Şimdi Ara

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
15
Favori
25.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler kart konusunda safımızı belli ettik ti ile kart geleli bir kaç gün oldu öyle test amaçlı değerler gündelik kullanımda stok değerleri gayet yeterli kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Şu an için kartın gücü ortada zaten. 1080Ti bile olsa tabii ki OC'ye ihtiyaç olan durumlar görülebiliyor. Ama biliyoruz ki; şu anın şartlarında bunlar çoğu zaman spesifik durumlar ve oyunlar/oyun motorları için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Zotac 1050 ile Pascal mimarisine bende katıldım . Yakında testi yaparım

Ekledim, kartınız hayırlı olsun. Tam olarak model belirtirseniz ve değerlerinizi de eklerseniz tekrar düzenlemesini yaparız.

Zotac GTX 1050 Mini Edition 2GB modeli , haftasonu sanırım testlerini yapabilirim

• Validasyon yapılmadı.19 dolara gerek yok ama listede olsa 41. oluyor sıralamda.

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]
  • Kfa2 Gtx 1080 Exoc ile kulübe ben de dahil oldum. Kart henüz elime ulaşmadı ancak ulaşınca test edip burada paylaşırım.
  • quote:

Rica ederim. Şu an için kartın gücü ortada zaten. 1080Ti bile olsa tabii ki OC'ye ihtiyaç olan durumlar görülebiliyor. Ama biliyoruz ki; şu anın şartlarında bunlar çoğu zaman spesifik durumlar ve oyunlar/oyun motorları için geçerli.

Ekran kartlarında oc yapmak gereklimi degilmi bilmem ama ben oyunlarda bu sekilde kullanabiliyorum.
    https://i.hizliresim.com/G089kN.jpg

sıcaklık olmadıgı icin kayıpsız performansı var ama nvidianın destegi yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 27 Ağustos 2017; 1:15:45 >

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asadem

Kfa2 Gtx 1080 Exoc ile kulübe ben de dahil oldum. Kart henüz elime ulaşmadı ancak ulaşınca test edip burada paylaşırım.

Kartınız hayırlı olsun, hoş geldiniz.

Aslında performansı merak edilen kartlardan birini almışsınız. Değerleri ve bilumum testleri bekleriz tabii.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Cidden sorunlu SLI desteği ve işlemci-SLI kartlar arası iletişim sıkıntıları (kodlama ile alakalı darboğazlar) performans sorununu bu denli doğuruyor halen. Sözde DX12 ile beraber bu tarz sıkıntılara el atılacağı dile getiriliyordu.

Sizin konfigürasyonda OC yapmamak sıkıntı zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asadem

Kfa2 Gtx 1080 Exoc ile kulübe ben de dahil oldum. Kart henüz elime ulaşmadı ancak ulaşınca test edip burada paylaşırım.

Kartınız hayırlı olsun, hoş geldiniz.

Aslında performansı merak edilen kartlardan birini almışsınız. Değerleri ve bilumum testleri bekleriz tabii.

Teşekkürler. Kart 5 eylülde elimde olacak. Kartla ilgili yurtdışı incelemeleri mevcut 2160mhz gibi değerlere stabil bir şekilde ulaşabildiği incelemelerde görülüyor.

Herhalde forumda ilk inceleyen ben olacağım. Gelsin değerlendiririz birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 28 Ağustos 2017; 14:6:11 >

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Size ilginc bir bilgi daha vereyim. Bu sli sorunu pascal serisinin tamamini kapsamiyor. Ben test alirken karsimda arkadas ta 1080 sli ile test aliyor. Islemciler bende 4.7 arkadasta 4.8 olmasina ragmen hemen hemen ayni skorlari aliyoruz :). 1080ti sli in tek kart performansinin altinda degerler aldigi yerler var. Hatta bir sitede sli konfigurasyonunun negatif etki yarattigi tek karttan daha kotu sonuclar aldigi bir tablo yayinlandi. Bana gore burda nvidia nin bir kisitlamasi mevcut. Devamli olarak oyunlara kabahat buluyoruz ama nvidia da burada masum degil.

http://www.babeltechreviews.com/gtx-1080-ti-sli-performance-25-games/3/

• Msi Gtx 1060 6gb Gaming x ile bende pascal mimarisine adım attım.
  • Az önce güzel bir fiyata 2K 165Hz GSync bir monitör siparişi geçtim. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum. Hali hazırda 1080p 60Hz bir monitör kullanıyorum GTX 1070 ile ve benim ihtiyaçlarıma yetiyor aslında ama fiyatı görünce dayanamadım. DH'nin milleti banlaması çok kötü oldu, millet fırsatlardan mahrum kalıyor.
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Kart elinize ulaşmıştır sanıyorum ? Sizi memnun edecektir zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Size ilginc bir bilgi daha vereyim. Bu sli sorunu pascal serisinin tamamini kapsamiyor. Ben test alirken karsimda arkadas ta 1080 sli ile test aliyor. Islemciler bende 4.7 arkadasta 4.8 olmasina ragmen hemen hemen ayni skorlari aliyoruz :). 1080ti sli in tek kart performansinin altinda degerler aldigi yerler var. Hatta bir sitede sli konfigurasyonunun negatif etki yarattigi tek karttan daha kotu sonuclar aldigi bir tablo yayinlandi. Bana gore burda nvidia nin bir kisitlamasi mevcut. Devamli olarak oyunlara kabahat buluyoruz ama nvidia da burada masum degil.

