Şimdi Ara

Nvidia Gt635m uygun donanım bulunamadı [[ çözümü ]] içerde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
11.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş dediğin sitede 337. sürümün inf dosyası yok. Eğer o dosyayı bulupta upload edersen çok makbule geçer çok dua alırsın BEKLİYORUZ KARDEŞİM TEK UMUDUMUZ SENSİN
  • JustPhantom57 J kullanıcısına yanıt
    http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win8x64 bugün beta sürümü çıkardıla en son çıkan ordakiin ve drivveriindir burrda denen işlemleri yap
  • inf dosyaları ile uğraşmanıza gerek yok aslında yükleme yi aşağıda anlattığım gibi yaparsanız sorunsuz güncelleniyor

size Windows 8.1 update 1 kurmanızı öneririm eğer ekran kartından tam anlamıyla yararlanmak niyetindeyseniz.

bios ve benzeri ayarlarla uğraşmadan direk formatlamak istersen sana ben basit bir yöntem önerisinde bulunayım. öncelikle NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 sayesinde sabit diskindeki bir bölüm üzerinden Windows kurlumu gerçekleştirebilirsin bu diğer yöntemlerden basittir çünkü biostan boot etmek için ayar gerektirmez.bunun için hardiskinin en az iki bölüm olması gerekir Yerel disk C: ve yerel disk D: varsa yazının devamını oku ve uygula

Download:https://www.dropbox.com/s/hr1b3eiwl2k6cqs/nt6 hdd yükleyici v3.1.4.exe

uygulanışı :
    1- yükleyeceğin windowsun iso dosyasını internetten indir
    2- Yerel disk D üzerinde yeni bir klasör oluştur D üzerindeki her veriyi bu klasöre at ki kalabalık yapmasın.
    3- bu iso dosyasını deamoon tools kullanarak aç.http://www.disk-tools.com/download/daemon
    4- içindeki verilerin tümünü seç (ctrl+A) ve kopyala. sonra bu verileri yerel disk D ye yapıştır
    5- indirmiş olduğun NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 dosyasını isoyu çıkardığın yere D diskine yapıştır
    6- NT6 HDD Yükleyiciyi sağ tıkla yönetici olarak çalıştır sonra 1 tuşuna bas ve yeniden başlat(reboot) yazan yazı kaç numaraysa o numaraya bas laptop yeniden başlayacak
    7- başlangıçta windows 8 ve nt6 hdd arasında seçim yapmanı isticek nt6 yı seç nt6yazan yazı gelicek ona tıkla
    8- sonrası basit ekranda ne yazıyorsa oku uygula.
    9- formatı tamamla sonra sürücü yüklemesine gel aşağıdaki anlattığım şekilde en güncel sürücüleri kurmalısın eğer en yüksek performansı istiyor isen

En güncel sürücülerin yüklenmesi :

1. Öncelikle Windows 8.1 update 1 işletim sistemini laptopunuza temiz bir format ile kurun.
    2. Kurulumu tamamlarken hızlı ayarları kullan seçeneği geldiğinde bu seçeneği seçmeyin
    3. Özel ayarları kullanı seçin ve Windows update ile beraber Windows sürücülerini otamatik olarak yükle seçeneklerini kapatın
    4. denetim masasını açın arama kutusuna windows update yazın. güncelleştirmeleri denetleyin.
    5. güncelleştirmeler den yalnızca intel sürücüsünü kurun. nvidiayı updateden kurmayın bu sürücüyü kendi ana sitesinden kurun.
    6. ekran kartının ana sitesinden modeline uygun olan en güncel sürücüyü indir

sonuç en güncel işletim sistemi ve sürücülerini sorunsuz şekilde çalıştırabileceksiniz kalan sürücüler için slim driver veya driver pack solution öneririm

bu kadar kolay gelsin... saygılarımla...

dip not : laptoptan en iyi performansı alabilmeniz için ben size Windows 8.1 Update 1 yüklemenizi öneriri Windows 8 den daha iyi ve kararlıdır.

