Şimdi Ara

NVIDIA GT710M ile oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın anakartı yanması üzerine düşük bütçe ile bir laptop almak istiyorum ve ikinci ele başvurmak zorunda kaldım
    elimde P-Bell TE11 laptop var cüzi bir miktara alabilme fırsatım var
    http://www.vatanbilgisayar.com/te11-notebook-core-i7-3632mq-220ghz-8gb-500gb-156-2gb-win8-notebook-bilgisayar.html Link bu fakat bu linkten bir farkı var ekran kartı 2 değil 1 gb
    Gt 710m ile oyun oynayabilirmiyim autocadi akıcı bir şekilde kullanabilirmiyim?
    şimdiden teşekkürler

• Hocam açmasına açıyor ama daha ileri gidemiyor maalesef. Yani GTA 5 bile oynadım 710m gibi kartla ama her şey en düşük ayarlarda 1366x768 çözünürlükte falan... (Ara ara takılmalar haliyle oluyor)

Kısacası LoL, CS:GO v.b. oyunları oynayacaksanız alınabilir ama üst seviye oyunlar için kesinlikle tavsiye etmiyorum...
  • Hocam sen çıldırdınmı ? 4bin liraya gt710m nedir daha ucuza çok daha güçlü gtx960m laptoplar var
  • Kardes o paraya gtx 1060 li laptop alinir her oyununu ultrada 80 fps alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce birebir aynı donanımlı cihazı 1.400e almıştım o fiyata uzaya çıkacak rokaet alırsın kardeş
    Nvidia gt636m (ocli)
    Intel inside core i7 3630qm 2.40Ghz
    8GB DDR3 Ram
    Win 10(8di o zamanlar)
    750GB HDD
    HD ekran

Gta 5 mediumda 30 dan aşağıya inmiyor. Ama yeni çıkan oyunlarda çuvallıyor. 1kya alsan hadi derimde 4kya gt7xx li bilgisayar...
    Klasik bir vatanCOMPUTER örneği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş 2. El alacağını yazmış büyük ihtimalle fazla para vermiyor. O linki de örnek olması açısından koymuş herhalde. Kendisine en az 840m lazım yinede...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.