Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.944
Cevap
72
Favori
963.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI Afterburn ve EVGA Precision'dan da OSD açabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Mayıs 2010; 12:14:18 >
  • Bende riva tuner le açtım osd yi baya faydalı Yalnız rengi bende de pembe onu değiştirmek lazım
  • @CESAJANS sağlıklı bir değerlendirme için öncelikle vsync kapatmalı ve eğer ati ile karşılaştırılacaksa aa değerini benzer yapmanız lazım.

malum ne kadar gerekli olduğu tartışılırsa da 32x aa ati de yok netekim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

@CESAJANS sağlıklı bir değerlendirme için öncelikle vsync kapatmalı ve eğer ati ile karşılaştırılacaksa aa değerini benzer yapmanız lazım.

Eh işte bende zaten kendini gariban ve yoksun hissetsinler diye 32aa açtım

Şaka bir yana, duelloya çıkıcak kim varsa 16x den aşağı almam valla

Şimdi bir de 2006 bench daha ekliyeyimde dahada moral vereyim rakiplere

NVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 11 Mayıs 2010; 12:18:29 >

• aga ben 480 le herşey default ta 19676 almıştım bu ne böyle
  • quote:

aga ben 480 le herşey default ta 19676 almıştım bu ne böyle

Valla, hiç sorma,

Şimdi gelir bizimki, "sen şimdi bu kartla 26555 mi aldın?" diye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeRS..U..ZaLa

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmpsu-950tx-cmpsu-950tx-950w-140mm-fanli-80-plus-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=44733

Arkadaşlar son olarak birşey danışacağım. Malumunuz GTX 480 kadar olmasa da GTX 470i de soğutmak mühim iş. Güç kaynağını @demircibu arkadaşımızın tavsiyesiyle yukardaki gibi almaya karar verdim ama kasada iki seçeneğim var.

1. HAF 932 FULL TOWER:http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-932-kkn1-gp-haf-932--full-tower-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=36887#divDigerResimler

Eğer bunu alırsam Harddiski almayı erteliycem mecburen. Bunu alırsam Full tower olmasının falan çok fazla bir getirisi olur mu?

2. Nox Coolbay Hx Mid Tower: http://www.pclabs.com.tr/2009/08/24/nox-coolbay-hx-kasa-incelemesi/1/

http://www.hepsiburada.com/nox-coolbay-hx-mid-tower-kasa-psu-yok/ProductDetails.aspx?productId=bd999227&categoryId=1013#tablnk

Bu kasa da gayet hoşuma gitti. Materyali çok sağlam. Ve Full towera yakın boyutları

Tecrübeli arkadaşlar sizce 100 TL fark verip Haf 932 alsam mı yoksa 2. yazdığım kasa yeterli derecede işimi görür mü ?

Son olarak bu ikilemden de kurtarırsanız beni minnettar kalırım.

(Tabi sizin tavsiyeniz varsa sağlam uygun bir kasa esirgemeyin lütfen)

güzelmiş fiyatda uygun bendeki nzxt tempestin kopyasını yapmışlar yandaki ortada kalan fan baya işe yarar

quote:

Orijinalden alıntı: Leksey

beni de eklesenize loo gigabyte gtx480 kulübüne.

kartdan bir resim yada gpuz ss eklerseniz sizide ekleriz

• sen şimdi bu kartla 26555 mi aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Girip test edip bakacaklarmış, mış ta mış mış.... Sıcak olmuyormuş, yok efem %66 yı geçmiyormuş fan hızı, peh peh...

Ben boşa konuşmuyorum arkadaşlar..

Deniyorum sonra yorumlarımı yazıyorum.

Bu kartlar çıkana kadar da en büyük savunucusuydum

Ama ben gözlük kullanmıyorum, hele de, "at gözlüğü" aslaaa!!!!!

Şimdi oyunlardan ss ler koyacağım, diyecekler ki " karta aşırı hız aşırtmışsın" Aşırtıcam tabiki.. Neden aşırtmayayım? En üst seviye kart alıcam, bir çok insanın aylık geliri kadar para ödeyeceğim, eee? neymiş stok hızlarında kullanıp keyfime bakıcakmışım.

Bende öyle bir durum yok arkadaşlar, benim benchlerimi, hız aşırtmalı kullananlar yada kullanıcaklar değerlendirsin o zaman

Ayrıca ben elimdeki bu hız aşırtılmış gtx 470 inde rahat rahat hız aşırtılmış bir 5870 le kapışacağınada ayrıca eminim, zaten 5850 yi hiç dikkate almam

Buyrun sıcaklıklar, oyun için "ss" ler ve fps ler.

