Yine de söz üzerine para vermenin riskli olduğunu düşünüyorum ki zaten bu kartlardan biraz gelse piyasa doyacak hemen, yani ilk olmadı ikinci sevkiyatta stoklarda olacak olan kartlar bunlar. Şansınız açık olsun. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (306. sayfa)
-
-
Ben zaten vazgeçmiştim hocam büyük oyun çıkmayacak yakında diye ama naikte 6 taksit iyi bir teklifti benim için, umarım dediğiniz gibi olur kimse sıkıntı çekmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün arkadaşım dün netten sipariş ettiği 5080 Phantom'u gidip mağazadan elden teslim almış, henüz sistemi tamam olmadığı için benim sisteme koyup biraz kurcaladık, test ettik, kartta sorun yok.
Sonra bendeki 4080S'i tekrar takıp onda ne yaptıysak tekrar ettik.
Evet FG 3x ve 4x FPS bakımından çok fark yaratıyor ancak aynı 40 serisinde FG 2x'deki gibi ciddi akıcılık sorunu var. Yalnız fark ettiğimiz 5080'de FG 2x açıldığı zaman neredeyse hiç gecikme yok gibi. Bunlar Cyberpunk özelinde, zaten başka oyunda da test edemedik.
FG'siz sadece DLSS Quailty ile baktığımız diğer 10 oyunun hiç birisinde 4K çözünürlükte 11 FPS'den fazla farkını göremedik. Güç tüketimi olarak 40-50w arası fark var.
Zamanında 3090'dan 4080'e geçip ilk oyun testini yaptığımda Vaaoov ! demiştim. Şimdi 4090'dan bir şekilde 5080'e geçenlerin tepkilerini merak ediyorum.
Benim düşüncem elinde kartı olmayanlar için fiyattan bağımsız okey ama elinde 4070Ti Super üzeri bir kartı olanların 5080'e hiç bakmamaları gerekiyor.
-
Birileri yine 6 tane kart alıp milleti tokatlama peşinde. Umarım satamaz
-
Hayirli olsun nereden alıştınız kartı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem pahalıya satıp hemde peşin fiyatına satan gamingen tebrik ederim
-
👍🏻
Bazen dikkatten kaçabiliyor kusura bakmayın.
Adam bir deyasal satış fiyatı demiş buna. Ahlak eksikliği ne güzel şeyya.. uyku sorunu yok, utanma sorunu yok..
-
estağfurullah hocam, selamlar.
-
Hocam ne olursa olsun başkasından kara borsa ürünü almam alanda da var sıkıntı , 89 dan beri teknoloji peşindeyim bir kez olsun aklımdan geçirmedim karaborsayı ne kadar ihtiyacım olursa olsun
Kaç liradan aldınız hocam 6 taksit?
Bunları unutmamak lazım. Aslında büyük adamlar hariç, bilmemne teknoloji yazan hiç bir yerden kart filan almamak lazım. Bakkal muamelesi yapacasın bunlara.
-
145 6 taksit hepsiburada
Unutmasak ne farkeder isim değiştirip yine geliyorlar, denetim yok.
-
Hayırlı olsun hocam. Siz de sanırım paliti alıp iptal ettiniz benim gibi. Umarım kartlarımız biran önce gelir.
O yüzden diyorum, X teknoloji isimli hiç bir yerden iki elin kanda olmadıkça bir şey almayacaksın. Amazonunda kendisinden alacan, HB'den de kendisinden alacan. Zaten buradan aldığın şeyler büyük ihtimalle kaçak, sakat, ikinci elden paketleme, artık başka ne çıkarsa. Sahibinden deki mağazamsı satıcılara benziyor, onlardan da tiksiniyorum...
-
Beklemek önemli değil yeterki sahte olan model (D) gelmesin ya da ambargo olmasın bekleriz
Çok haklısınız, sizinle aynı fikirdeyim ve bu konuya çok dikkat ediyorum. Yalnız ufak bir not ileteyim, daha önce alış veriş yaptığım için biliyorum.
Beta Plus Teknoloji diye bir firma var, bunlar meğerse gaming gen tr'nin N11, Pazarama, Hepsiburada gibi platformlarda ilan açtıkları kullanıcı hesaplarıymış.
Bu bilgiyi ben de sonradan öğrendim ve aynı binada hizmet veriyorlar.
Örnek verdiğiniz firmalarda benzer yerler olabilir mi bilemedim. Yine de dikkat etmek lazım. Alış veriş için ödenen rakam çok ciddi ve yüksek rakamlar!
-
Hadi sarı siteyi bırakalım, bildiğimiz mağazalar yapıyor bu elemanın yaptığını. Gamingentr, itopya, incehesap vs. Bunu benim kafam almıyor; 60 bin liraya gördüğümüz şeyin üzerine 8 bin daha koymak, 55 bin liralık ürünü 67'den satmak nedir? Asıl bu mağazaları hedef almak gerekiyor, bu insanlar önemsiz. Asıl ahlak bozukluğunun kaynağı bizzat bu mağazalar. Adam demez mi benim yaptığımı resmi satıcılarda yapıyor, benim elim armut mu taşlıyor diye?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X