Şimdi Ara

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
15
Favori
25.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Kartınız hayırlı olsun. Gelmesi zaman alan bir model kendisi. Müsait oldukça test bekleriz.

Teşekkürler.Sizlerin test edilmesini istediğiniz bir oyun veya 3dmark tarzı bir program varsa söyleyebilirsiniz.

Bu arada ilk başta aldığım kart 1080 ti Asus Posedion du. Fakat kart bozuk çıkınca(kart çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu) bu kart ile değişim yaptım.Umarım bu kartta sıkıntı yaşamam
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Evet hala kullanıyorum
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, geçmiş olsun.

Elinizde olan oyunlarla alakalı paylaşımlar olabilir. Her türlü paylaşıma açığız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Evet hala kullanıyorum

İade gibi bir durum olacak mı ? Ekleyebiliriz listeye.
  • Sonunda Msi Gtx 1080 Sea Hawk X kartım geldi. Malzeme kalitesinin gerçekten üst düzey olduğunu söyleyebilirim. Msi bu karta ayrı bir özen göstermiş. Ledli radyatör fanından arka plakaya varıncaya kadar kart premium duruyor.

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

Kfa2 Gtx 1080 Exoc kartımı 84 dereceye varan aşırı ısınma nedeniyle iade etmiştim. Açıkçası yeni kartım Kfa2'nin yanında buz gibi diyebilirim. Corsair ve Msi gerçekten iyi bir işçilik çıkarmış. Kart çok sessiz ve serin çalışıyor. 3dMark Frirestrike testinde en fazla 53 dereceyi gördü. Witcher 3'te 2 saatlik oyun sonunda 1974 Mhz boostla en fazla 59 dereceyi gördüm. mATX kasa kullandığımı ve kasa içinde sadece egzoz fanının olduğunu da belirteyim.

Önceki kartım ilginç bir şekilde Witcher 3 adlı oyunda %70-80 arası yükle çalışırken (bu durum düşük fps almama neden oluyordu) Msi Sea Hawk X aynı ayarlarda %99 yükte çalıştı. İşlemcim 6600k'nın yer yer darboğaz yaptığı Battlefield 1 ve Witcher 3'te Kfa2 ye göre kesinlikle çok daha iyi bir performans verdiğini söyleyebilirim.
    Totalwar Warhammer adlı oyunda 1920*1080p çözünürlükte tüm ayarlar en sonda ve 8xmsaa ile Dx11 testi gerçekleştirdim. (Yeni eklenen test)Kart 57 fps ortalama yakaladı. Önceki kartım Kfa2 aynı testen 47 fps alabilmişti. Açıkçası bu durum Kfa2'nin ısınma dışında başkaca sorunlarının olma ihtimalini aklıma getirdi. Neyse iade ettim kurtuldum :)

Kart 1974 Mhz boostla çalışmasına rağmen çok serin. İzlediğim incelemelerde 2160 mhz hıza kadar rahatlıkla çıkabildiğini gördüm. Deneyeceğim.
    Firestrike grafik testinden 22689 puan aldı. Bu tür testlerde işlemcilerin de etkisi olduğunu düşünürsek i7 ile çok daha iyi sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum.

İleride daha ayrıntılı incelemelerimi paylaşırım. Şimdilik görüşmek dileğiyle. iyi oyunlar :)

• EVGA GTX 1080 FOUNDERS EDITION GDDR5X 8GB 256Bit DX12 arkadaslar bu kart nasildir alinir mi sizce isinma sorunlarindan bahsediyorlar ama sizler kullananlar olarak yorumlariniza ihtiyacim var
  • MSİ GTX 1050 Tİ GAMİNG X 4 GB Yeni rekor resmi

Mining Yaparken Çekilmiştir

Gpu Clock 2012 MHz///Memory Clock 4418 MHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 23 Eylül 2017; 21:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Benim aldığım zaman bu modelin Türkiye'de satışı yoktu yada ben bulamadım. Şimdi vatan satıyorda neyse uzatmayayım amazon.de üzerinden almıştım.
    Kart fabrika çıkışlı olarak 1721 mhz boost hızıyla çalışıyor. Son olarak en fazla 50 derece sıcaklık gördüm. Sizin üst seviye kartların yanında oyuncak gibi olsa da sonuçta pascal mimarili. Pc download ve ufak oyunlar dışında kullanılmadığından işimi fazlasıyla görüyor.

• asadem kullanıcısına yanıt
    Yeni kartınız hayırlı olsun. İzlenimleriniz için ayrıca teşekkürler.
  • karayel90 kullanıcısına yanıt
    Unigine Heaven 4.0 ve/veya mümkünse Superposition Benchmark (1080P Extreme) sonucu veya oyunlarda stabiliteyi gösteren dönütler alırsak güncelleyelim değerlerinizi.
  • Kartınız hayırlı olsun. Ekledim sizi de, hoş geldiniz.

Sizinle beraber GT 1030 başlığımızı da eklemiş olduk.
  • Vay be RX 480 alayım derken kendimi gtx1050TI ile buldum. Ekle hocam Gigabyte Windforce GTX1050TI OC 4G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desici09 -- 25 Eylül 2017; 9:5:42 >
  • Desici09 kullanıcısına yanıt
    Ekledim, kartınız hayırlı olsun.

''Neye niyet, neye kısmet.''
    Yavaştan pascali terk etmek gerek gibi geliyor :) yeni mimariden ses var mı ? Ben iş güçten dogru düzgün oyun da oynayamadım 1070i arkadaşa satacagım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Yavaştan pascali terk etmek gerek gibi geliyor :) yeni mimariden ses var mı ? Ben iş güçten dogru düzgün oyun da oynayamadım 1070i arkadaşa satacagım sanırım.

1070Ti'ın arifesinde daha yeni mimari için zaman olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bunun konuşmalarını birkaç kez kulübümüz ve başka konular üzerinden yaptım aslında.

2017 sonu veya 2018 ilk çeyrek öncesi gelirse üst seviye bir model gelebilir yeni mimariden. Ama şahsen 2018 ilk çeyrek öncesi beklemiyorum. O da mart ayı ve ilerisini bulabilir. Normal şartlarda 2018 yaz ayları gibi üst seviye birkaç modelin ve 2018 yaz sonları gibi diğer modellerin piyasa girmesi beklenebilir. Zira; AMD tarafında da maalesef ki elle tutulur hamleler göremedik.

Epey zaman varmış o halde. Belki 1070i satıp 1070ti 'a terfi ederim diyeceğim de ne gibi bir fark olur meçhul. Gereksiz para harcamış da olmak istemiyorum. Zaman ayırabildiğim söylenemez.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak makul seviyelerde fark ödenirse geçiş olabilir ama ortada şu an için bir şey yok. Daha NVIDIA'nın sitesine eklenen bir 1070Ti modeli de yok. Ama çok yüksek ihtimalle kart gelecektir. Ve akabinde 1080'e bayağı yakın olacağa benziyor. Bakalım nasıl sonuçlara yol açacak bu hamle ?

1070 sahiplerinin tabii ki iyi gözlemler yapması lazım. 1080'nin fiyatında bir indirim olacağını düşünmüyorum. Ancak 1070'lerin fiyatında indirime gidecektir NVIDIA.
    1080ti kullanicisi olarak ben sonraki tepe modelin onumuzdeki 3 yada 5 ay icinde gelecegini beklemiyorum.

O yuzden en uzun sureli ti model kart kullaniminin pascal serisinde olacagini dusunuyorum.

• Ekle Asus strix 1060 6gb

• 2018 ortalarına kadar yeni seri gelmeyebilir.1080p ve 2k için kartlar yeterli tek yetmeyen nokta artık 4k.

1080ti ye %30-40 fark yaratan bir kart gelirse artık 4k da tamamdır denebilir.

2100mhz çekirdekte çalışan rami 12000mhz de çalışan bir 1080ti 4k da bf1 multide 90 fps alabiliyor dx11 ultrada.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.