İki tane kastıran oyundan örnekler koyacağım,

1. cpu i5 750 @3,99ghz. gtx 470@830-3800mhz. Fan: Auto,

BF2 1920X1080 ALAYI FULLL + 32x - 16x , Öyle hile hurda yok delikanlı gibi en düşük ve en yüksek yakalayabildiğim fps ler ve net sıcaklık hepsi mevcut. Bu oyunu oynadığım saat dün saat 18:00 civarlarıydı ve hava sıcaklığı 33+ derece , ortam sıcaklığıda 26 derece civarıydı, Hani ilgilenenlere hava 35 olunca çakar diyenlereLaf ola beri gele değil yani

NVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladiNVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladiNVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladiNVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladiNVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladiNVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladiNVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi

kusura bakma sana böyle bir cevap vermek istemezdim

fakat ya bilgi yetersizliğinden fan hızını ölçmeyi bilmiyorsun yada sisteminde problem var

ki sisteminde problem olsa bile %99 fan hızına ulasabilecegini dusunmuyorum

ve sonuç olarak bu forumdaki insanları yanlış yönlendiriyor üstüne üstlük birde bana hakaret ediyor ve iftira atıyorsun

işte aynı oyun aynı ayarlar ve 30 dakikalık oyun testinden sonraki fan hizi

maksimum fan hızı %70

bana itham ettiğin at gözlüğü lafını ivedilik ile sana iade ediyorum

ayarlar

test sırasında alınan bir görüntü

ve video

http://video.yahoo.com/watch/7470471/19708991

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 11 Mayıs 2010; 13:59:26 >

• %99 fan hızı değil, gpu kullanım yüzdesi değil mi?

bi de zaten sıcak olan kartı 600mhz'den 830'a çıkartırsan bu %40 overclock olur, kart da aşırı ısınır yani yapacak bir şey yok.

bunu bu şekilde overclock etmek, HD5870'i 1200mhz'e çıkartmakla eşdeğer. 5870'ü 1200'e stok soğutucuyla çıkarabilir misin? Çıkarsan bile normal bir sıcaklıkta kullanabilir misin? Ben milletin aylık geliri kadar para verdim bu karta 1200mhz'de kullanmak istiyom desen olur mu? Olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

%99 fan hızı değil, gpu kullanım yüzdesi değil mi?

bi de zaten sıcak olan kartı 600mhz'den 830'a çıkartırsan bu %40 overclock olur, kart da aşırı ısınır yani yapacak bir şey yok.

bunu bu şekilde overclock etmek, HD5870'i 1200mhz'e çıkartmakla eşdeğer. 5870'ü 1200'e stok soğutucuyla çıkarabilir misin? Çıkarsan bile normal bir sıcaklıkta kullanabilir misin? Ben milletin aylık geliri kadar para verdim bu karta 1200mhz'de kullanmak istiyom desen olur mu? Olmaz.

ki gpuya 600mzhdne 830mhz full stabil sağlam için gtx 470 deft voltajı olan 0,950m(V)den 1080m(V)e almışdır kesin
    yani gpuya voltaj verilmiş buda daha çok ısıya zaten yol açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

ki gpuya 600mzhdne 830mhz full stabil sağlam için gtx 470 deft voltajı olan 0,950m(V)den 1080m(V)e almışdır kesin

peki 480 default voltaj ile aşağı yukarı kaç yapar?

ve aynı zamanda voltaj vermeden ısı değişimi bariz artar mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

peki 480 default voltaj ile aşağı yukarı kaç yapar?

ve aynı zamanda voltaj vermeden ısı değişimi bariz artar mı?

voltaj vermeden bence cok az fark ediyor

ben gunluk 725 gpu ve 1750 ram de kullaniyorum

bak bu oyunda bile maks %70

hava sicakligi 26+ derece mersindeyim

• quote:

quote:

@CESAJANS sağlıklı bir değerlendirme için öncelikle vsync kapatmalı ve eğer ati ile karşılaştırılacaksa aa değerini benzer yapmanız lazım.

Hocam 1680x1050 çözünürlükte vsync kapalı, aynı ayarlarda BC2 ss alırmısın, bu arada peşinen belirteyim BC2 de Ati 5850-5870 fark etmez.. nal toplatır GTx470 e.. hadi yaaa sende dersen dediğim ayarlarda koy ss yi dibine kadarda overclok çek.

görelim GTX470 ini.

