Şimdi Ara

Nvidia GeForce Sürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=3]Arkadaşlar merhabalar öncelikle,

Sorun şu kafayı yemek üzereyim : En başından anlatmak gerekirse oyunlarda falan Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu şeklinde bir uyarı verip bazen oyunu kapatıyor bazen uyarı verip gidiyordu.
    İncelemeye başladığımda Aygıt Yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları altında ünlem gibi bir şey oldgunu gördüm zaten problem de devam etti şöyle ki GeForce Experience girdiğimde güncel sürücülere bakarak başlıyor ve sürücü güncel olmasına rağman tekrar indirip kuruyor izin verdim yaptı yeniden başlatmak istiyor açılıyor tekrar girdiğimde yine aynı sürüme güncelleme var diyor.
    Win10 du bunlar olurken win10 a format attım yine aynı win8 var şuan yine aynı önceden böyle bir durum yoktu kurtarın beni lütfen...Güncellemeler yüklü vs vs zaten tam kurulu düzende çıktı preblem.

Asus 550JV LAPTOP
    EKRAN KARTI 750M
    CORE İ7

Nvidia GeForce Sürücü Sorunu Nvidia GeForce Sürücü Sorunu Nvidia GeForce Sürücü Sorunu Nvidia GeForce Sürücü Sorunu

• Intel HD graphics driverlarin eksik olabilir.
    Baslata dxdiag yaz. Intel hd grafik kartinin modelini ogren ve driverini indirip kur. Nvdia ile alakali degil. i3 i5 ve i7 islemcilerin uzerinde kendi ekran kartlari var. Oyun harici isleri bu kartla hallediyor. Videodur basit oyunlardir vs bu kartta. Masaustunu goruntuleme isi vs basit isler bu kartta. Guc tasarrufu icin. Bu kartin driveri eksik sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıw kullanıcısına yanıt
    Klasik ekran kartı arızası tariflerinden...
    Garanti süresi dolmadı ise , vakit kaybetmeden direk servise götürün. Sorun yazılımsal değil, kendinizi çok yormayın yazılımla.

Windows 10 için driverlar hep sorunlu windows 8 de intel değilde nvidia sorun görmesi ilginç

Geçmiş olsun aygıt yöneticisinden intel ve nvidia sürücülerini kaldırın windows otomotik yüklemesin
    intel resmi sitesinden autodriver dosyasını indirip kurun gerekli driverlerin güncel sürümlerini kuracaktır.

Aynı şekilde nvidia resmi sitesinden ekran kartınız için en güncel sürümü indirip kurun sorun devam etiyse arkadaşın dediği gibi donanımsal sorun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkürler şimdi garantisine baktım garanti kasım 2015 de bitmiş bana geçmiş olsun.Peki sorun neden olur aşırı ısınmamı, kendi kendine olan birşey mi nedir yani ?
    İntel 4600 sürücüsünü bugune kadar güncellemedim dün onu da indirip denemiştim sorun düzelmedi zaten aygıt yöneticisinde nvdia da sorun gösteriyor.
    Birde bunu ne yapmam lazım şimdi ? ekran kartım mı değişecek ?
    durup drurken olacak şey değil elbette ya biryerden darbe almış ya aşırı ısınmadan soğutucu yetersiz kalmış yada driver sorunları var ürüe ulaşamadığımız için kesin bilgi veremiyorum ama olacaklar bu
  • Darbe kesinlikle yok laptop masaüstü standa duruyor şarja takıldığında otomatik soğutucu çalısmaya başlıyor oda usb ile degil ayrı bir adaptör ile çalışıyor soğutucu. Tabi yine de yetersiz kalmış olabilir peki tamam driver sorunu gibi görünen birşey var. Anakart sağlam mı çalışıyor mu yüke bindiğinde fan sesi geliyor ısınıyor ama bu anakart soğutucu mu ekran kartı soğutucu mu vs vs Nasıl anlicam ekran kartının çalıştığını intel besliyor gibi geliyo bana Nvidia aktif oluyor mu yükte Nasıl anlarim ?

• arkadaşlar konu kapanabilir sorunum çözüldü.
    BİOS güncellemesi yapıldı temiz kurulum ile ekran kartı sürücüsü güncellendi.
    Isınmadan dolayı bios ayarından ekran kartı kendini kapatmış oto açılmamış dendi.
    Temizlik yapıldı.
    Sorun böyle çözüldü format atmak sürücü kaldırıp kurmak defalarca denedim olmadı.
    İlginiz için teşekkürler iyi günler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.