Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (448. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.070
Cevap
258
Favori
362.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buradan anlaşılıyor ki kutudan çıkan kabloda kullanılsa psudan direk 3.1 kabloda kullanılsa yanma riski var.Burada sorun gpu'nun kablo kanallarından dengesiz güç talebinden geliyor.Bu durum yazılımla düzeltilecek gibi görünmüyor Nvidia'nın güç konnektörü sorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt

Raijintek Cratos 1200w var hocam. Gainward ile iletişime geçtim. Bana PSU dan çıkan kabloyu takmamı önerdiler. İçinden çıkan kablo psu kablosu yoksa sadece kullanın dediler. Testler sonrası daraca ve watt bilgisi vericem

• 5080, 5090 yanmıyor. Yanamaz! Yalan söylüyorsunuz. Yalan..

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

RX 7900XTX Pulse' dan geçtim fan sesi ona göre yüksek coil wine da mevcut biraz. Kulaklığımı takar oyun oynarım ben 1 metre mesafe var kasa ile aramda beni rahatsız etmiyor. Ama sessiz diyemem karta

• RedGunners kullanıcısına yanıt
    Once cuzdani sonra kendisini yakiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayV B kullanıcısına yanıt
    Kalitesi nasil plastik mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sıra düşünüyorum, 100 fps ile 120 veya 140 arasında hissedilir bir artış oluyor mu gerçekten? 60-100 arası için birşey demiyorum.

MFG tamam iyi ama 4090 ile 5090 arasında iş render dışında oyun için gidip almaya değecek bir durum var mı?

• wccftech
    Another User Sees Melting Of 16-Pin Connector On The PSU Side, But This Time With NVIDIA's RTX 5080
    https://wccftech.com/another-user-sees-melting-16-pin-connector-with-nvidia-rtx-5080/
  • arduino ile proje yapma düşüncem var :D 2-3 tane RTD ile gpu kablo psu kablo girişleri anlık sıcaklıkları okuyacak usb den pc bağlı olduğu içinde de küçük bi tooltip ile anlık sıcaklık gösterecek yüksek derecelere çıkarsa uyarı verecek gibi bişey düşünüyorum :D

Sıcaklık Aralığı: F0.6 (2B) -70 ila 400 °C (-94 ila +752 F)

https://www.motorobit.com/pt100-rtd-sicaklik-sensoru-crz1632r-1002b

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Üst kısmı metal, alt kısmı plastik sapphire rx 7900xtx in dış kapak kalitesi daha iyi duruyor bence. Ama Gainward RTX5090'da çok ucuz gibi hissetirmiyor. Fotoğraflardakilerden daha kaliteli geliyor.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Hocam projen güzelmiş ama kısada sensör kabloya sarsan :)

www.hepsiburada.com
    Robiz Sıcaklık Isı Termometresi Mini Dijital Isı Ölçer Ntc Fiyatı
    https://app.hb.biz/FP9QnaXBLxdj
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Dediğinize benzer tübitak destekli projeler var, en son sera sıcaklıklarını ölçen ve ayarlayan arduino'lu sistem projesi yapılmıştı.

• BayV B kullanıcısına yanıt

maşallah, gayet haşmetli görünüyor, palit gruptan bir kart neticede...

• RedGunners kullanıcısına yanıt

Aslında cevabını sen vermişsin. Lüks bir ihtiyaç olarak 100 fps üstü kalmak istiyorsan daha iyisi neden olmasın gibi bir mantık düşünebilirsin. İhtiyaç ve parana göre değerlendirirsin. Ben şahsen 4090 ım olsaydı ellemezdim ve 6000 serisindeki kartı alırdım. Sıçrama büyük ihtimal ile daha büyük olucaktır. Ama işte 5090 fiyatı koymaz bana diyorsan sürekli high end takılmayı ve 2 senede yenilemeyi seven biriysen 5090 alınır. Yeni oyunların kaç fps alıcağı belli değil. Sürekli optimizasyon özürlüsü oyunlar çıkarıp çıkarıp duruyorlar zaten.

• Orodruin kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi hocam gpu-z tv kartı takılı olan sistemide x16 gösteriyor, bu zaten tek başına x8 x8 moda sokan bir durum.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

maksat direk pc den okuma ve kontrol etme ona göre uyarı vermesi :D ikide bi ekranamı bakıcan :D

600w lık kablo 400w bile çekmeyen bir GPU ile yanıyorsa ben artık ekran kartına suç bulmuyorum nedense

Pinler eşit akım çekmiyor ana sorun bu. Bir tanesinden 20 çekiyor diğerlerinden çok az vs. Hatta adam demiş ki sadece kabloyu söktüm tekrar düzgünce taktım bu sefer eşit akım çekiyor. Acayip bir şey.

• donda kullanıcısına yanıt

BIOS'tan falan bi kontrol ederim o kısmı. Nasıl çalıştığına bakmak için. Tam olarak hangi menü altında o yapılandırma ayarı?

• sukrullex kullanıcısına yanıt

İlginç sorun gerçekten. Daha neler göreceğiz. Zaten XX90'lı kart almam imkansız ama olur da bi gün alırsam şu olay yüzünden tedirgin olacağım.

• 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.