HD5850 yi kaideye almazmış mış mış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 11 Mayıs 2010; 17:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

quote:

quote:

Hocam 1680x1050 çözünürlükte vsync kapalı, aynı ayarlarda BC2 ss alırmısın, bu arada peşinen belirteyim BC2 de Ati 5850-5870 fark etmez.. nal toplatır GTx470 e.. hadi yaaa sende dersen dediğim ayarlarda koy ss yi dibine kadarda overclok çek.

görelim GTX470 ini.

biz genelde 5870 isteğenlere 470 öneriyoruk yanlış mi yapmişiz acaba

• Cevap veriyorum......

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

kusura bakma sana böyle bir cevap vermek istemezdim

fakat ya bilgi yetersizliğinden fan hızını ölçmeyi bilmiyorsun yada sisteminde problem var

ki sisteminde problem olsa bile %99 fan hızına ulasabilecegini dusunmuyorum

ve sonuç olarak bu forumdaki insanları yanlış yönlendiriyor üstüne üstlük birde bana hakaret ediyor ve iftira atıyorsun

işte aynı oyun aynı ayarlar ve 30 dakikalık oyun testinden sonraki fan hizi

Verdiğin cevabın "bold" hale getirdiğim 2 cümlesine cevap vereceğim.

Vermek istemediğin cevapları vermessin olur biter.

Önce bilerek omuz atıp, sonra "pardon" olmaz! Yaptığının , söylediğinin arkasında durmalısın! Bu seni daha tutarlı kılar

Bilgimi fan hızıyla ölçebilecek kadar engin bir tecrübe ve kullanıcı deneyimeine sahipsin, tebrikler

Ben forumda ki hiç bir kullanıcıyı, bu güne kadar açtığım hiç bir konu, başlık yada inceleme ile yanlış yönlendirmedim. Hiç bir zaman aldığım ürün veya kısaca malın, en iyi örnek yada kusursuz emsalsiz bir marka olduğunu savunmadım, tıpkı şu anda yaptığım gibi Bu bana yaftaladığınız algılama sorunu, sahip olduğu ürünü, " bulunmaz bursa kumaşı" sanma durumu tamamen sizlerde ve sürekli hasıl olmaktadır, bu suçlamayı da tamamen sana iade ederim

Hakaret ve iftira ha ? Nereden çıkarttıysa bu sonucu, hayal gücüne hayran olmamak elde değil, bilemiyorum?

İşte oyundan ayarlarmış? Nerede işlemci bilgin ? Hız aşırtma değerlerin? Ortam sıcaklığı? ve buna benzer değerler? Seninle tartışmıyacağım yada bundan sonra senden alıntı dahi yapmıyacağım!

Kısaca verdiğin örnek ss ye bak birde benim verdiğim ss lerdeki açıklamalarıma ve en ufak detaylara bak

Kısaca ; Senden daha olgun ve seviyeli bir cevap beklemezdim desem yeridir. Zaten "Fanboyluk" tartışmalarında karşı tarafı fanlık la suçlayan ama en fazla bu davranışı bünyesinde hasıl olan bir üslup ve tarzın vardı.

Sana hakaret etmedim!!!! Değil sana hakaret etmek, kırılacağın bir söz bile söylediğimi düşünmüyorum. Ğereğinden fazla ciddiye almış ve alınganlık gösterrmişsin.

Yinede, Büyüklük gösterip sözlerimden alınman üzerine, sana; -"Kusura bakma arkadaşım kırılacağını düşünmemiştim, Üzgünüm " diyorum ve çokta samimiyim.[:'(

Herneyse, umarım samimiyetimi suistimal etmeyeceksindir

Burhan,

"ki gpuya 600mzhdne 830mhz full stabil sağlam için gtx 470 deft voltajı olan 0,950m(V)den 1080m(V)e almışdır kesin
    yani gpuya voltaj verilmiş buda daha çok ısıya zaten yol açar."

Elbetteki öyle yaptım, bunu sanki "Aman Tanrım!! ben keşfettim işte burası AMERİKA" moduna getirmeye sanırım gerek yok

"annihilator"

Evet aynen doğru tesbit. Ancak tabiki ben onu sen yazana kadar fan hızı sanıyordum Kadı kızında da hata olur

" bi de zaten sıcak olan kartı 600mhz'den 830'a çıkartırsan bu %40 overclock olur, kart da aşırı ısınır yani yapacak bir şey yok.

"

Bu konuda fikrimi yazmıştım. Ben hız aşırttırır her bileşen için en yüksek stabil değerleri bulur 7/24 o ayarlarda kullanırım NEDEN OLMASIN TAM TERSİ!!! Elbetteki maksimum değerleri bulup performans /fiyatı bulmak niyetim. Bunda ne var söylediğimin arkasındayım? O kadar para verip alırsam sonuna kadar sömürürüm. Benim değerlerimde kullanılan bir GTX 470 en iyi fiyat performan kartı haline gelmiştir ki, bence bu takdire şayan bir durumdur.

