Şimdi Ara

Nvidia kullanıcıları dikkat: RTX 40 serisi için sürücüler hatalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Atsada arada atıyor olsun bitirebildim oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4070 var, display port ile bağlı. Mart ayındaki güncellemeyi kurduğum anda sorunlar başladı. Bilgisayar açılırken ana kartın logosu gözüküp kayboluyor sonra siyah ekranda kalıyordu. Önce ne yüzünden olduğunuda anlayamadım. Nvidia yazılımları sorunsuz diye işlemişim kafama aklıma hiç sorunun onda olacağı gelmedi. Sonra chatgpt sağ olsun ekran kartının driverını eski sürümüne döndürdüm. Sorunlar düzeldi. Ayın ortalarında bir güncelleme yayınladılar. Onu kurdum yine aynı sorun. Yine driverı eski sürüme döndürdüm, düzeldi. Ocak ayındaki driver ile yola devam ediyorum. Kaç senedir Nvidia kullanırım ilk kez yazılımla ilgili böyle bir sorun yaşadım.

• Un4Given- kullanıcısına yanıt

Anakart logosu sırasında sürücüler ile ilgili bir bilgi alış verişi yok. Sizin sorununuz donanım veya bios güncellemesi kaynaklı.

• 5000 serisinin belleklerinde hata yok. +2000 oc ile saatlerce oynadım sorun yok. Varsa gpu sorunu vardır. Onu da çozmek icin 4000 serisini bozmazlar bence. Tabi 4000 serisini kopyalayıp oc yapıp alın size 5000 dedilerse başka.

• Rtx 3090 içinde sorunlu son driverler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Zaten anakart logosu gözükürken bir şey olmuyor. Bahsettiğiniz o kısmı doğru, sürücü ile o aşamanın bir alakası olmadığı için o kısım sorunsuz gözüküyor. Bu kısım bilgisayarımı her açışımda olan standart aşama. Normalde devamında logo kaybolduktan sonra sistemim açılıyor. Ssd olduğu için aradaki yazıları görmüyorum 3-4 saniyede bilgisayar açılıyor. İşte sorunda orada başlıyor logo kaybolduktan sonra görüntü yok. Muhtemelen sistem açılıyor ama driverdan kaynaklı görüntü alamıyorum. Güvenli modda açıp sürücüyü eski sürümüne döndürünce sorun düzeliyor.

• Arkadaşlar son 5-6 sürücüdür gsync ve framegen aynı anda açınca pc reset yiyor ya da oyun çöküyor. Bunun nedeni oyunlardaki dlss ve framegen dll'lerinin eski olması.

Dlss swapper denilen programı indirip, sadece single player oyunlarda olmak üzere dlss+framegen+ray reconstruction dll'lerini güncelleyin. Artık oyun veya pc'niz çökmeyecek.

• Bende Zotac 4070S var ve sürücü olarak 572.70 kurulu herhangi bir sorun yok. Şimdi 572.83 nolu sürücüyü kuracağım bir arıza olursa yazarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.