Şimdi Ara

Nvidia Gt635m uygun donanım bulunamadı [[ çözümü ]] içerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
11.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama arkdaşın linkteki driver linki bozuk herhangibi driver olsa oluyormu ?
  • ggg3 G kullanıcısına yanıt
    verdiğin linkte driver liki bozuk herhangibir driver sürümü olabilirmi nviianın sitesindeki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batman22

verdiğin linkte driver liki bozuk herhangibir driver sürümü olabilirmi nviianın sitesindeki ?

İlla 332.21 olacak diye bir şey yok. Benimki şuan 334.95 dir. Ben de ilk zamanında 332.21' i buradan bu yöntemle yüklemiştim. Sonra baktım nvidia nın sitesinden kontrol ettim kartımı ve yeni güncelleme gelmiş. Yine bu yöntemle yükledim ve olduydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselQuattro

quote:

İlla 332.21 olacak diye bir şey yok. Benimki şuan 334.95 dir. Ben de ilk zamanında 332.21' i buradan bu yöntemle yüklemiştim. Sonra baktım nvidia nın sitesinden kontrol ettim kartımı ve yeni güncelleme gelmiş. Yine bu yöntemle yükledim ve olduydu.

ama linkteki inf doayaları gene aynı deyilmi ?
  • quote:

quote:

quote:

Onu bilmiyom ama bana sanki farklı gibime geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu bilmiyom ama bana sanki farklı gibime geldi.

farkıyla ozaman mesele nvidianın siteisndeki en güncel sürüme ait inf doyasını nerdne bulucam onuda anlatsanız

• farkıyla ozaman mesele nvidianın siteisndeki en güncel sürüme ait inf doyasını nerdne bulucam onuda anlatsanız
  • farkıyla ozaman mesele nvidianın siteisndeki en güncel sürüme ait inf doyasını nerdne bulucam onuda anlatsanız
  • http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win8x64/337.61/disclaimer Yeni sürüm burada arkadaşlar yine aynı işlemleri yaptığınız zaman güncelleme olucaktır
  • en güncel sürüm şu anda 337.61 dir verdiğim linkten yukarıdaki işlemleri uyguluyarak kolayca sorunu çözer ve driverinızın en güncel sürümünü yüklemiş olursunuz.Bu arada güncelleme için başka hiçbir yol kar etmiyor ben zamanında çok uğraştım tek bulduğum yol bu.Kolay gelsin iyi forumlar arkadaşlar.
  • batman222 http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win8x64/337.61/disclaimer bu linkte driver ve inf dosyası mevcut bu siteyi devamlı takip et nvdianın verdiği kurulum dosyaları biz kuramayız dijital imzalama sorunu var o yüzden inf dosyasını yani kurulum not defterindeki değerleri değiştirmen için verdiğim linkten yukarıdaki adımları tek tek okuyarak uygularsan rahatlıkla sorunu çözüceksin tek tek oku ve uygula sorun çözülecektir
  • 335.23 nvdia nın sitesindeki bize göre en uygun sürümü ve sonuç yükleme başarısız yani nvidia sitesindeki güncelleme olmuyor yine aynı yöntemle gönderdiğim siteden yükleme yapıcaz ve kurulumu verdiğim siteden uygulucaz başka yol yok.[simage]
     Nvidia Gt635m uygun donanım bulunamadı [[ çözümü ]] içerde
    [/simage]  Nvidia Gt635m uygun donanım bulunamadı [[ çözümü ]] içerde

kardeşim bu konudaki şeyleri uygulayarak yüklermisin olp olmadıgınıda yazarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggg3

335.23 nvdia nın sitesindeki bize göre en uygun sürümü ve sonuç yükleme başarısız yani nvidia sitesindeki güncelleme olmuyor yine aynı yöntemle gönderdiğim siteden yükleme yapıcaz ve kurulumu verdiğim siteden uygulucaz başka yol yok.[simage]
    [/simage]  Nvidia Gt635m uygun donanım bulunamadı [[ çözümü ]] içerde

he kardeşim bburdkai şeyleri deneyip yüklemeyi denedinmi

• ?
    kardeş linkteki inf dosyası bozuk bi yardı etsenm
  • arkdaşlar yükledim sonunda hersye kuruldu diyor sadece 1 sey kurulmadı dedi kurulum basarız oldu dedi aa hersye kurulmus gösteriyo yani kurulmusmu ?
    Hocam ben 337.88 sürümünü yüklemeye çalışıyorum da bahsettiğin nwvin.inf veya nvivn.inf dosyaları yok. Aynı işlevi görebilcek başka hangi inf'leri değiştirmem gerekir benim bu durumda? @ggg3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_0990 -- 13 Haziran 2014; 18:31:03 >

• Kardeşim allah rızası için biriniz bana yardım etsin 2 yıldır aynı derdi çekiyorum. Kardeşim anlamadım 5. maddeyi, indirdiğimiz inf dosyasını Ctrl+A yapıp kopyalayıp değiştireceğimiz inf metin belgesinin içine nasıl yapıştıracağım. Değiştireceğim inf metin belgesinin içini tamamen silip yeni inf yi mi yapıştıracağım. Yoksa en altına mı yapıştıracağım lütfen yardımcı olun arkadaşlar...
  • KARDEŞİM SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR. Allah seenden razı olsun. Allah ne muradın varsa versin kardeşim çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.