drages kullanıcısına yanıt

tamam aynı hızda hibrit araçla 6000cc atmosferik mi diye sorayım sana ? eğer 3 senede araç değiştiriyorsam sence hangisi mantıklı işte bu kadar düz bir hesap. 3-5 tane AAA oyunda yüksek fps için 500 600w güç harcanır mı ama testler ortada ki ben undervoltla kullanıyorum 200-250w oyun için çok bile

• Kısacası 5090 alan arkadaşlar. Eğer bu kart nedeniyle faturanız aylık 1050 lirayı aşarsa her ay 1050 tl daha 5090 kullanım ücreti ödeyeceksiniz. Nitekim faturanız 2 katına çıkacak.

• crashris kullanıcısına yanıt

Demek istediğim kart bilgisayarı açtığın gibi 600 W harcamıyor.

Herkes 5090 almalı diye bir kaide yok zaten. Ben çok az oyun oynayan biriyim ama bilgisayarda iş de yapıyorum dolayısıyla alacağım. Ayda 1k fazla versen 12k yılda ekstra ödeme demek ki, şu anki durumda 120k+ yı bir ekran kartına verecek bir insanın elektrik faturası takip etmesi bana komik geldi. Yani zaten birisi elektrik faturasından etkileniyorsa demekki 5090 ona baya baya çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drages -- 31 Ocak 2025; 20:42:14 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Windows 11 olayı harbi mi? 24H2 beni bıktırdı 10 22H2 kullanıyordum. İstemiyorum abi 11 falan benden uzak.

Hocam LCD olanlar evet uzun süre dayanmıyor malesef. Bende şuanda 3’lü Wireless TL, 3’lü Lcd wireless ve tekli tl wireless var. 24 pin ve gpu wireless var. Tanıtıldıkdan kısa süre sonra geldi wireless olanlar. Brnde. Şıanda o şekilde sadece reverse 3 lü kaldı. Bakalım duruma göre ayarlıcaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RTX 5070Ti nerede dostlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Aslanım Palit Gamerock reklamın iyisi kötüsü olmaz herkesin dilindesin.  Tier miyer leş diğenler forumun %98 standart kullanıcı. 

Birisi kutu açılışı atmış cansın ya kesin bu konuda bu arkadaş @MacGyver. senmisin yoksa aldın mı kurbağa 

NextGenCeoyoutube
    50 mbit ile SSD'ye kayıt edildi. Daha sonra Adobe ile edit yapılmıştır. Sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir. Amd Ryzen 7 7800X3D ASRock X670E PG Lightning 1TB Adata Legend 960 Max 7300mbs/6400mbs 1TB Gigabyte Aorus 7000S 7000mbs/5500mbs Kingston 6000Mhz CL40 32GB DDR5 Nvidia Palit RTX 5080 GameRock BitFenix Whisper 850w Gold Keyboard: Royal Kludge RK65 Mouse: VGN Dragon Fly F1 Pro White Mouse Pad: Wraith Aim Speed PC Case & Cooling: Lian Li Lancool 207 Non-Profit Channel. Fair Use. My Copyright Disclaimer: Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended.
    https://www.youtube.com/watch?v=kQMCdRkpR08

evet haklısın @PanikAtak...

forumda gelenek bu nesilde de değişmedi; yine en çok asus konuşuldu ama en çok palit satın alındı. "ucuz kart olduğu için tabii ki satılır" denilen palit de ülkemizde 3345 usd'a satıldı yanlış anlama...

bu arada daha dün birilerinin hevesle aldığı bir malı, keyfe-keder sebeplerle böyle açık açık "çöp" diye aşağılamak da son derece saygısızca bir hareket olup, ağır derecede görmemişlik belirtisidir. alt tarafı hobi için aldığımız bu 3-5 kuruşluk ekran kartı oyuncaklarının markası önemli değildir ama biraz medeni, olgun ve düzgün bir insan olabilmek elbette önemlidir.

son olarak; insanlar size nasıl davranacaklarına karar verirlerken kasanızda takılı olan kartın markasını iplemezler ama kişilik özelliklerinizi mutlaka dikkate alırlar. bunu da unutmayınız. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Ocak 2025; 21:8:20 >

• İncehesap tek bir rtx 5090 satmadı henüz normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

7milyon verip 1.6 arabaya biniyor mtv yüzünden millet hacı sen hala ne anlatıyon :D

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Subat sonunda cikacak 70 serisi.

• SECourses kullanıcısına yanıt
    Eminmisin.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Incehesap mi? Vay arkadaş hiç göremedim stok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Hocam leş tier filan olacak bir kart değil gamerock. Palit grubunun en üst seviye kartı sonuçta. Palit'in altında başka daha uygun fiyatlı markalar da var.

Zaten astral'e yakın termal performans vermiş 3dguru sitesinde techpowerup'da neden böyle kötü olmuş anlamadım. Ayrıca msi suprim'de sorunlar olduğu konuşuluyor. Düşük performans veriyormuş bundan dolayı ısılar bu kadar düşükmüş vs.

• rfncskn kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, trendyoldan maximum ile aldım. Satıcı Garaj Online Elektronik, kargoya verildi.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.