|
Nvidia kullanıcıları dikkat: RTX 40 serisi için sürücüler hatalı

-
-
örümcek adam 2yi oynuyorum, oynarken ekran kartından kaynaklanan hata olup oyundan atıyor. Güncelleme bekliyoruz
-
Nvidia sürücü yazamıyorsa Amd mühendislerine danışsın. :)
-
Spiderman 2 ve Stalker'larda ekran kartından dolayı atıyor.
-
Benim tahminim 5000 serisinde üretimde donanımsal hatalar oluştu. Onu da sürücülerle düzelmeye çalışıyorlar. Bir türlü oturmuyor. Yoksa yazılım uzmanı olan bir firmanın böyle çözememesi anlamsız. Rop sayısındaki eksikliğin bunun ipuçlarından biri olduğunu düşünüyorum. Kart kıtlığı da diğer ipucu gibi. Acaba gddr7 belleklerinde de hatalı üretim olabilir şimdi şüphe girdi.
-
Forza Horizon 5, Kingdom come delivarence 2 falanda çöküyor, güvenli modda DDU ile temizleyip 566.19 u kurunca düzeldi. İsterseniz deneyin.
-
AMD'den yazılım yüzünden kaçtık, Nvidia da iyice eline yüzüne bulaştırmaya başladı. Son dönemde çıkan kaçıncı kusurlu driver bu...
Şimdilik driverlarla ilgili problem yaşamıyorum gerçi ama haberler can sıkıcı.
-
İntel den sonra Nvidia iyi patladı bu iş Amd yarar gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3000/4000 serisi kullanıcıların bile yeni sürücüler ile sorun yaşadığını geçtiğimiz iki aydır duyuyorduk zaten, bu daha çok kesimi kapsayan bir durum olmuş sanırım.
-
5000 serisindeji kartlarda baya baya parça eksikti. (Bkz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/rtx-5090-ve-rtx-5070-tida-rop-birimi-problemleri.3665501//)
Büyük bir şey olarak görünmese de böyle yüksek performanslı kartlarda %4-5lik oynama çok yüksek bir şey. Hatta Reddit'te sadece 8 ROP ÜNİTESİNE sahip birisini görmüştüm. Kart tamamen çöp. Böyle sorunlar sürücüyle vbiosla düzelecek şeyler değil maalesef. Alacak varsa beklemeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ayki driverde 2000 serisinde siyah ekran hatası vardı kurulumda siyah ekranda kalıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nvidia da oyuncuları iyice salamaz oldu
-
572.47'den öteye gidemiyorum 4070'le. Şimdilik 47'yle devam...
-
AI'dan parayı vurdu tabi...
-
Evet Son 3 güncellemeden beri ekran kartım fanları runaway oluyor ve force shıtdown yapmak zorunda kalıyorum
-
cad/cam de amd nvidia yaklaşsın yüzüne tükürmem bunların bi daha
-
Ben oyunlarda kasma takılma olmadığı sürece sürücü güncelemem.
Patlayan biziz kulanıcılar firmalar zarar etmez zarar ettik dedikleri daha önceki kazançlarına göre az kazanmaları.🙂
Nvidia 6 aydır çıkan bütün sürücüler felaket ötesi. Bir güncellemede Netflix çalışmaz birinde siyah ekran hatası alırsın birinde oyunlarda DX error yersin birden FPS düşer ne olduğunu şaşırırsın. Adamlar rekabetsizlikten iyice saldılar. Ben de yeni güncellemede hallettiler diye sürekli güncelliyorum ama mutlaka bir yerden sıkıntı çıkıyor. Durduk yere ekran kapanıp açılıyor bir süredir. Bakalım ne zaman çözecekler?
-
:)) ben bitirdim ama bitirene kadar neler çektim bana sor oyundan atmalar hata vermeden kapanmalar falan ama bitirdim oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benim tahminim 5000 serisinde üretimde donanımsal hatalar oluştu. Onu da sürücülerle düzelmeye çalışıyorlar. Bir türlü oturmuyor. Yoksa yazılım uzmanı olan bir firmanın böyle çözememesi anlamsız. Rop sayısındaki eksikliğin bunun ipuçlarından biri olduğunu düşünüyorum. Kart kıtlığı da diğer ipucu gibi. Acaba gddr7 belleklerinde de hatalı üretim olabilir şimdi şüphe girdi.
|
Patlayan biziz kulanıcılar firmalar zarar etmez zarar ettik dedikleri daha önceki kazançlarına göre az kazanmaları.🙂 |
Benzer içerikler
- instagramdan konum atma
- hepsiburada premium ne kadar
- ?? anlamı
- whatsapp sohbet aktarma
- reddit video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X