http://www.babeltechreviews.com/gtx-1080-ti-sli-performance-25-games/3/

Dediğiniz olayı daha net anladım. Ama size yazdığım gibi yeni gelecek oyunlarla beraber daha sağlıklı sonuçlar alınabilecektir diye düşünüyorum. Sonuçta GTX 1080Ti SLI oldukça güçlü bir konfigürasyon. Tabii ki şu anki oyunlarda da belli FPS değerlerine böyle bir konfigürasyonda kimse düşmek istemez. Veyahut GTX 1080 SLI ile benzer değerlerin alınması da can sıkar. Aslında son zamanlarda çoğu kişinin dilinde olduğu gibi; SLI-CF olayının artık çok bir anlamı kalmadı. Uber denemeler harici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

Msi Gtx 1060 6gb Gaming x ile bende pascal mimarisine adım attım.

Hayırlı olsun, kulübümüze hoş geldiniz.
  • quote:

Rica ederim.

Kart elinize ulaşmıştır sanıyorum ? Sizi memnun edecektir zannımca.

Kart elime ulaştı. Fazla test etme fırsatım olmadı iş yoğunluğundan.

Kfa2 Gtx 1080 Exoc

Öncelikle kart hakkında biraz bilgi vereyim. Malumunuz üzere diğer 1080 lere göre fiyatı daha makul. Bu durum tabi ki kartın kalitesi konusunda akıllarda soru işareti bırakıyor. Ancak kart elime geçtiğinde detaylıca inceledim. Kullanılan malzeme oldukça kaliteli, iyi bir işçilik çıkarılmış. 8+6 faz girişine sahip. Benim Kasam mATX standardında olmasına rağmen çok rahat bir şekilde kasa içerisinde yerini aldı. Sli yapmak isteyenler için 2 slot kapladığını söyleyebilirim.

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

Kart genel olarak oldukça sessiz. Özellikle bu sessizliği sağlayabilmek için mühendisler fan hızlarını olabildiğince düşük tutmaya çalışmışlar. 80 derece sıcaklıkta bile fan hızı %70 de. Ancak bu durum tabiki yük altında sıcaklık değerlerinin artmasına sebep oluyor. Kartın ısınan bir kart olduğunu söyleyebilirim. Isınmasını istemiyorsanız fanları manuel olarak ayarlayabiliyor yada Xtreme Turner Plus adlı program aracılığıyla farklı ayarlarda kullanabiliyorsunuz. Bu program ayrıca tek tuşla Oc seçenekleri de sunuyor. Kartı %5'e kadar tek tuşla OC yapabiliyorsunuz. Daha fazlasını istiyorsanız program o konuda da oldukça verimli.

Kartı öncelikle The Witcher 3'te denedim. 1080p de tüm ayarlar en sonda 82 dereceye kadar çıktı. Ancak 82 derecenin üzerine hiç çıkartamadım. 80 den sonra fan hızları arttığından ısı yükselmiyor. Buna rağmen fan sesi pek duyamadım.

Fire Strike Test Sonuçları:

Stok hızlardaki sonuçlar:

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

Xtreme Turner Plus programıyla tek tuşla %3 Oc yaparak elde ettiğim sonuçlar.

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

Xtreme Turner Plus programıyla tek tuşla %5 Oc yaparak elde ettiğim sonuçlar.

Passmark 3D Sonucu:

Şimdilik bu kadar. Canlı oyun testlerini de daha sonra paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 7 Eylül 2017; 15:52:37 >

• asadem kullanıcısına yanıt
    Kartınız hayırlı olsun. Paylaşımlarınız için teşekkürler.

Sıcaklık konusunda kasanızın küçük olması da etken tabii ki ama fan devri ile beraber düşündüğümüzde fiyatına göre paralel denebilir. Çok iç açıcı sonuçlar yok. Fakat ses konusunda sıkıntı yoksa kabul edilebilir. Daha büyük bir kasada kullanıldığı sonuçları da görmek lazım.

Her türlü paylaşımı bekleriz tabii ki.
  • quote:

Kartınız hayırlı olsun. Paylaşımlarınız için teşekkürler.

Sıcaklık konusunda kasanızın küçük olması da etken tabii ki ama fan devri ile beraber düşündüğümüzde fiyatına göre paralel denebilir. Çok iç açıcı sonuçlar yok. Fakat ses konusunda sıkıntı yoksa kabul edilebilir. Daha büyük bir kasada kullanıldığı sonuçları da görmek lazım.

Her türlü paylaşımı bekleriz tabii ki.

Fan hızlarını ayarlayarak yük altında 70-75 derecede kartı tutmak mümkün. Tabiki kasa içi çok dar ve tek fan var. Sıvı soğutucunun yerini değiştirerek egzoz fanı koydum. Gerçekten sıcaklıkları gözle görülür derecede etkiledi. Ancak ilerleyen zaman diliminde kasayı ve anakartı değiştirip karta sıvı soğutma bloğu alarak custom sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum.

• Aynı kartı bende aldım(1080 exoc).fanları full devir calişan full tower kasada kullanıcam kartı.sıcaklık konusunda ne kadar fark edicek anlarız.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.