Şimdi Ara

Nvidia GTX970 bedava oyun için seri numarası hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar gecenlerde Asus Nvidia GTX 970 aldım ve bu ekran kartını alanlara bedava the division oyununu verdıgını gordum. Alırken bılgısayarı topladıgım yerden aldım onlarda ınternet den sıpharıs vermısler. bu oyunu kazanmak ıcın ekran kartını ınternetten alanlar ıcın emaıl e bı kod gonderılıyomus ve bu kodu nvidianın sayfasına yazın kod aktıf oluyomus. Fakat aldıgım yerı aradım ve orasıda ınternetten alırken emaıl yazmadıklarını soyledı dolayısıyla kod gelmemıs. ınternetten bıraz daha arastırınca nvidianın sıtesıne seri numarasını yazınca da aktıf oldugunu ogrendım fakat serı numarasını da kabul etmıyor LÜTFEN YARDIM EDIN napmam lazım.

• playingrobb P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Öncelikle ekran kartı aşağıdaki linkteki hangi mağazalardan alındığını tespit etmeniz lazım.Kartın faturası elinizde olsa daha iyi olur.

http://www.nvidia.com.tr/object/tom-clancys-the-division-pc-game-tr.html#cid=MFG-Campaign-the-division-bundle-riseupQ1-nvidia-tr-homepage-&utm_source=nvidia-tr&utm_medium=homepage&utm_content=homepage&utm_campaign=MFG-Campaign-the-division-bundle-riseupQ1-TR&gameContent=2

Mesela kart vatandan alındı diyelim. kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com 'a ekran kartının modelini seri numarasını ve faturanın resmini çekip yolluyorsunuz başlıktada division kodunu almak istediğinizi söylüyorsunuz vatan size nvida sitesi için kodu yolluyor.

Burada siz galiba kartın 3. sahibisiniz elinizde kartın faturası yok ise iş biraz zor.Öncelikle dediğim gibi hangi tarihte hangi mağazadan alındığını bilmeniz bir yana kampanya başlangıcı tarih içinde mi alındı orasıda önemli.

Maalesef nvidia'nın kendi sitesi girilen seri numaraları kabul etmiyor kodları kabul ediyor.Onuda nihayetinde yine mağazanın mail olarak atması lazım.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler sanırsam kampanya tarıhıne uygun bı tarıhte almamısım o yuzden kabul etmıyor olabılır
  • MSİ modelini aldım aynı şey benim içinde geçerlimi bunu bende duydum ama çok üzerine düşmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salı günü bende alıyorum vatan bilgisayarda oyunun kodunu almadan çıkmam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.