Şimdi Ara

Nvidia Gt635m uygun donanım bulunamadı [[ çözümü ]] içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
11.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar malumunuz üzere Casper Nirvana serilerinin çoğunda Nvidia geforce gt635 m yada 600 serilerinde güncelleme sorunu yaşanıyor.Verdikleri cdlerdeki driver lar eski sürüm olmakla beraber yeni sürüm kesinlikle kurulmuyor

1 ay önce aldığım Casper Nirvana CKY.3632-8T45V-B üründe aynı sorun la karşılaştım ve müşteri hizmetleri yada teknik servis sorunumu çözemediler.Kendi uğraşlarımla sürümü güncelledim.Nvidia gt635 m şu anki sürümü 332.21 mevcut pcde.

Çözüme geçeli lafı fazla uzatmadan

1.http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win8x64/332.21/disclaimer adresine giriniz.

2.İlk önce driver yükleyiniz

3.Yüklediğiniz driveri masaüstünde oluşturduğunuz yeni klasörün içersine atınız

4.Daha sonra inf dosyasını indiriniz ve masaüstünüzdeki driverin olduğu yere atınız

5. adım Önemli ! indirmiş olduğunuz inf dosyasını driver içerisinde bulunan nwvin.inf ve nvivn değiştiriniz aynı zamanda Display.Driver içindeki nwvin ilede değiştiriniz
    toplamda 3 tane nwvin değiştiricez.

6. adım Önemli ! bu şekilde yükleme yaparsanız yine hata alırsınız hata almamak için sisteminizin ''Dijital imzalamayı devre dışı bırakmasını onaylamanız lazım.

Benim win8.1 olduğu için dijital imzalamayı şu şekilde devre dışı bıraktım: mause yi sağ alt köşeye kaydırınız>>Ayarlar tıklayınız>>Bilgisayar ayarlarını değiştir tıklayınız
    Güncelleştirme ve kurtarma>>Kurtarma>>Gelişmiş başlangıç altındaki yeniden başlat şeklinde gidiyor bundan sonra pc yeniden başlıcak ve yine 1 kac adım var sorun bulma sorun çözme gibi adımları tıklıcaz en son karşımıza numaralı seçenekler çıkıcak f7 yada 7 numaralı sayıları tıklıcaz yani ''dijital imza zorlamasını devre dışı bırak''

pc yeniden açılıcak ve kurulumu başlatıcaz .%100 çözüm bu şekilde gerçekleşiyor.İnanmıyan arkadaşlar için ekran görüntüsü göndericem.

Allah razı olsun demeniz yeterli arkadaşlar iyi forumlar.

• [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

Gördüğünüz gibi 18.1.2014 saat 17:21 gt635m en güncel sürümünde iyi forumlar arkadaşlar.

• Paylaşım için teşekkurler. Bendede casper pc var . İnf dosyaai degistirerek uygun donanim.bulunamadi hataaini hallettim . Fakat bu seferde kur diyorum kurulum başliyor belli bir süre sonra kurulum başarısiz hatasi aliyorum. Bu sorunu nasil cözebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke benımkınınde sorunu duz3lse
  • 5.adımı lütfen daha ayrıntılı biçimde anlatırmısınız?
  • Hele şükür bende güncelledim. Çok teşekkürler. Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaburak00 -- 25 Ocak 2014; 20:50:07 >
  • inf dosyasının linkine tıkladığım zaman şöyle bi sayfa geliyor yardımm!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrecanpolat E kullanıcısına yanıt
    idm kullanıyorsan bu hata çıkabiliyor. İndirme linkine alt tuşu ile birlikte tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanpolat

inf dosyasının linkine tıkladığım zaman şöyle bi sayfa geliyor yardımm!!

Dosyanın üzerine gel mause sağ tuş yap bağlantıyı farklı kaydet de masaüstüne kaydet not defteri kayıt edicek.yine kayıt edemessen açılan inf içerisindeki yazıları driver dosyası içersindeki inf ile değş kaydet sorun çözülücektir. Arkadaşlar adımları tek tek uyguladımı kesinlikle oluyor. Kolya gelsin iyi forumlar.

• ggg3 G kullanıcısına yanıt
    hocam aynı dertten muzdaribim ama bi noktayı anlamadım 5. adımdaki nwvim ile değiştirdim ama nvivn yi nasıl değiştircez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnsera -- 5 Şubat 2014; 21:31:11 >
  • İçindeki yazıları kopyala diğer dosyanın içine yapıstır ve kaydet sorun çözülecektir.
  • Allah razı olsun hocam sayende ilk adımı sağ sağlim atlattık çok şükür ama kur işleminde yine hata verdi söylediğin ayarları değiştirme işini de yaptım yine olmadı yaa
  • Benim bilgisayarda da yüklenmemişti serviste yapamamış bana yeniden Format atmamı söylediler ama ben atmamıştım galiba nvidia sitesinden yazılımın en Son sürümünü indirip denemiştim ve yükleme işlemi gerçekleşmişti tekrar deneyin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlkhan -- 25 Şubat 2014; 17:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun kardeşim dediklerinin hepsini tek tek yaptım oldu emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanAtakum -- 26 Şubat 2014; 1:40:03 >
  • Allah razı olsun. Sonunda oldu.
  • Allah razı olsun kardeşim
  • çift grafik kartı teknolojisi bence fiyasko. sırf bu yüzden iki sene önceki ekran kartı sürücüsünü kullanıyorum. hp nin umrunda değil
  • arkdaşlar bişi sorucam casper laptobun aynısı bende var ve sorunum bu bu kesşin çözümmüdür ikinicide verdiğiniz linkte driver linki bozuk kalduıırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: batman22

arkdaşlar bişi sorucam casper laptobun aynısı bende var ve sorunum bu bu kesşin çözümmüdür ikinicide verdiğiniz linkte driver linki bozuk kalduıırılmış

Hocam benimde aynı sorunum vardı. Buradaki işlemleri adım adım yaptım ve sorunumu çözmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselQuattro

quote:

Orijinalden alıntı: batman22

arkdaşlar bişi sorucam casper laptobun aynısı bende var ve sorunum bu bu kesşin çözümmüdür ikinicide verdiğiniz linkte driver linki bozuk kalduıırılmış

Hocam benimde aynı sorunum vardı. Buradaki işlemleri adım adım yaptım ve sorunumu çözmüştüm.

eyvallah kardeşim laptop seerviste büyük ihtimal bişi yapmadan geri yollicaklar elime geçtiği anda ilk bu işlemleri yapıcam saolun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.