< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (637. sayfa)

-
-
şuan stok gözükmüyor sanırım
-
Hızlı al diyince 3d ödeme ekranı gelmişti kapatmıştım ancak mail geldi ödemeniz alınamadı diye meğerse siparişi geçmiş arkada. İsteyen varsa siparişi ilerletip 1-1 aynı fiyattan verebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
IPS panelde de oluyor benim AW2723DF den şahidim youtube un başlık yazısı kalmıştı ekranda, arkadaşım hoşgeldin izliyordum ard arda uzun aynı yerde kalınca iz yaptı ama kalıcı olmadı ertesi gün geçti
-
Mesut'un Asus'la henüz değil ama Nvidia'yla sözleşmesi bitmiş heralde. 2'dir Nvidia'ya hatta bugün Jensen'e de ağır giydiriyor :D
-
yorumlarında millet masut'a giydirince o da nvidia'ya giydirmeye başladı herhalde
-
hocam keşke gündemde olmasaydık :) sağ olsun onlar da ilgilendiler. tabii ki forumun ve sizlerin de ilgisi, desteği sayesinde pürüzsüze yakın bir deneyim geçirdim diyebiliriz
-
Arkadaşlar, Amazondan VESA dp80 sertifikası olmayan fakat dp80 yazan kabloyu denedim. Maalesef 4K 240hz de sorun yok ama DSC kapattığınız zaman HDR da otomatik kapanıyor ve açamıyorsunuz.
demek ki bu kablolar patates. illa dp80 vesa sertifikalı kablo almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü orijinal kısa olan (dp80 vesa) kablosunu taktığım zaman 4K 240hz HDR çalıştırıyor
buda forum içi bilgilendirme olmuş olsun
-
Aldım hocam Amazon'dan 5080 Trio White'ı siz söyleyince bende f5 te idim. Dedim ufak ufak stok girer bunlar, öyle de oldu, sağolun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 6 Mart 2025; 21:44:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kullanıyorum güzel kart hayırlı olsun. Döviz çok oynak fiyatlar düşecek diye beklerken daha da çirkinleşmesi olası . Çıkış yaptığı gün gaza gelip mi aldık 62k etmezdi diyordum nerelere geldi konu.
-
Hocam başka bir anakartta bir pin yamuk geldi bana satıcı vatandı neyseki kamera önünde açmıştık ürünü siz bozmuşsunuzdur diyerek kullanıcı hatası demişlerdi işin ilginci bize geldiğinde 1 yamuk pin vardı biz gönderdik onlar tekrar geri gönderdiklerinde 3 tane daha yamultup gönderdiler neyseki thh ile paramızı aldık (5 ay gecikme ile)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamers nexsustan steve ödediğiniz fiyat + üstüne 500 dolar daha vercem diyordu
Forumun en büyük amaçlarından biri de bu değil mi zaten?
''Olacakla öleceğe çare bulunmaz'' denir ya hani bu sebeple olan oldu diye bakmak lazım artık lakin birçok açıdan teyit almış durumdasınız ve üzerine böyle bir videoda da yer alması gayet iyi oldu denebilir.
Stoklar bollaştıkça direkt çözüm odaklı gelişmelerin paylaşımlarını da bekliyoruz inşallah...
-
Ben fazla zorlanmadım hocam 975mv
3100mhz veya 950mv 3000mhz stabildi.
Şu dediğim şekilde denesene alper. Effective clock düşük çıkar voltaj kısınca. En azından 3 ve 4 serisinde öyle idi. % -20 PT denermisin 👍🏼 voltaj %100 de kalsın. Core daki curve i reset le.
Uzun saçlı görse :) Astral RTX 5090 birde en kral modele en kral para verirdi, ben olsam Direk irtibata geçerdim fiyat çok iyimiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim hocam en yüksek skorlardan birini öyle aldım zaten.Port Royal bug'lı bence 3000mhz altına hiç düşmeden aldığım puan 2950lerdekinden düşük oluyor bazen.Benim kart 3150 üstünü göremedi şimdilik
Ayrıca son yaptığım testlerde voltajı sabit bıraktım genelde fan %80 yapıp abandım.
Gündelik standart kullanımda güvenlik açısından undervoltlu kullanmıyorum testlerde saldım ne var ne yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 6 Mart 2025; 22:27:43 >
Bak demiştim 🤣
Ctrl F curve UV si tarih oldu artık. Onunda zevki kalmadı. Bir 3000 serisinde çok iyidi ki forumdaki çoğu insana ben göstermiştim nasıl olduğunu ve nasıl kazanım aldığımızı
Şimdi en tembel hali ile - %20 PT yapınca voltajı 1.010mV standart şekilde bırakıp gücü kısmak. 4000 serisinde bunun daha iyi keşfedilmişti demekki 5090 dada devam ediyor.
Memler + 2800 / 3000 oldumu ?
Port Royale i referans alma, o kadar çok hileli / cheat methodlar varki. Çoğu insan öyle yapıyor. Hatta o palitçi manyaq birçok skorunu bu şekil aldı. Nvidia profile inspector dan edit felan yapılıyor. BenchOS kullanılıyor ohoo
Mesela benim bir Bench için OS im vardı takoz 4090 im ile kasarken birde düz. Puan kasmak ayrı bir spor dalı. Sen Steel-Nomad DX12 olanı referans al. En günceli o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 6 Mart 2025; 22:35:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha önce burada paylaşılmadı sanırım. Yeni haber.
kitguru
Retailer claims Nvidia is recalling ‘large number’ of RTX 5090 graphics cards due to fire hazard - KitGuruhttps://www.kitguru.net/components/graphic-cards/matthew-wilson/retailer-claims-nvidia-is-recalling-large-number-of-rtx-5090-graphics-cards-due-to-fire-hazard/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X