Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.944
Cevap
72
Favori
962.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dezignerZ

ha birde SOURCE arkadasın avatarını gorunce eklemek istedim. birde gran turismo 5 icin ps3 aldım.

yani anlatmak istedigim sey gtx470 gtx480 alın tabiki ama bir tanede konsol almanızı siddetle oneririm sevgili donanım severler ;)

Alıntıları Göster
    bu arada xfx gtx 480 yok mu piyasada ben hep xfx kullandım uzun zamandır. xfx 8800 ultra, xfx 9800, xfx 4870, xfx gtx295.........

xfx gtx480 bulamadım hicbi yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Yvz sLm

ha birde SOURCE arkadasın avatarını gorunce eklemek istedim. birde gran turismo 5 icin ps3 aldım.

yani anlatmak istedigim sey gtx470 gtx480 alın tabiki ama bir tanede konsol almanızı siddetle oneririm sevgili donanım severler ;)

Valla bende sırf GT5 için PS3 Slim, G25 birde Playseats aldım aşığım bu oyuna Ama konsollar PC'nin yanına gelemez en azından GTA IV her iki platformda oynayanlar ne demek istediğimi iyi anlayacaktır.
  • quote:

bu arada xfx gtx 480 yok mu piyasada ben hep xfx kullandım uzun zamandır. xfx 8800 ultra, xfx 9800, xfx 4870, xfx gtx295.........

Kutu tasarımları gösterildi ama üretilmeyeceği açıklandı bulamazsın o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Kutu tasarımları gösterildi ama üretilmeyeceği açıklandı bulamazsın o yüzden.

Alıntıları Göster
    bi ara his 4870 kullandım ama bellekleri uctu kartın asus falan alırım o zaman. yazın amerikaya gidicem ordan 500 dolara gtx480 alıcam buyuk ihtimal.

bu arada source bende gt5 icin tam 14 ay önce g25 aldım hala bekliyorum cıkmıyo bi turlu oyun playseats de alıcaktım iyiki almamısım yoksa deli olurdum.

simdi asıl sorunum gtx295 i satıcak birini bulmak biraz gec kaldım kartı satma konusunda. e8400 de 4.25 ghz de gtx480 i kesermi bilmiyorum. neyse ben forumdan kacıyorum. fifa world cup 2010 da turnuva yapıyoz soylemesi ayıptır macımı yapayım guzel guzel bu konsol olayını sevdim ya. gtx295 im küsücek bana ama yapacak bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

tanrım en sonunda metro 2033'ü beğenmeyen biri daha çıktı mı yaşasın artık kendimi o kadar yalnız hissetmiyorum!!!

hocam yanlız değilsin ben de varım... bu arada bizde metro 2033 sevmeyenler diye topic mi açsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

tanrım en sonunda metro 2033'ü beğenmeyen biri daha çıktı mı yaşasın artık kendimi o kadar yalnız hissetmiyorum!!!

hocam yanlız değilsin ben de varım... bu arada bizde metro 2033 sevmeyenler diye topic mi açsak

Alıntıları Göster
    LC POWER 600W (650W Max) 80+ BRONZE PSU V2.3

http://forum.donanimhaber.com/m_39419685/tm.htm

OCli veya OCsiz GTX470 i yer mi ?

(İşlemci i7 930 iken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeRS..U..ZaLa -- 9 Mayıs 2010; 20:18:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeRS..U..ZaLa

Hertürlü
  • quote:

quote:

Hertürlü

Eyvallah. Stoklara düşerse hd5850 yerine bunu tercih edeceğim.

• quote:

quote:

Hertürlü

Alıntıları Göster

Buda fermili PS3

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

süper fikir bencede açalım bende katılırım hala pcde oyun silmeyi unuttum silecem just cause şu an en beğendiğim oyun metroyu ... döver:D

• quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

http://forum.donanimhaber.com/m_39631788/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39631788

gtx480sli olarak düzeltebilirmisin beni Demircibu

sağol

ok

deeper_inside versiyon atladın seni daha iyi masaya aldım vip bölüme

Yvz sLm dostum 2007den beri ps3 60gb pal konsol sahibiyim ekrna kartınıda günlük değiştiren biri olarak sana
    pc ekran kartları diyorum çünkü pcde oyun oynamak çok daha ucuza geliyor bir pc3 oyunlarını söylemeye gerke yok..

ps3ün çalışma mantığı farklı cell cpu ile rsxin müthiş uyumu ile çok iyi işler yapıyor konsolda en iyisi ps3dür.

tek gpu kartdada şuan gtx 480 pclerin şansı doyum yok sıkı rekabet var sürekli, değişiyor bizimkisi birde hobi zevk olunca malum:D şuan ps3 kalitesinde grafik sunabilir ama 3way gtx 480 ile bir oyunda en yüksek detayda çok akıcı müthiş grafikler sunabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

http://forum.donanimhaber.com/m_39631788/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39631788

gtx480sli olarak düzeltebilirmisin beni Demircibu

sağol

ok

deeper_inside versiyon atladın seni daha iyi masaya aldım vip bölüme

Yvz sLm dostum 2007den beri ps3 60gb pal konsol sahibiyim ekrna kartınıda günlük değiştiren biri olarak sana
    pc ekran kartları diyorum çünkü pcde oyun oynamak çok daha ucuza geliyor bir pc3 oyunlarını söylemeye gerke yok..

ps3ün çalışma mantığı farklı cell cpu ile rsxin müthiş uyumu ile çok iyi işler yapıyor konsolda en iyisi ps3dür.

tek gpu kartdada şuan gtx 480 pclerin şansı doyum yok sıkı rekabet var sürekli, değişiyor bizimkisi birde hobi zevk olunca malum:D şuan ps3 kalitesinde grafik sunabilir ama 3way gtx 480 ile bir oyunda en yüksek detayda çok akıcı müthiş grafikler sunabilir

Alıntıları Göster
    3adet gtx 480 slı nerede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leech

İlk sayfada son üç üye.
  • quote:

4adet oldu...

