Şimdi Ara

Nvidia gt 8500 solidworks çalıştırmıyor.Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar arama yaptım ama bu konu hakkında bir bilgiye ulaşamadım.Nvidia gt8500 ekran kartım var solid programını çalıştıramıyor dll dosyalarını yükleyemiyor diye bir hata mesajı veriyor. Bu ekran kartı solidi çalıştırmıyormu bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    herkese çok teşekkürler şimdiden.

• sorun ekrankartı değildir...Başka bir sorun olmalı
  • Ekran kartında sorun yok büyük bir olasılıkla programda sorun var
    ( CD veya DVD yüklü olan program okumuyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Aralık 2008; 18:50:45 >
  • Aynı programı laptobumda kurdum sorunsuz çalışıyor; ama masa üstü pc de can not load Sldapiu.dll diye bir hata mesajı veriyor ve program kendini kapatıyor.
  • ilacı doğru kuramamışsın sanırım...
  • Ekran kartını değiştirdim, güncelledim aynı hatayı veriyor. Sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım. Sebebi hikmeti ne ola?
    bilen gören duyan yardımcı olabilecek varmı acaba?
  • fotmat atıp deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: exmali

Ekran kartını değiştirdim, güncelledim aynı hatayı veriyor. Sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım. Sebebi hikmeti ne ola?
    bilen gören duyan yardımcı olabilecek varmı acaba?

Bu mantıkla gidersen anlayamaman gayet normal.
    Sana ekran kartı ile alakası yok demişler,hala ekran kartını değiştirdim,sürücüsünü güncelledim falan diyorsun :)
    Ekran kartını unut ve şu bilgiyi bence unutma.
    Sözkonusu bir yazılım ise,yazılımda çıkan bir sorun ise önce yazılımsal sorunlara bakmak lazım.
    Şimdi sen bana işletim sistemini söyle önce ki bana vista gibi geliyor?
    Ayrıca sp1.1 i yüklemeyi de deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 25 Aralık 2008; 13:39:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.