Lütfen olayı ajite etme, ne kadar bilgiye sahip olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum, hız aşırtmaya karşıda olsan söylediklerim ile neyi ifade ettiğimi anladığına eminim

"666"

Hangi kartla ?

Umarım bu yazdıklarım silinmez, valla tek tek düşünerek yazdım, emeklerim boşa gitmez umarım??

• quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

görelim GTX470 ini.

He tamam yapalım, ben hemen koyarım ss leri, topic i sen seç Ama sana bir önerim var, istersen 1024x768 de yapalım bu duelloyu? Ne dersin? Belki 5850 daha yüksek fps verir?

Bu arada "Kaide" nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 11 Mayıs 2010; 17:38:49 >

• e ama bak hakkaten fan hızı ölçmeyi bilmiyomuşsun :)
  • başçavuşun eşeği misali oldu.kactır soluorum benide gtx 480 kervanına alın diye:)al la:)
  • CESAJANS resmen saçmalıyorsun

ben nerede kıvırmışım ?

bana yakıştırdığın at gözlüğünden daha büyük bir hakaret nasıl olabilir ?

ayrıca verdiğim tüm değerler gerçektirki annihilatorunda tespit ettiği gibi daha fan hızını ölçmeyi bilmiyorsun

yani böyle mesaj atarak kıvırma

kart maksimum %70 lere cikiyor diyorum sen ise at gözlüğünü çıkart yalan söylüyorsun %90 lara cikiyor sesden duramiyorum diyorsun

gelmiş burada kullanıcıları tamamen yanlış şekilde bilgilendiriyorsun

video cekip koyuyoruz onada gene laf atiyorsun nerede degerlerin vs vs

biz senin degerlerine inaniyoruz laf bişi demiyoruz da sen neden bizimkilere yalan yakistirmasi yapiyorsun

gitmis 26k puana sahip 3d mark koymussun ben bişi dedim mi ?

ama işine gelmedimi sen hemen yalan yakıştırması yapıp iftira atıyorsun

neyse benim videom herseyi kanıtlıyor fazla söze gerek yok

gitmiş voltajı köklemişsin sonrada sesden oynayamiyorum diyorsun

benim dedigim degerlerede yalan diyorsun harbi sana buradan kocaman bir lol yolluyorum

bu mesajini tekrardan oku ve yaptigin hakaretleri iftiralari gör

gerçi aklı selim bütün forum kullanıcıları görüyor biliyor

quote:

Girip test edip bakacaklarmış, mış ta mış mış.... Sıcak olmuyormuş, yok efem %66 yı geçmiyormuş fan hızı, peh peh...

Ben boşa konuşmuyorum arkadaşlar..

Deniyorum sonra yorumlarımı yazıyorum.

Bu kartlar çıkana kadar da en büyük savunucusuydum

Ama ben gözlük kullanmıyorum, hele de, "at gözlüğü" aslaaa!!!!!

Şimdi oyunlardan ss ler koyacağım, diyecekler ki " karta aşırı hız aşırtmışsın" Aşırtıcam tabiki.. Neden aşırtmayayım? En üst seviye kart alıcam, bir çok insanın aylık geliri kadar para ödeyeceğim, eee? neymiş stok hızlarında kullanıp keyfime bakıcakmışım.

Bende öyle bir durum yok arkadaşlar, benim benchlerimi, hız aşırtmalı kullananlar yada kullanıcaklar değerlendirsin o zaman

Ayrıca ben elimdeki bu hız aşırtılmış gtx 470 inde rahat rahat hız aşırtılmış bir 5870 le kapışacağınada ayrıca eminim, zaten 5850 yi hiç dikkate almam

Buyrun sıcaklıklar, oyun için "ss" ler ve fps ler.

İki tane kastıran oyundan örnekler koyacağım,

1. cpu i5 750 @3,99ghz. gtx 470@830-3800mhz. Fan: Auto,

BF2 1920X1080 ALAYI FULLL + 32x - 16x , Öyle hile hurda yok delikanlı gibi en düşük ve en yüksek yakalayabildiğim fps ler ve net sıcaklık hepsi mevcut. Bu oyunu oynadığım saat dün saat 18:00 civarlarıydı ve hava sıcaklığı 33+ derece , ortam sıcaklığıda 26 derece civarıydı, Hani ilgilenenlere hava 35 olunca çakar diyenlereLaf ola beri gele değil yani

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.