Şimdi Ara

Nvidia gtx 760 Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce internet üzerinden acer aspire v3-772g modeli bilgisayar aldım, aldığım bilgisayarda nvidia 4gb gt 750m vardı. Gün içerinse beni arayıp, bu modelin ellerinde olmadığını, ama gtx760m olan üst modelini aynı fiyata yollayabileceklerini söylediler. İyi eyvallah dedim. Bilgisayarım bugün geldi. Açtık güzelce hallettik her şeyi. League of Legends i flash la alıp denemek istedim. Oynadım sorun yoktu. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım. 150 civarı güncelleme yaptı windows. Sonra lol clientini açtım ve takıldı ekran. "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bla bla bla" hatasını aldım. İnternete baktım. En son sürüme güncellememi ve nvidia control panel den maksimum performans yapmam gerektiği söyleniyodu. Son sürümü indirdim ve maksimum performans yaptım.
    Şimdi ise control panel kapanıyor, nvidia experince çoğu kullanıcıda olduğu gibi giremiyor. Lole girince "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bla bla bla" hatası vermiyor ama bug splat tan yine atıyor. Bu kez "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bla bla bla" hatasını farklı yerlerde alıyorum.
    İade için iki haftam günüm var, bu hatalar ekran kartı bozuk olduğu için mi veriyor yoksa çözümleri var mı, yardımlarınızı bekliyorum.

• up
  • TDR hatası. İnternette binlerce çözümü var. Genellikle hiç biri işe yaramaz. Sorun donanımsaldır. Direkt iade et.
  • Display Driver Uninstaller programı ile sürücüyü tamamen temizle.
    Yenisini kur ama denetim masası orjinal ayarlarında kalsın. Hiçbirşeye dokunma.

Yine hata verirse iade et derim.
  • Fazlaca geç bi cevap olacak ama, bugün kurulum dosyalarında olan hatalardan dolayı sistemi yeniledim ve başlangıç ayarlarına döndürdü bilgisayarımı. Dolayısıyla bütün güncellemeler geri alındı. Sorun ekran kartı güncellemesinden dolayı kaynaklanıyormuş dolayısıyla şu an düzeldi her şey. gtx 760m kullanıcılarından aynı hatayı alanlar varsa 311 li ekran kartı driverını indirip onu kullansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GTX 670 OC Geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.