Windows 8.1 Update 1 iso : bu linkten indirmeni tavsiye ederim hem hızlı iner hem güvenli :

https://mega.co.nz/#!w8dwgQjC!QYjKtO0Mp_ZWrUcMIM6CpI2cG5oeOeJSZBjp9VvjCZQ

rar şifresi : cibril

• casper cn MYB 3230C MODEL var ben bu işlerden anlamdığım için yapamadım resmini çektim team wiewer ile yardım edecek varsa sevinirim tşkr oyunları açmıyor bu sürümde ekran kartındamı driwerdemi sorun var anlamadım
     Nvidia Gt635m uygun donanım bulunamadı [[ çözümü ]] içerde
  • Allah senden razı olsun kardeşim ben bunun için aylar uğraşıyordum alıntı video yapabilirmiyim
  • Dostum olmuyor yaw dediğin dosyalar yok lütfen yardım lütfen :(

Edit=http://www.laptopvideo2...n8x64/344.60/disclaimer yüklediğim bu lütfen oyun autocad hiç bişi tam performans deyil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markus58 -- 7 Kasım 2014; 22:23:20 >

• arkadaşlar ekran girisini kasanın usteki sokete takın kurulumu tekrar deneyin kesin cozummmmmmmmmmmmmm
  • arkadaşlar buraya kadar yaptım hipsini sadece dijital imzalamayı kaldırmak ta kaldım bi yardımcı olsanız sistem windows 8.1
  • eyvallah kardeşim emeğine sağlık çok çok teşekkür ederim bende yükledim ama 347.09 u en güncel sürüm bu idi onu yükledim

konu yarım kalmış bende devamını getireyim bu olay gt635m de çok oluyor
    şimdi ben; win8.1 pro ve 64 bit kullanıcısıyım ekran kartım gt 635m ve şimdilik desteklenen final sürüm 347.09 dur (31.01.2015)
    link;http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win8x64/347.09/disclaimer
    driveri masa üstüne indirin

sonra inf file linkini de sağ tıkla farklı kaydet deyip masa üstüne indirin(değişik bir metin belgesine benzeyen dosya olacak)

şimdi bu belgenin adı:nv_dispi dir bunu indirdiğiniz 347.09 olan dosyanın içine kopyalayın sonra orada Display.Driver dosyanın içine de kopyalayın değişikliklere evet diyin

şonra c de program filays da nividia nın dosyasını bulun onun içinde display dosyasının içine de atın o' nv_dispi' adı olan metin belgesini

şimdi sertifikayı devre dışı bırakarak yükleye bilirsiniz bilmeyenler buraya bakabilir
    https://www.youtube.com/watch?v=ThMBigwfXls

hadi kolay gelsin he bu arada unutmadan söyleyeyim driver dosyası sisteminize göre olan ne ise onu indirin yani ben binim pc ye göre yaptım cihazınıza göre olan güncel dosyaları indirin burdanbakın;https://www.youtube.com/watch?v=ThMBigwfXls

• Up. Güncelleyemeyen arkadaşlar yararlansın.
  • Arkadaşlar bugün gta 5 için son güncellemeyi "uygun donanım bulunamadı" demesine rağmen büyük uğraşlar sonucu kurdum. Kuramayan olursa ben yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldostu82

eyvallah kardeşim emeğine sağlık çok çok teşekkür ederim bende yükledim ama 347.09 u en güncel sürüm bu idi onu yükledim

konu yarım kalmış bende devamını getireyim bu olay gt635m de çok oluyor
    şimdi ben; win8.1 pro ve 64 bit kullanıcısıyım ekran kartım gt 635m ve şimdilik desteklenen final sürüm 347.09 dur (31.01.2015)
    link;http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win8x64/347.09/disclaimer
    driveri masa üstüne indirin

sonra inf file linkini de sağ tıkla farklı kaydet deyip masa üstüne indirin(değişik bir metin belgesine benzeyen dosya olacak)

şimdi bu belgenin adı:nv_dispi dir bunu indirdiğiniz 347.09 olan dosyanın içine kopyalayın sonra orada Display.Driver dosyanın içine de kopyalayın değişikliklere evet diyin

şonra c de program filays da nividia nın dosyasını bulun onun içinde display dosyasının içine de atın o' nv_dispi' adı olan metin belgesini

şimdi sertifikayı devre dışı bırakarak yükleye bilirsiniz bilmeyenler buraya bakabilir
    https://www.youtube.com/watch?v=ThMBigwfXls

hadi kolay gelsin he bu arada unutmadan söyleyeyim driver dosyası sisteminize göre olan ne ise onu indirin yani ben binim pc ye göre yaptım cihazınıza göre olan güncel dosyaları indirin burdanbakın;https://www.youtube.com/watch?v=ThMBigwfXls

Merhabalar. Söylediklerinizi aynen yaptım ve önceden "Uygun Donanım Bulunamadı." hatası alırken şimdi kurmaya başladı.

