PowerColor Red Devil 9070XT, GameRock 5070Ti iade serüvenleri sonrası alınan Gainward Phoenix 5070Ti en az CW sesi veren ekran kartı oldu |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (736. sayfa)
-
-
Hangi kartı kullanıyorsunuz bilmiyorum. Sanırım uyumsuzluklar, kart modeline göre de değişiyor.
Ben 4070'le, 572.47'den öteye gittiğimde sıkıntılar yaşamıştım. Döndüm geri; şu an bu driver'ı kullanıyorum sorunsuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RTX4070TI SUPER var. Bi kaç gün RTX 5070TI deneyeceğim takıp. Driver işinden emin olamadım. Çoğu kişi yeni driverlar sorunlu diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ömrü hayatımda bu kadar rezil bir seri görmedim fiyatlar, stoklar, yazılım ve donanımsal sorunlar nerden baksan elinde kalıyor.
5080 arayan varsa gainward 54.999 TL maximum karta vade farksız 3 taksit.
https://www.incehesap.com/gainward-geforce-rtx-5080-phantom-16gb-gaming-ekran-karti-fiyati-76869
-
-
Ben de 5090 görmedim henüz şöyle kanlı canlı. Bence öyle bir kart yok aslında, aldım diyenler Nvidia'nın ajanı, oyun böyük yeğen
5080'i 50.000 TL civarına alacaksınız, acele etmeyin diyen bişr arkadaş vardı haklıymış. :)
-
-
Yalnız bu fiyata hiç kimse almıyor hocam bu kartın kronik bir sorunu falan mı var?
-
5070'in 4090'dan iyi olacağı haberini ilk yayınlayan eleman
-
Benim iş hallolmamış olsa alırdım, fiyat gayet güzel. Bu seriyi bilmiyorum ama 12 GB 3080'i var Gainward'ın, sorunsuz kullanıyorum senelerdir.
Tepe model, müthiştir Gainward. 3000-4000 serisinin hepsinde Phantom kullandım.
-
Fanları kötü diye redditte okudum.
Açıkçası 5-6 tane Phantom'um olmuştur, hiç sorun yaşamadım.
Link var mı hocam?
-
Kartı sipariş ettim ama kafamı kurcalayan bi durum var hocam, psuda 2 tane atx 12 v 8 Pin kablosu var. Siz nasıl 3. Kabloyu bağladınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben bir tane sıfır RM750e aldım, içinden çıkan 12VHPWR kablosunu alıp gerisini olduğu gibi biraz daha ucuza sattım :)
Bulabilirseniz Corsair'in 12VHPWR kablosundan da alabilirsiniz ama ben aldığım sıralar sadece beyazı satılıyordu Türkiye'de. Şu an durum nedir bilmiyorum.
Tabii şu da var. PSU'da 2 tane kablo var diyorsunuz ama o kabloların her biri çift uçludur yani PSU tarafı tek giriş, ekran kartı tarafı 2'dir dolayısıyla ikisini birden kullanınca elinizde 4 uç oluyor. Bir kablonun iki ucunu diğerinin tek ucunu takarsınız o da olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 28 Mart 2025; 23:44:13 > -
5080 kutusundan bir tane çevirici çıkıyor zaten, onu kullanmıyoruz o zaman öylemi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X