|
Bildirim
Saf kas gücü olarak böle bi artış yok hocam, çekirdek artışları vs belli netice de. Yazılım oyunlarıyla bu rakamları veriyorlar. Tam olarak bekleyip görmek lazım.
|
Sıkıntı şu; PC oyunculuğunun büyük bir kısmı online ve online oyunlarda bu özellikleri kullanamıyorsun. Bu yüzden bak ben performansı iki katına çıkardım söylemi yanlış bence.
Bunun dışında Nvidia maalesef iyice Apple'a döndü. 4090'ın yeni dlss'i almaması için bi sebep olduğunu sanmıyorum. İki yıllık karta bile yenilik getirmek istemiyor adamlar. |
Yeni nesil kartlarda 12-16 gb bellek komik kalıyor nvidia tekel oldukça bu işi abartmaya başladı.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam kesinlikle haklısınız. Sonuçları görmek gerek, dlss+fg ile o seviyeyi yakalayabiliyor olsa dahi kimsenin burun kıvıracağını zannetmiyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 7 Ocak 2025; 10:44:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 7 Ocak 2025; 11:2:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun raw performans olacağını sanıp modunuzu çok yükseltmeyin. Aynı şey önceki nesillerde de oldu. 5090 4090 dan raw performansta %20-25 civarı yüksek gibi gözüküyor. 5070-4090 arasındaki farkı oluşturan en büyük unsur dlss 4 ün açılması olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 7 Ocak 2025; 11:3:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobszle -- 7 Ocak 2025; 15:16:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|