Ancak bu sefer de SS'deki gibi bir sorunla karşılaştım (Dijital imzalama devre dışı)

Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telumendil -- 3 Mayıs 2015; 18:53:31 >

• Telumendil kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle sıkıntı çıkmıştı. Ben şöyle çözdüm:
    352.63 güncellemesi:
    1)http://www.laptopvideo2go.com/drivers Burdan 352.63 güncellemesi için 32/64 bit benimki 64 bit olduğu için onu indirdim.
    2)Oradan 352.63 ü seçtikten sonra "Click here to download the modified INF file." diye bir yazı var ona girdikten sonra ordaki yazıları sağ click farklı kaydet diyip bilgisayara kaydettim.
    3)nv_dispi adında bir dosyadır o. O dosyanın uzantısı "nv_dispi.inf.txt" şeklindedir.. O txt uzantısını siliyoruz. Dosya sadece "nv_dispi.inf" olacak. Yani uzantısı sadece inf olması lazım.
    4)Bu arada indirdiğim 352.63 dosyasına çift tıklayıp çıkartıyorum. Onu çıkardıktan sonra farklı kaydet dediğim inf dosyasını 352.63_win8x64 içerisine attım. DisplayDriver diye bir klasör var onun içine de nv_dispi.inf dosyasını attım.
    5)dijital imzalamayıda devre dışı bıraktım ve 352.63 dosyasını içindeki setupa tıklayınca başarılı bir şekilde kuruldu.

Biraz karışık oldu ama. :D
    Ben böyle yaptım ve olmuştu. Belki bir şeyi unutmuş olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 3 Mayıs 2015; 19:42:29 >

• DieselQuattro kullanıcısına yanıt
    Tekrar denedim. Neler yaptığımı adım adım yazayım da daha açıklayıcı olsun.

1)Setup.exe'yi açarken yönetici olarak çalıştır ile açtım.
    2)Kurma ayarlarında 'Gelişmiş yükleme' gözüme çarptı.
    3)Onu seçtiğimde 'Temiz yükleme yap' seçeneğini gördüm ve yapıyim dedim
    4)Haliyle önceki sürüm bilgisayardan olduğu gibi kalktı ve yenisi yüklenirken yine hata verdi.
    5)Sistem geri yükleme yapıp kurtardım eskisini ama bu sefer de Aygıt Yöneticisi'nde ekran kartı 630M olarak gözüktü.
    6)Sürücüyü Güncelleştir ile güncellemeyi denedim ve 635M 311.54 sürümüne güncelledi.
    7)Bundan sonra 352.63'e tekrar deniyim dedim ve kurulum başarılı oldu.
    8)Bilgisayarı yeniden başlattım ve aygıt yöneticisinde ekran kartı yine 630M olarak gözükmeye başladı ve ayrıca "Windows bu donanım aygıt sürücüsünü başlatamıyor. (Kod: 37)" diye hata vererek kullanım dışı bıraktı ekran kartımı

Şu an bu noktadayım. Sürüm olarak 352.63'ü göstermesine rağmen Aygıt Yöneticisinde sürücü böyle gözüküyor:

---EDIT---

350.12'yi sorunsuz kurmayı başardım. Her ne kadar sürücü 635M yerine 630M gözükse de hata vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telumendil -- 5 Mayıs 2015; 22:02:22 >

• hocam geç cevap verdiğim için özür sizin ekran kartı uyumsuz hatalı kullanıyorsun ekran kartı sorun var demektir şimdi yukarıda yükleme yaptığında aldığın hata pc de java yüklü olmadığı için çünkü orada java devreye giriyor sertifika onaylı değil filan diyor sizde yine de yükle diyorsunuz yükleniyor ama java yüklü olmadığı için oradan kurulum sizi atıyor
    ben şimdi windows 10 a geçtim ekran kartım 635m olmasına rağmen windows 630 m desteklemiyor diyordu ama ben sorunsuz promlemsiz bu yöntem ile kurdum arkadaşlar
    hiç sorun yok şimdi win10 için anlatıyorum

