< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia İçin Cevap belli, Yeni Seri (4000, 5000) Olması Değil, En Üst Versiyon (..90) Olması Daha Öne (2. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, acaip bir dümen ve tezgah kurulmuş durumda, ciddi anlamda da farkında olan az sayıda insan var, bizim gibi nvidia'nın çakallığını ve insanları kandırmasını ve 90 serisi kartlar için servet istemesini eleştirmemizi teknoloji karşıtlığı diyenler bile oldu ama peki bu nitelikli dolandırıcılıktan ne farkı var? Maksat ne burada, oyunları daha yüksek fps ile daha akıcı oynamak değil mi? Peki maksadının tam aksine neden gecikmeye sebep oluyor bu kartların getirdiği yeni teknoloji dlss ve fg? Ve zaten çok güçlü olan bu kartlar neden ille de dlss'ye muhtaç durumda bırakılıyor? Yahu şu anda hiçbir dlss ve fg olmadan en üst düzey oyunları 4K ultra ayarlarda mükemmel oynatan 3090 varken ve 5090 bunun saf güç anlamında iki katı güçlüyken, birisi de lütfen söylesin bana neden ben 5090 ile dlss ve fg'a ihtiyaç duyayım ve bu güya yeni teknolojileri kullanmak zorunda olayım ve bunun için bir ton ekstra para vereyim, saçmalığın daniskası? Tabi bu bir ton saçmalık olmadan sadece önceki nesille arasındaki yüzde 30'luk farkı öne sürse ve aynı şekilde para istese, bu kadar parayı gereksiz yere kimse vermeye yanaşmaz. Peki yeterli vram'e ve güce sahip olan 3090 ve 4090'dan daha fazla bir şeye şu andaki oyunlar ihtiyaç duyuyor mu? Asla böyle bir ihtiyaç söz konusu bile değil. Milletin kafasını öyle bir allak bullak ettirler ki. Yahu kardeşim sen adam gibi yeterli vram koy şu kartlara başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok işin aslında. Ve öyle oyun çeviriyorlar ki, bu alt seviye kartlardan sakındıkları vram işin aslında maliyeti gayet düşük bir donanım parçası, aynı pc ram gibi. Vaziyetin çakallığını buradan anlayın. Zaten getirdikleri yeni nesil dlss ve fg da vram ihtiyacının onda birden de az düşürüyor. Yani 18 gb'dan 17.2'ye düşüyor ancak. E bu zaten 5090 haricinde hiçbir kartı 4k oynamaak için kullanmak için kurtarmaz ki. E zaten daha düşük çözünürlükte kullanacaksan zaten bu kartlara ihtiyacın yok! Ne biçim bir adam çarpmadır anlamadım gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 15 Ocak 2025; 21:50:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X