Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.944
Cevap
72
Favori
962.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Baksana Fermilerin bu fiyata satılması bence ciddi canını yakmış , fermi alacam diyor

bu mesaj kime ait

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: 666
    Fermileri kim aldıda bu kadar sıçrama yaptı nvidia? Bana biraz şişirme geldi rakamlar..

yuh be kardeşim..resmi rakamlra bile şşirme dedin ya sana sadece

konuda bu Cevap : AMD, Intel ve Nvidia rekabeti: Rakamlarla grafik pazarında ilk çeyrek sonuçları

• bağımsız piyasa araştırması yapan bir firmanın gpu piyasa analizi sonuçlarına yapdğın yorum

trdeki satılan çoğu kart zaten satıldı ve zaten az sayıda gelmişdi ilk gelen partide gtx 470 zotac 2taneyi bile ben almışdım zaten

çoğu alan arkadaşda forumda zaten inceleme olsun vs yapdı yapmayada devam ediyorlar

kartlarda ucuz değil 50 100 150tllik kart değil herkes alabilsin alanlar şuan kartlarını satmış bekleyenlerdi kartlarını satabnlar uygun fiyattdan bulkdularmı alıyorlar zaten
    aldılarda stoktalarda yok tüm gigbaytlar satıldı sabaha kalmadı kartlar furkanın topiğide 15.sayfa oldu sanırım

ayrıca 5850 topiğinde işim olmaz yerimiz belli

Nvidia Gtx 470 ve 480 KULLANANLAR KULÜBÜ yardımlaşma topiği

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Sorun olmayınca bilgi paylaşımı da pek olmuyor.

Hocam aynı şeyi geçen gün bende düşünmüştüm Ucuzundan bi 470 kapabilsem haftaya Ankaraya gidiyom vakit olursa vatana bakıcam Zaten 470 e 800 tl vermek ahmaklık olur

Burasının da pek yardımlaşma topiği olacağını sanmam çünkü yardımlaşacak bişey yokşimdilik

• quote:

Nvidia Gtx 470 ve 480 KULLANANLAR KULÜBÜ yardımlaşma topiği

Ya Burhan, lafımı nasıl anlıyorsun? Anlamadım ki?

Ben ne diyorum siz nasıl yorum yapıyorsunuz?

Herneyse siz böyle yardımlaşmaya devam edin

Kartların sorunu yok diyor arkadaşımız yukarıda! Yalancıya...

Şaka bir yana korkunç bir ısınma ve bu ısıyı 94'e sabitleyen bir fan sesi problemi var

Ha bu problem sorun teşkil ediyormu? Kesinlikle hayır!! Yani fps düşmüyor! Kartlar bu sıcaklıkta sistemi çökertmiyor, sürücü hatası vermiyor!
    Yarın havalar 35-40 derece olunca kartlar çakacakmı? Hayır çakmıyacak! Neden? Çünkü siz insan olarak 35-40 derece ortam ısısı ve %80 civarı nem düzeyinde halen uyumadan, mayışmadan ayakta kalamıyacağınızda, ve kartınızı kullanıcak, oyun oynıyacak stabil performansınızda olamıyacağınızdan, kartınız ISINMAYACAK!!!

Umarım artık birileri bunu anlar

Gelelim ısının 94 ü geçmemesinin temel nedenine, hız aşırttırılmış bir 470 için söylüyorum (830-3800) 2,5 saat bf2 1980x1080 16x-8x herşey full . Fan otomatik ve %100 de stabil Buna kafa dayanmıyor işte, Çünkü oyunun 10. dakikasından sonra fan hızı %90 a bile düşemiyor

• Size bedava tets, şu an Antalya'da hava sıcaklığı 32 gösteriyor, yalan en az 35,. Şimdi ben sizin için klimasız ortamda takılıp sonuçları birazdan buraya koyucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 10 Mayıs 2010; 14:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Size bedava tets, şu an Antalya'da hava sıcaklığı 32 gösteriyor, yalan en az 35,. Şimdi ben sizin için klimasız ortamda takılıp sonuçları birazdan buraya koyucam

Hocam sıcaklığı sorun olarak görmedim siz görüyosanız başka ama haklısınız antalya da olduğunuzdan 1 aya kadar sizin için sorunlar baş gösterebilir

Ama ben dağda oturuyom burda nem yok hala karşımda kar var benim için sıcaklık sorun teşkil etmez
    ama diğer kullanıcılara Allah sabır versin

