Sizde aynı sorun ile karşılaştınız mı diye sorayım dedim. Geforce Experience 2.2.2 versiyonuna yükseltilmiş ve LED Visualizer'da GPU kullanımı %50'nin üzerine çıktığı zaman Ekran kartının ledleri yanmaya başlıyordu. Şimdi LED Visualizer'i açtığımda bu seçeneğin kalktığını gördüm. Yani sadece static bir özelliğe bürünmüş. Bu konuda bilgisi olan ve çözümünü söyleyebilecek olan var mı ?
Teşekkürler...
Ben de 2.2 kurulmuyor ya. Bir türlü yüklenmiyor.
alpereneyo
kullanıcısına yanıt
Bendede kurulmuyordu sorun virüstarama programından kaldırdım kurdum, nedense blockluyor ama blockladığınıda söylemiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: ozfidelio
Bendede kurulmuyordu sorun virüstarama programından kaldırdım kurdum, nedense blockluyor ama blockladığınıda söylemiyor :)
Avast'ta nasıl kaldırıcaz ya da sessiz moda alıp mı denemeliyim?
quote:
Orijinalden alıntı: alpereneyo
quote:
Orijinalden alıntı: ozfidelio
Avast'ta nasıl kaldırıcaz ya da sessiz moda alıp mı denemeliyim?
Hocam ben avasta kullanmıyorum ama Microsoft Security Essentials hariç hepsi blokluyor bende anlamadım uyku modu/kapatma kesinlikle bende işe yaramadı tamamiyle kaldırıp makinaya restart attım ve kurulmaya başladı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme