Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MeNzA Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.793
Cevap
311
Favori
638.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PowerColor Red Devil 9070XT, GameRock 5070Ti iade serüvenleri sonrası alınan Gainward Phoenix 5070Ti en az CW sesi veren ekran kartı oldu NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] Ama sanırım 7500F biraz darboğaz yapıyorum 2K'da.

• Orodruin kullanıcısına yanıt
    Hangi kartı kullanıyorsunuz bilmiyorum. Sanırım uyumsuzluklar, kart modeline göre de değişiyor.
    Ben 4070'le, 572.47'den öteye gittiğimde sıkıntılar yaşamıştım. Döndüm geri; şu an bu driver'ı kullanıyorum sorunsuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • taylo84 T kullanıcısına yanıt

RTX4070TI SUPER var. Bi kaç gün RTX 5070TI deneyeceğim takıp. Driver işinden emin olamadım. Çoğu kişi yeni driverlar sorunlu diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömrü hayatımda bu kadar rezil bir seri görmedim fiyatlar, stoklar, yazılım ve donanımsal sorunlar nerden baksan elinde kalıyor.

• 5080 arayan varsa gainward 54.999 TL maximum karta vade farksız 3 taksit.

https://www.incehesap.com/gainward-geforce-rtx-5080-phantom-16gb-gaming-ekran-karti-fiyati-76869

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roronoa Zoro kullanıcısına yanıt

Ben de 5090 görmedim henüz şöyle kanlı canlı. Bence öyle bir kart yok aslında, aldım diyenler Nvidia'nın ajanı, oyun böyük yeğen NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

5080'i 50.000 TL civarına alacaksınız, acele etmeyin diyen bişr arkadaş vardı haklıymış. :)

• NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Khoradasein kullanıcısına yanıt

Yalnız bu fiyata hiç kimse almıyor hocam bu kartın kronik bir sorunu falan mı var?

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

5070'in 4090'dan iyi olacağı haberini ilk yayınlayan eleman

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

Benim iş hallolmamış olsa alırdım, fiyat gayet güzel. Bu seriyi bilmiyorum ama 12 GB 3080'i var Gainward'ın, sorunsuz kullanıyorum senelerdir.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Tepe model, müthiştir Gainward. 3000-4000 serisinin hepsinde Phantom kullandım.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Fanları kötü diye redditte okudum.

• Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 5-6 tane Phantom'um olmuştur, hiç sorun yaşamadım.

• Grasyas01 kullanıcısına yanıt

Link var mı hocam?

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Kartı sipariş ettim ama kafamı kurcalayan bi durum var hocam, psuda 2 tane atx 12 v 8 Pin kablosu var. Siz nasıl 3. Kabloyu bağladınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • STH S kullanıcısına yanıt

Hocam ben bir tane sıfır RM750e aldım, içinden çıkan 12VHPWR kablosunu alıp gerisini olduğu gibi biraz daha ucuza sattım :)

Bulabilirseniz Corsair'in 12VHPWR kablosundan da alabilirsiniz ama ben aldığım sıralar sadece beyazı satılıyordu Türkiye'de. Şu an durum nedir bilmiyorum.

Tabii şu da var. PSU'da 2 tane kablo var diyorsunuz ama o kabloların her biri çift uçludur yani PSU tarafı tek giriş, ekran kartı tarafı 2'dir dolayısıyla ikisini birden kullanınca elinizde 4 uç oluyor. Bir kablonun iki ucunu diğerinin tek ucunu takarsınız o da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 28 Mart 2025; 23:44:13 >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    5080 kutusundan bir tane çevirici çıkıyor zaten, onu kullanmıyoruz o zaman öylemi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.