Bildirim
Nvidia gtx 570 overclock yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zaten ekran kartına biostan oc yapamazsın.Mutlaka programla yapman gerekir.Aynı karttan bende de var şuan engine clock 900 mhz de memory clock ise 1000 mhz de stabil olarak çalışıyor -
ilgin için çok sağol ama hangi programla yaptın bunu bu benim açtığımla mı? -
fire strom la denedim ama sanki sorun yaptı ekran kasmaya baladı sonra n tune indirdim nvidia nın kendi sitesinden
onunla yaptım gpu clock 860 memory bus 2000 hz mavi ekran aldın yalnış bişeymi yaptım acaba. -
senin yaptığın programla yaptım hiç bir sorun çıkmadı.Sıcaklıklarını kontrol et eğer yüksekse o yüzden kasıyordur.Hava sirkülasyonu düzgün değilse kart ısınır -
dırt oynadım küçültüp o.c olmadan 70 -72 filan oldu ısı çokmu sizce kartı yeni aldım. -
sıcaklıklar bende de aynı oc ile 2 aydır oynuyorum hiç bir sorun yaşamadım -
tşk yardımlarınız için . ntune mavi ekran veriyor acaba psu yetersiz klıyor olabilirmi ? -
Bende 1200 watt psu var gtx680 ile yine mavi ekran alıyorum,pek te birşey bulamadım sorun ile ilgili,alternatif hangi programlar olabilir ?
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X