< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (733. sayfa)

-
-
Ben 5090 + 7950X ile 1000 watt PSU kullanıyorum,
NZXT C1000 Gold ATX 3.1
https://nzxt.com/product/c1000-gold-atx
İnceleme ve yorumlar olumlu.
Stress test yapmadım ama 3dmark da 610 wattı gördü, 600 e yakın devam etti, sorun yok.
Zaten %80 güç ile kullanacağım için hiç sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Mart 2025; 11:24:5 >
-
Merhaba,
Buradakilerin hepsini yaptım ancak sorun hala devam ediyor. Boştayken bu hatayı alıyorum. Farklı bir çözüm var mıdır? Sistem bilgileri şöyle,
Asus b850-f
9800x3d
Msi shadow 5080
32 6000mhz ram
Rm1000e psu
bi etkisi var mıdır bilmiyorum ama monitörüm de 2k oled xg27acdng ve kutudan çıkan dp kablo ile bağlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uTqx -- 27 Mart 2025; 11:36:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılımsal büyük ihtimalle. Nvidia forumu benzer şikayetlerle dolu. Oyun oynarken de sinyal yok deyip siyah ekran hatası aldığınız da oluyor mu?
-
Hayır hiç denk gelmedim oyunda. Sadece windowsta ve bir süre bekledikten sonra oluyor
Önümüzdeki ay sonu japonyadan 5070ti alma planım vardı ama bazı kartlar kronik sorunluymuş ROP değeri düşük geliyor vs yorumları gördüm. Kafam karıştı şu durumda alınır mı kart.
-
5070 ti seviyesindeki bir kartı neden yurt dışından almaya kasasın ki? Oradaki fiyatlarla ne kadar fark olabilir? Evet ROP riski var.
-
Alacağın en uygun model zotac 5070ti solid oda tax free dahil nakitde 46k geliyor. Kk alırsan ticari müşteri degilsen her türlü banka %5 komisyon alıyor. Zaten tr de AMP extreme 52 civarı. Bence değmez. Tokyo ya gidiyorsan hemen yodobashiye bakma önce sofmap veya biccamera ya bak çok daha yardımseverler birde ekstra indirim sorunca daha çok yardımcı oluyorlar.
Redditde DP üzerinden sıkıntı yaşayanlar olmuş. 2.1 Ultra HDMI kablo ile hiçbir sorunun kalmayacak gibi duruyor.
www.entepeteknoloji.com
Ultra Sertifikalı HDMI 2.1b Kablolarhttps://www.entepeteknoloji.com/Sertifikali-hdmi-21-kablolar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Shadow 3x nasıl daha pahalı ya, giriş seviyesi bir kart o, gamerock ise orta-üst
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çünkü msi içine ejderya kapasitörler koyuyor
-
Monitörün kutusundan 2.1 kablo çıkıyor bununla deneyeceğim
:D bende shadow 3x var, aynı fiyat olsalar gamerock alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ama bu her zamanki hikaye... fiyat olarak palit in GR gibi orta seviye kartları, asus ve msi'ın giriş seviyesi kartlarından ucuz olur. geçen nesilde de böyle oldu.
ha ama bana da ventus mu veya shadow mu, yoksa gamerock mu deseniz, bence de gamerock çok daha iyidir ama msi, giga ve asus'ta garanti süreleri 3'er yıl... bu avantajı da unutmamak lazım.
aslında palit'in ithalatçıları (başta exa/gamegaraj) 3 sene garanti verebilseler palit baya avantaj kazanacak. ancak tabii şu anda da fiyat avantajıyla iyi sattığından dolayı bu topa girmiyorlar herhalde. bir ara bunu vektron gainward'la yapmıştı hatta ama o da vazgeçti herhalde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Mart 2025; 14:11:25 > -
Pek fp değiller hocam, shadow 1280 dolarlık bir kart artı taksit de yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inş. daha uygun fiyatlısını bulursunuz hocam...
gw phoenix, palit gaming pro, inno 3d ve galax bakabilirsiniz bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Mart 2025; 14:13:48 > -
1280 dolara alabilmek için msi ın kapısında yattım ben
normalde 1500 dolar civarına satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shadow, Ventus'dan da alt model.
-
Reddit te farkları yok deniyor. Alt model olduğuna dair kaynağınız var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X