19- @cestvrai === palit gtx 480 slı (2adet) +Nvidia 3D Vision
    20- @siber06 ====gigabyte gtx 480 slı (2adet)
    21-@VISION ==== zotac gtx 480 slı(2adet)
    22- @kobb ==== zotac gtx 480 slı (2adet)
  • quote:

quote:

4adet oldu...

19- @cestvrai === palit gtx 480 slı (2adet) +Nvidia 3D Vision
    20- @siber06 ====gigabyte gtx 480 slı (2adet)
    21-@VISION ==== zotac gtx 480 slı(2adet)
    22- @kobb ==== zotac gtx 480 slı (2adet)

Alıntıları Göster
    Ben yazıdan 3lü sli yapmışlar anladım

• quote:

quote:

Hertürlü

Her türlü yetmez.

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/LC-POWER_LC6650GP3%20V2.3%20GREEN%20POWER%20EDITION_ECOS%201781_600W_Report.pdf

Bu Psu 12V den 32A verebilmiş , bu değeri Bluestorm 500W de verebiliyor zaten. 600W diyor hatta 650w filan yazmışlar ama fatalty 550w bundan çok daha iyi bir psu. 12V den 32A(384W) verebilen bir psu yu ( Toplam gücün 12V den %64 ü karşılanabiliyor.) her türlü yeter demek yanlış. Biliyoruzki Oc ile oldukça fazla güç çekiyor kart.

Diğer bileşenlere baglı olarakta yetebilecektir ama Her türlü yeter demek yanlış. 12V den min. 35A+ verebilen güç kaynakları ile kullanılmasını tavsiye ederim. Bu Psu ile kullanılacaksa Oc yapmanızı ve Furmak kasmanızı tavsiye etmem.

• demircibu,mbtaskale ve Monzares kartlarını satışa koymuşlar.Bu arkadaşlardan detaylı bilgi alabilir miyiz acaba? Yani kartlarını neden satmak istiyorlar? Hem almayı düşünenler de bilgilenmiş olur.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Baksana Fermilerin bu fiyata satılması bence ciddi canını yakmış , fermi alacam diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

demircibu,mbtaskale ve Monzares kartlarını satışa koymuşlar.Bu arkadaşlardan detaylı bilgi alabilir miyiz acaba? Yani kartlarını neden satmak istiyorlar? Hem almayı düşünenler de bilgilenmiş olur.

Satma sebebimiz ne ısınma,ne performans eksikliği ne de başka bir problem.VGA blok ile hızaşırtma ile 900-950 mhz görebilir ki bu fermi için zor değil üstelik hızaşırtma nın fermiye nasıl doping etkisi yaptığını biliyoruz.Üstüne üstlük Min fps lerde de çok üstün,kasılma yok,anlık fps kaybı yok,texture yoğunluğu olan sahnelerde cortlama yok.

Asıl sebep yeni çıkan kartların denenmesi,bundan zevk alınması en yüksek ayarlarda MS sorunu olmadan oyun oynayabilmek ve bu aşamaları geçtikten sonra da yani oynayacak oyun bırakmadıktan sonra yapılan alışverişten en az zarar ile sıyrılmaktır.

Palit Gtx 480 i satarsam klubten geçici çıkacağım,artık eylül gibi fermi x2 ile dönerim.

Not:Aslında satmam da anakart sli uyumlu değil....

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceBeWithYou

quote:

Orijinalden alıntı: 666

demircibu,mbtaskale ve Monzares kartlarını satışa koymuşlar.Bu arkadaşlardan detaylı bilgi alabilir miyiz acaba? Yani kartlarını neden satmak istiyorlar? Hem almayı düşünenler de bilgilenmiş olur.

Satma sebebimiz ne ısınma,ne performans eksikliği ne de başka bir problem.VGA blok ile hızaşırtma ile 900-950 mhz görebilir ki bu fermi için zor değil üstelik hızaşırtma nın fermiye nasıl doping etkisi yaptığını biliyoruz.Üstüne üstlük Min fps lerde de çok üstün,kasılma yok,anlık fps kaybı yok,texture yoğunluğu olan sahnelerde cortlama yok.

Asıl sebep yeni çıkan kartların denenmesi,bundan zevk alınması en yüksek ayarlarda MS sorunu olmadan oyun oynayabilmek ve bu aşamaları geçtikten sonra da yani oynayacak oyun bırakmadıktan sonra yapılan alışverişten en az zarar ile sıyrılmaktır.

Palit Gtx 480 i satarsam klubten geçici çıkacağım,artık eylül gibi fermi x2 ile dönerim.

Not:Aslında satmam da anakart sli uyumlu değil....

Alıntıları Göster
    @mbtaskale cevabın için teşekkür ederim Diğer arkadaşlardan da böyle herhangi bir cevap beklemiştim ama onların amacı farklı olduğu için başka yere çektiler.Neyse bir sorum daha olacak sana.Satarsan kaça bırakacaksın pm bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.