Zaten mesajda da belirtmiştim şimdilik diye

• Adam sıcaklığı değil fan sesini sorun olarak gösteriyor.
  • Oc'yi köklemişsin fan sesi geliyor diyorsun ne dediğin belli değil sen önce iyice bir düşün, güzel de bir kasa al. Default hızlarda kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

sen kaçtan ne zaman almıştın hd 5850 yi ?

bu arada gtx 470 in sıcaklık sorunu yok

fanı otomatik bırakın bakın keyfinize

voltaj vermeden maksimum overclock lu kullanıyorum kartı

oda sıcaklıgı 26+ C şu anda ve mersinde oldugum için nem oranıda yüksektir

ama sonuç olarak fan sesi oyunlarda rahatsız etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 10 Mayıs 2010; 14:50:47 >

• CeFurkan bana diyorsan ben alalı 4 ay felan oldu 2.el 450 ye aldım.1 aylık felandı kart aldığımda.
  • quote:

Oc'yi köklemişsin fan sesi geliyor diyorsun ne dediğin belli değil sen önce iyice bir düşün, güzel de bir kasa al. Default hızlarda kullan.

Bana öneride bulunacağına sen kendi işine bak! Güzel bir kasa alacakmışımda, düşünecekmişimde, standart hızlarında kullanacakmışım. Sen bana önerdiğin şekilde kullan
    Benim nasıl bir kullanıcı olduğumu bilmeden bana kasa öneriyor arkadaş

alıntı CeFurkan,

bu arada gtx 470 in sıcaklık sorunu yok -- Evet sıcaklık sorunu yok, bende zaten sorun çıkartmıyor diye üzerine basa basa yazdım ama çok SICAK!!

fanı otomatik bırakın bakın keyfinize -- Bende aynı şeyi söyledim, ama oyunlarda zaman ilerledikçe fan hızı %90 ın altına düşmüyor! aksini söyleyende inandırıcı değil

voltaj vermeden maksimum overclock lu kullanıyorum kartı -- mantıklı (685 - 3600mhz) hiç problemsiz çalışıyor.

oda sıcaklıgı 26+ C şu anda ve mersinde oldugum için nem oranıda yüksektir . Doğrudur.

ama sonuç olarak fan sesi oyunlarda rahatsız etmiyor -* İşte bu külliyen yalan heleki oto durumunda oyunlarda %100 e varan hızlara çıkan fanın sesini duyamıyorsan, Demek ki sen daha az duyma yeteneğine sahipsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 10 Mayıs 2010; 15:16:07 >

• benim kasa masanın altında duruyor özellikle crysis ve bc2 de hem sesli hemde çıkan sıcaklık yukarı doğru yüzüme yüzüme vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

benim kasa masanın altında duruyor özellikle crysis ve bc2 de hem sesli hemde çıkan sıcaklık yukarı doğru yüzüme yüzüme vuruyor

Aman dostum ne diyorsun sen?

Sana derhal , "barisdragon" arkadaşımızdan alıntı yapıyor veee,
    fan sesi geliyor diyorsun ne dediğin belli değil sen önce iyice bir düşün, güzel de bir kasa al. Default hızlarda kullan. diyorum

• aferin doğru yolu buldun haf 932 kasa tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

benim kasa masanın altında duruyor özellikle crysis ve bc2 de hem sesli hemde çıkan sıcaklık yukarı doğru yüzüme yüzüme vuruyor

Offf ne güzel püfür püfür
  • 197.75 whql yayınlandi arkadaslar...bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: DeRS..U..ZaLa

LC POWER 600W (650W Max) 80+ BRONZE PSU V2.3

http://forum.donanimhaber.com/m_39419685/tm.htm

OCli veya OCsiz GTX470 i yer mi ?

Hertürlü

Her türlü yetmez.

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/LC-POWER_LC6650GP3%20V2.3%20GREEN%20POWER%20EDITION_ECOS%201781_600W_Report.pdf

Bu Psu 12V den 32A verebilmiş , bu değeri Bluestorm 500W de verebiliyor zaten. 600W diyor hatta 650w filan yazmışlar ama fatalty 550w bundan çok daha iyi bir psu. 12V den 32A(384W) verebilen bir psu yu ( Toplam gücün 12V den %64 ü karşılanabiliyor.) her türlü yeter demek yanlış. Biliyoruzki Oc ile oldukça fazla güç çekiyor kart.

