Şimdi Ara

Nvidia gtx 570 overclock yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar bende gtx 570 var onu overclock yapmak istiyorum deneme amaçlı
    biostan bulamadım sonra kendi programını yükledim orda hangilerini artırmam lazım yardımcı olursanız sevinirim çok tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMbox -- 24 Mart 2012; 21:54:15 >

• zaten ekran kartına biostan oc yapamazsın.Mutlaka programla yapman gerekir.Aynı karttan bende de var şuan engine clock 900 mhz de memory clock ise 1000 mhz de stabil olarak çalışıyor
  • ilgin için çok sağol ama hangi programla yaptın bunu bu benim açtığımla mı?
  • fire strom la denedim ama sanki sorun yaptı ekran kasmaya baladı sonra n tune indirdim nvidia nın kendi sitesinden
    onunla yaptım gpu clock 860 memory bus 2000 hz mavi ekran aldın yalnış bişeymi yaptım acaba.
  • senin yaptığın programla yaptım hiç bir sorun çıkmadı.Sıcaklıklarını kontrol et eğer yüksekse o yüzden kasıyordur.Hava sirkülasyonu düzgün değilse kart ısınır
  • dırt oynadım küçültüp o.c olmadan 70 -72 filan oldu ısı çokmu sizce kartı yeni aldım.
  • sıcaklıklar bende de aynı oc ile 2 aydır oynuyorum hiç bir sorun yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşk yardımlarınız için . ntune mavi ekran veriyor acaba psu yetersiz klıyor olabilirmi ?
  • Bende 1200 watt psu var gtx680 ile yine mavi ekran alıyorum,pek te birşey bulamadım sorun ile ilgili,alternatif hangi programlar olabilir ?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.