Shadow modeli, Ventus'a göre daha ucuz, bu seri Çin içindi eskiden sadece, 5000 serisinde globale getirdiler, ilk açıklandığında fiyatları Çinde de daha ucuzdu aynı olmadılar hiç. Clocklar vs aynı, soğutucu bloğu da aynıdır,pcb de aynıdır büyük ihtimalle. Backplate plastik shadowda, Ventusda metal. MSI segmentine göre shadow ventusun altı. Aynı şekilde performans gösteriyor olabilir ama Ventus da iyi değil, incelemelerde hep sıcak ve sesli çalıştığı söyleniyor yukarda attığım fotoğraftaki gibi. ![]() |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (734. sayfa)
-
-
Nakit alacağım direkt hocam, tax free düşüldüğünde 46k nasıl oluyor japonyada olan arkadaşım tax free düşülmüş 1k dolar civarına alınabildiğini söyledi. Yani burada en ucuz versiyonlar 45k civarında orada çok daha iyi modeller bu fiyatlara alınıyor.
ek olarak nvidia 5070ti içi 749$ demişti 900-1k civarlarına kartlar satılmıyor mu şu an?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 27 Mart 2025; 16:21:39 > -
Hdmi ile de olmadı. Gsync’i kapattım sanki düzeldi gibi 2-3 saattir olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Walla Japonya'da fiyatlar her dükkanda sabittir belki rakuten üzerinde satan vardır diyeceğim ama yok yani. Amazon jp üzerinden baktım orada da aynı fiyatlar. İnşallah uyguna bulursunuz.
DP tarafında dsc açıkken sıkıntı oluyor demişler. Ama hdmı her türlü DP 1.4 e göre daha fazla veri iletiyor. Gsync açık dene bence çünkü ekranın sertifikası var hatta hikayeli oyunlar da 12 bit yapardım renk derinliğini ekranın model ismi dışında herşeyi mükemmel çünkü 😄 güle güle kullanın.
Teşekkürler Hdmi ile değiştirdiğimde gsync açıktı ve yine oldu o yüzden bir de kapatarak deneyeyim dedim ve kapadığımdan beri olmuyor. Şuan bu şekilde düzeldiğinden emin oldukfan sonra tekrar açmayı deneyeceğim
Bi süredir Astral 450W bios ile kartı denemek istiyordum anca fırsatım oldu, 400W ile 450 arasında 1-2-3 fps arası bi değişiklik oldu.
Kart Zotac 5080 Solid
400W Bios
450W Astral Bios
-
-
Bu testlerde dikkat ettiğim olay herkes çekirdek yalıtımını kapatıyor. Bende kapalı açık yaptığım sentetik testlerde bir etki etmedi acaba oyunlarda gerçekten bir etkisi varmı . Sizde de kapalı görünce merak ettim.
Astral biosu aynı şekilde bendeki pny 5080 OC ile günlük kullandığım aynı ayarlarda sizdeki gibi 3 FPS daha fazla veriyor. Fan control ile kartın donanım eğrisini devre dışı bırakıp 40 dereceye kadar 0 rpm ayarladım şu an gayet güzel gidiyor.
Low, %1 fps lere etki ediyor hocam, windows kurulumu sonrası direkt kapatıyorum core isolation'ı.
Ben orjinal zotac biosuna geri döndüm denedikten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 27 Mart 2025; 20:50:44 > -
Merhaba,
Çok güzel sonuçlar :) Acaba rica etsem 400 watt default bios için oc ayarlarınız paylaşabilir misiniz ?
-
Serinin en güzel kartı. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
max oc
+515 Core + 3000 Memorry %111PL
Günlük
+400 + 1500 %111 PL
-
Düz solid dimi ? Ben de aynı değerlerde test ediyorum ama 9300 civarının üstünü göremedim. Core voltaj verdiniz mi peki işe yarıyor mu ?
-
Düz solid hocam, voltaj vermedim zaten pek bir etkiside yok. Fanlar %80 gibi yüksek bir değerde yaptım bu testleri bunu belirteyim
-
Teşekkürler.
Görüntü olarak mı diyorsunuz? Diğer 5080'lerle arasında arasında 300-400 dolar fark var. Bana hiç mantıklı gelmiyor bu kart.
PNY bulsam onu alırdım MSRP'den satıyorlar ama o da sabah sırasına girenler tarafından 5090'larla birlikte tükeniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gaming.gen.tr
GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDBUEX) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantilihttps://www.gaming.gen.tr/urun/478494/galax-geforce-rtx-5070-ti-ex-gamer-1-click-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-57izn6mdbuex-2-yil-birebir-degisim-garantili/Nispeten uygun fiyatlı 5070 Tİ düşünen varsa GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer: 42.999 TL. Ayrıca İyzico ile ödemede 1000 TL geri ödeme var.
-
şu da fena değil gibi geldi bana. vatan'daki diğer 5070ti'lara göre baya iyi hatta. birçok karta 3 taksit yapıyor ayrıca. kötü zamanda işsiz kaldık yoksa kapardım bir tane
www.vatanbilgisayar.com
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID CORE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-ti-gaming-solid-core-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html#odeme-secenekleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 27 Mart 2025; 23:0:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X