Şimdi Ara

NVİDİA GTX 770 (ASUS) YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncesinde gtx 760 kartım vardı pci-express slotunda veri hızı bozukluğundan dolayı gönderdim üstüne 250 tl civarı para ödeyerek 4-5 ay önce gtx 770 almıştım.Fx 6300 işlemcimle kullandığım bu kart hiç bir sorun yaratmadan parasının karşılığını fazlasıyla verdı fakat 2 gb olması benı üzüyor.Uzun lafın kısası gta 5 oynuyorum 2 gb a kadar dayandırdığım grafikleri 50-60 fps civarında oynuyorum 1-2 ay sonrada pc mi upgrade edeceğim , fakat işlemci darboğaz yapacağını düşünüyorum aynı zamanda güçkaynağım 600 w onu değiştirmem gerekiyor.Sizce ne yapmalıyım tamamen kasamı satayımmı yoksa parça yükseltimine mi gideyim ? fikirlerinizi alabilirmiyim ?

• Karabatu05 kullanıcısına yanıt
    3gb ayarlara dayandığında o FPS leri görmen gerekir, bu oyunda 2gb ile kartını sınırlamana gerek yok fakat işlemcin bu oyunda i3 lerin bile gerisinde kalıyor, bu halde o kartı tam olarak kullanamıyor olabilirsin, bunu grafiği medium a alıp GPU kullanımına bakarak anlayabilirsin.

Ben gtx 760 ile şu şekilde oynayabiliyorum, senin kartın daha iyi bir performans ortaya koyucaktır, tabi işlemcin engel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

3gb ayarlara dayandığında o FPS leri görmen gerekir, bu oyunda 2gb ile kartını sınırlamana gerek yok fakat işlemcin bu oyunda i3 lerin bile gerisinde kalıyor, bu halde o kartı tam olarak kullanamıyor olabilirsin, bunu grafiği medium a alıp GPU kullanımına bakarak anlayabilirsin.

Ben gtx 760 ile şu şekilde oynayabiliyorum, senin kartın daha iyi bir performans ortaya koyucaktır, tabi işlemcin engel olabilir.

Sorun çözüldü alttaki yorumda bahsettim arkadaşlar ama benim sli fikrimi ve upgrade etmemi engellemeyecek sistemimi yenilemek istediğim zaman ne gibi parçalar eklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabatu05 -- 14 Mayıs 2015; 20:11:17 >

• Arkadaşlar orada 1920x1080 in altında on off vardı onu on yaptım şimdi 3 gb a kadar kullanıyorum coax47 conar-x teşekkür ederim :) sorunum düzeldi bende 2 gb a kullanıyorum görüntü cezbetmiyor diye üzülüyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi gtx 1080 mi msi gtx 1070 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.