Diğer bileşenlere baglı olarakta yetebilecektir ama Her türlü yeter demek yanlış. 12V den min. 35A+ verebilen güç kaynakları ile kullanılmasını tavsiye ederim. Bu Psu ile kullanılacaksa Oc yapmanızı ve Furmak kasmanızı tavsiye etmem.

O zaman sistemi tam yazayım. Doların da düşmesi ile birlikte en kısa sürede sipariş edeceğim. Hatta Gigabyte GTX470 Vatana düşerse önden onu sipariş verecem. Tabi maddiyattan ötürü Haf 932 gibi bir kasa almam zor. O yüzden PSUlu kasa almak daha hesaplı geliyor. Aşağıdaki sistemde işlemciye ve GTX470 e O.C yaptığımda PSU kaldırır mı sizce?

Kasanın incelemesi hoşuma gitti:http://www.pclabs.com.tr/2009/08/24/nox-coolbay-hx-kasa-incelemesi/1/

Kasa: 189$+KDV
    http://www.hepsiburada.com/nox-coolbay-hx-mid-tower-kasa-600w-siyah-ic-boyali/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd85081

Anakart: 255$+KDV
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-x58a-ud3r-x58a-ud3r-intel-x58--ich10r-soket-1366-ddr3-2200mhz-(oc)-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=42439

İşlemci: 363$+KDV
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-930-intel-core-i7-930-soket-1366-2.8ghz-8mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=44137

Ekran Kartı: 399$+KDV
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n470d5-13i-b-gtx470-gddr5-1280mb-320bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=45581

Ram: 289$+KDV
    http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-16000cl9t-6gbrh-6gb-(3x2gb)-ripjaws-ddr3-2000mhz-cl9-1,65v-voltaj-triple-(9-9-9-24)/productdetails.aspx?I_ID=44014

Harddisk: 125$+KDV
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd1002faex-3,5-1tb-caviar-black-sata-3.0-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44252

• quote:

quote:

Oc'yi köklemişsin fan sesi geliyor diyorsun ne dediğin belli değil sen önce iyice bir düşün, güzel de bir kasa al. Default hızlarda kullan.

Bana öneride bulunacağına sen kendi işine bak! Güzel bir kasa alacakmışımda, düşünecekmişimde, standart hızlarında kullanacakmışım. Sen bana önerdiğin şekilde kullan

alıntı CeFurkan,

bu arada gtx 470 in sıcaklık sorunu yok -- Evet sıcaklık sorunu yok, bende zaten sorun çıkartmıyor diye üzerine basa basa yazdım ama çok SICAK!!

fanı otomatik bırakın bakın keyfinize -- Bende aynı şeyi söyledim, ama oyunlarda zaman ilerledikçe fan hızı %90 ın altına düşmüyor! aksini söyleyende inandırıcı değil

voltaj vermeden maksimum overclock lu kullanıyorum kartı -- mantıklı (685 - 3600mhz) hiç problemsiz çalışıyor.

oda sıcaklıgı 26+ C şu anda ve mersinde oldugum için nem oranıda yüksektir . Doğrudur.

ama sonuç olarak fan sesi oyunlarda rahatsız etmiyor -* İşte bu külliyen yalan heleki oto durumunda oyunlarda %100 e varan hızlara çıkan fanın sesini duyamıyorsan, Demek ki sen daha az duyma yeteneğine sahipsin

külli yalanmış

bende %74 ün üzerine çıkmadı henüz denediğim oyunlarda ve oyun anındada farkına varmadım

sen hangi oyunu denedin söylermisin ?

bu arada şunuda söyliyim günlük 725 gpu da kullanıyorum 738 dede calisiyor ve 750 de bench felan alinabilir voltaj vermeden

denediğim oyunların çoğunda %70 i geçemedi

bu gun sc2 de birkaç maç yaptım oyun full detayda gpu yu %99 kullanıyor hava sıcaklığı 26 27 maksimum fan hızı %66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 10 Mayıs 2010; 20:44:43 >

• Kusura bakma ama 573,34 Tl ve 36 Ay TR garantisinin etkisine öyle kapılmışsın ki senin o sesi fark etmeni kimse beklemiyor zaten
    quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

quote:

alıntı CeFurkan,

külli yalanmış

bende %74 ün üzerine çıkmadı henüz denediğim oyunlarda ve oyun anındada farkına varmadım

sen hangi oyunu denedin söylermisin ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.