Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (634. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (5 Mobil) - 28 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
12.723
Cevap
299
Favori
531.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu eksik ROP muhabbeti garanti 5070'de de çıkacaktır, zaten cuda core sayısı da düşük bir kart eksik ropun etkisi daha da fena etkiler

• kethanis kullanıcısına yanıt

@kethanis

Tekrar geçmiş olsun da malumunuz ilk etaptaki yasal iade süresini (sonrası farklı süreçlere gebedir, oraları hiç karıştırmayalım zira burası TR) aşmış olacaksınız gibi görünüyor. Konuyla alakalı gerek yazılı gerekse de sözlü bir şekilde onay almaktasınız değil mi (yazılı ve yetkili birisinden onay alınması çok daha önemli tabii ki)?

Ondan sonra “belli sürelerde bize ulaşmamışsınız, yazılı bir şey de yok vb.” gibi açıklamalar eşliğinde birtakım sözlerin havada kalması hiç iyi olmayacaktır.

Sürecin tüm adımlarında mümkün mertebe alabileceğiniz tüm onayları alarak ilerlemeniz son derece faydanızadır. “Buradan da bir şey olmaz vb.” yaklaşımlarla ihmal etme yanlışına düşmemeye gayret edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 6 Mart 2025; 16:46:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guhong01 kullanıcısına yanıt

ama nvidia oyle dusunmuyor surekli yeni driver cikartip siyah ekran hatasini bu sefer duzeltik diyor

• kethanis kullanıcısına yanıt

En azından mail üzerinden yazılı teyit alın hocam. Daha önce sözlü verilen vaatlerde sonradan ''o arkadaş yanlış bilgi vermiş'' vb. durumlar çok yaşandı.

• luthienxd kullanıcısına yanıt

evet amazon tr de 36K

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Merhaba, hocam. Siyah ekran sorunu hala devam ediyor. Display port ile bağlı monitöre ekran kartım. HDMI bağlantıya döneceğim, çok can sıktı bu mevzu.

• satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır..

Alıntıdır.. KAYNAK: ticaret.gov.tr

@kethanis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 6 Mart 2025; 16:6:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

gelen yorumlar genellikle iyi ama şöyle bir yorum gördüm renk olarak özellikle güneş vurduğunda hiç bir şey gözükmediğine dair. sanırım siz kullanıyorsunuz sizin yorumlarınız bu konuda nedir acaba? rengi yeterli seviyede mi monitörün? monitörlerden çok anlayan biri değilim o yüzden şunu da sormam isterim ips panel mi?

Samsung'un sitesinde günlerce 29k'dan satıldı ve almadım. Şimdi 36k'dan alacak gibiyim. Beni engelleyen tek şey hafta sonu akşamdan sabaha kadar 10 saat kadar poe oynuyor olmam. Oled'e göre değil bu kullanım senaryosu.

• Xallez kullanıcısına yanıt

1 yıldır QD-OLED kullanıyorum poe-diablo-league of legends oynuyorum bir sorun yaşamadım, herhangibi burn in yok, keza diablo'da hud içi hiç bi ayar yok, poe de yine onun parlaklıgı kısılabiliyor.

Dipnot: Ama 10 saat oynamıyorum :)

o zaman değer eğer bu kadar istiyorsanız. asusun 5000 serisi için ürettiği bir monitör varmış o da dikkatimi çekmiyor değil baya güzel duruyor.

bu arada 10 saat oynayınca ne oluyor onu anlamadım? bu kadar para veriyorken sürekli aynı ekranda aynı şeyin olması sıkıntı yaratıyor mu gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luthienxd -- 6 Mart 2025; 16:19:44 >

Samsung in sitesinde bir kere bile 29K dan satılmadı.( varsa SS koyarmısınız ) Belki başka bir modeli gördünüz. Öğrenci indirimi ile 30K oldu a doğrudur. 55 G1 tv ile günde 8 saat = 10.000 saat oyun oynadım HUD lu, şu an hala burn in yok. Burn in bitti artık.

Samsung olanı alın, Asus vergisi ödemeyin gereksiz yere. Samsung olanda ekstra olan işletim sistemi de var, drm'e takılmadan Netflix, Amazon Prime gibi yerlerden video da izleyebilirsiniz 4k HDR olarak.

DSC'yi hiç bir insan gözü ayırt edemez, tek sıkıntısı eğer tam ekran oyun oynuyorsanız geçişlerde 1-2 saniye bekliyorsunuz. Çok dert ederseniz borderless fullscreen yaparsanız sorun kalmıyor.

Not:G80SD kullanmıyorum FO32U2 kullanıyorum, aldığım zamanlar G80SD yoktu ve daha pahalıya almıştım, şimdi seçme şansım olsa Samsung'u alırım kesinlikle sırf içinde gelen işletim sisteminden dolayı.

izyco indirimi ile 29k'ya düşüyordu.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • DARK_WORM kullanıcısına yanıt

yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim.

bu dediğiniz dsc olayı samsungda mı var yoksa asus da mı onu anlayamadım. ve benim için 1 2 saniye beklemesi çokta önemli değil sonuçta dünyayı kurtarmıyoruz oyun oynarız bekleriz ne olacak :)

Hocam bunun tarihi nedir yakın geçmiş mi yoksa ilk çıktığı zaman mı. Bize 45K , 42K den sattı hainler, ilk çıktığında bu 30K öğrenci indirimsiz nasıl olabilir.  

bu arada burn in dediniz aklıma geldi.

buna benzer mag serisi bir monitör almıştım 3 4 sene öncesine kadar. ve çok fazla mmorpg oyun oynadığım için ekranım bildiği hud doluydu öyle böyle burn in olmamıştı iğrenç derecesinde.

www.amazon.com.tr
    MSI Optix MAG 274UPF 27” 1ms 144Hz G-Sync IPS UHD Gaming (Oyuncu) Monitör
    https://www.amazon.com.tr/MSI-MAG-274UPF-RAPID-3840X2160/dp/B0C7MS74FH
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Hocam bunun tarihi nedir yakın geçmiş mi yoksa ilk çıktığı zaman mı. Bize 45K , 42K den sattı hainler, ilk çıktığında bu 30K öğrenci indirimsiz nasıl olabilir.  

Ocak ayı boyunca öğrenci indirimi ile 30k’dan, şubat ayında ise 14 şubata doğru 29k’dan satıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynen AMD Türkiye haklıymış 25-30k diyordu :D

düz 9070 model 36.4k bu fiyatlar ile mantıksız 5070ti daha iyi

sırf 5070 ve 5070ti fiyatı düşürmemek eşitlemek için yaptıkları rezillik.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 6 Mart 2025; 16:44:0 >

Samsung'dan bahsediyordum ve bant genişliğinin az olmasından kaynaklanıyor, DisplayPort 1.4/HDMI 2.1, 4k240hz'e yetmiyor bu yüzden DSC giriyor devreye.

Hangi Asus'dan bahsediyorsunuz bilmiyorum fakat yeni monitör ve DisplayPort 2.1 var büyük ihtimalle onda bant genişliğine takılmaz.

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.