|
Nvidia GeForce RTX 5070 geliyor: İşte beklenen özellikler

-
-
12 çok olmuş 6 GB yeterdi, keşke biraz daha tasarruf etseydiniz.
-
Ulan 5070 Ti en ucuz 48.000 TL yani şu anki dolar kuruyla 1300 dolar!
Buna da 1000 dolar isterler fazlası olur eksiği olmaz!
Mining zamanından itibaren gün yüzü göremedi bilgisayar oyuncuları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 4 Mart 2025; 14:46:33 > -
beklenen özellik : bozuk yahut eksik çıkmaması , pc yi pert etmemesi..
-
Bu kart 1080p ve 2K oyuncular için bence yeterli. Fiyatı da taş çatlasa patlasa 35 i geçmemeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şu Vram konusunu eleştirenleri gerçekten anlamıyorum,
Bu kartlar Oyun ve Gelişirici serisi ve sana en ucuz kartlarda 240 Gb vram vermeyi hedeflemiyor.
Bilmiyorum, Rtx Texture Compression adında yeni bir teknolojiyle %200-96'ya kadar Vram kullanımını azaltacaklar. Kardeşim zaten en çok Vram tüketen oyunlar bile max 12-16 Gb tüketiyor. Zaten optimizasyon falan.... Oraya girmeyeceğim bile.
Sana Oynayabilir bir Fps veriyor, Oynanabilir Vram veriyor. Ayıptır söylemesi "Oğlum sen Nativci AMD fanboylarındanmısın?"
Knk gddr7 hani, Bandwith isteği 2 kat.
Bu sözlerini sana AMD'nin yeni kartlarında hatırlatmak isterdim de...
AMD baba Gddr6 koyduğu için...
En sevdiğim..
Gddr6 hem yarı yarıya bandwith hem de yarı yarıya fiyat... Miss gibi.
Sonra çıkıp 70 Dolar ucuza Gpu çıkardık diyecekler 🫥
Birde AMD'nin Ai için iyi olduğunu çünkü Vram'in dah fazla olduğunu söyleyenler var ayrı çıldırmalık.
Token'de solluyor,
Rps'te soluyor,
Latency'de solluyor.
Tflops 2 katı farklı.
En basitinden 7800 Xt vs 4070, Aradaki Ai farkı inanılmaz yüksek.
Bir tanesi
-
Savunmanızın mantıki analizleri güzel fakat insanların daha fazla ram istemeleri yanlış bir şey mi? Misal bir kullanıcı ayar ve çözünürlük arttıkça VRAM isteğinin arttığını söylüyor ve bütçesi de bu kart seviyesinde diyelim, firma daha fazla ram kullansa bu segment kartlarında kötü mü olurdu? Artık biraz firmaları taşlamakta fayda var bence.
-
Nvidia GeForce RTX 5070 Review | TechSpot
hepsini göstermedim diğer oyunlara da bakabilirsiniz ama 4070 super 26 27 bin iken 35 bin bile verilmez bu karta. 9060 xt uygun fiyattan gelirse siler süpürür bunu.
-
hardwareunboxed incelemiş, bildiğin 4070s.
5070 bekleyenlere çok fena kazık oldu.
-
RTX 4070 Overclock editon🤣👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nerdeyse oda. 4070 in bellek ve çekirdek hızını arttir, aşağı yukarı 5070 olur.
Yine bir Nvidia kartı çıkışı öncesinde adeta sürücülerle şaha çıkmış AMD kartları görüyoruz, birkaç yerde dikkat ettim AMD kartlar testlerde gayet iyi duruyor, AMD eğer ki eksiklerini tamamlarsa 9070 serisi çok iyi rakamına ulaşabilir. ne yapacaklar merak ediyorum. nvidia'nın yine silkeleme işine çalıştığı çok belli. segment fiyatlarını o derece köstürüyorlar ki yakında orta seviye kartlar için bir kasa parası isteyecekler.
-
Bir kez daha geliyor, kaçın, savulun gibi haber yaparsanız...... Fiyatlar yüzünden Kasımpaşalı olmuş herkes. Bayır aşağı devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 5 Mart 2025; 7:58:21 >
-
En ucuz 5070ti 44000tl
Üretim hataları giderilmiş mi ?
-
Şöyle yapıyorsun, önce 4000 serisi kartını satıp yeni nesil AMD ekran kartını alıyorsun, Nvidia tarafında sular durulunca da bu sefer AMD kartı satıp 5000 serisi yavruyu alıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lofer_freud -- 5 Mart 2025; 10:35:27 >
En Beğenilen Yanıtlar

12 çok olmuş 6 GB yeterdi, keşke biraz daha tasarruf etseydiniz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X