usb den win 10 u kurdum zaten intelin ekran kartına kadar kendisi tüm driverleri kuruyor

sadece ekran kartım, hotkey ve g4 projet i kendim kurdum bende capslock tuş ışığı yok g4 projet diye bir uygulama var onun için

casper in sitesinden 64 bitlik win8.1 olan driveri indirip kurdum 327 sürüm olan gt635m hiç sorun yaşamadım direk normal kurulum yaptı hata filan almadım
    sadece güncelleme yapamıyordum onuda bu şekilde çözdüm

http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win10x64/355.85/disclaimer

buradan en son sürüm 355.85 olan nv dispi ve zipli dosyayı indirdim (bu link win10 64bit olanlar ve gt635m içindir)
    sonrası aynı arkadaşlar nv dispi dosyasını yerel disk c de proğram files dosyası-NVIDIA Corporation -Display olan dosyanın içine atin değişikleri onaylayın
    sonra indirdiğiniz 355.85 olan dosyanın içindeki Display.Driver içine de nv.dispi dosyasını atın ve sertifikaları devre dışı bırakarak kurun ama unutmayın bunları yapmadan önce java nın en son sürümünü kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldostu82

hocam geç cevap verdiğim için özür sizin ekran kartı uyumsuz hatalı kullanıyorsun ekran kartı sorun var demektir şimdi yukarıda yükleme yaptığında aldığın hata pc de java yüklü olmadığı için çünkü orada java devreye giriyor sertifika onaylı değil filan diyor sizde yine de yükle diyorsunuz yükleniyor ama java yüklü olmadığı için oradan kurulum sizi atıyor
    ben şimdi windows 10 a geçtim ekran kartım 635m olmasına rağmen windows 630 m desteklemiyor diyordu ama ben sorunsuz promlemsiz bu yöntem ile kurdum arkadaşlar
    hiç sorun yok şimdi win10 için anlatıyorum

usb den win 10 u kurdum zaten intelin ekran kartına kadar kendisi tüm driverleri kuruyor

sadece ekran kartım, hotkey ve g4 projet i kendim kurdum bende capslock tuş ışığı yok g4 projet diye bir uygulama var onun için

casper in sitesinden 64 bitlik win8.1 olan driveri indirip kurdum 327 sürüm olan gt635m hiç sorun yaşamadım direk normal kurulum yaptı hata filan almadım
    sadece güncelleme yapamıyordum onuda bu şekilde çözdüm

http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win10x64/355.85/disclaimer

buradan en son sürüm 355.85 olan nv dispi ve zipli dosyayı indirdim (bu link win10 64bit olanlar ve gt635m içindir)
    sonrası aynı arkadaşlar nv dispi dosyasını yerel disk c de proğram files dosyası-NVIDIA Corporation -Display olan dosyanın içine atin değişikleri onaylayın
    sonra indirdiğiniz 355.85 olan dosyanın içindeki Display.Driver içine de nv.dispi dosyasını atın ve sertifikaları devre dışı bırakarak kurun ama unutmayın bunları yapmadan önce java nın en son sürümünü kurun

Kardeş Windows 10 u nasıl yükledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klawye -- 2 Ekim 2015; 3:24:49 >

• üyelik girişi ile ilgili sorun yaşadığım için geç cevap verdim öncelikle özür
    bende de aynı sorun vardı usb bellek ile yeni win10 yükledim yani temiz kurulum yaptım
    sonra casperin sitesinden nividia nın driverini kurdum
    güncen sürüm için sertifikaları devre dışı bırakarak o verdiğim siteden güncel sürümü kurdum
    ama ilk başta sorun yoktu daha sonra win10 güncelleme ile sorun çıkartıyor chrome açılmıyor dosya yöneticisi filan açılmıyor bunun gibi
    kısacası bu yöntem şimdilik iyi değil galiba
  • Aynen yeni sürücüler sorun çıkarıyor bazı oyunlar çalışmıyor. Fakat daha eski sürücülerde problem olmuyor. Belki yeni gelen driverlerde problem olmaz. Napalım bizi bu duruma düşürenler utansın.
    CASPER PİŞMANLIKTIR...
  • laptop2go 404
    hatası alıyorun inf dosyasını indiriyorum ama drıver i indiremiyorum ekran kartım nvdia gforce 745m.
    driveri nvidia sitesinden indirip inf dosyalarını degiştirdim olmadı. ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.