Şimdi Ara

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
15
Favori
25.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

2018 ortalarına kadar yeni seri gelmeyebilir.1080p ve 2k için kartlar yeterli tek yetmeyen nokta artık 4k.

1080ti ye %30-40 fark yaratan bir kart gelirse artık 4k da tamamdır denebilir.

2100mhz çekirdekte çalışan rami 12000mhz de çalışan bir 1080ti 4k da bf1 multide 90 fps alabiliyor dx11 ultrada.

Nvidia nin yeni kart cikarmasindan cok 1080ti nin sli profilini acmasini bekliyorum.

Dediginiz gibi 4k da 2050 cekirdek 12100 vram hizi ile 80-85 fps alir. Bende sli ile 70-80 arasi aliyorum zaten. Eger sli profili duzeltilirse 4k 144fps ile rahat oynanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

1080ti kullanicisi olarak ben sonraki tepe modelin onumuzdeki 3 yada 5 ay icinde gelecegini beklemiyorum.

O yuzden en uzun sureli ti model kart kullaniminin pascal serisinde olacagini dusunuyorum.

Bunun en büyük belirleyicisi AMD'nin hamleleri oldu. Sonrasında ise piyasadaki oyunların (uber denemeler olmadıktan sonra) mevcut üst seviye ekran kartlarının gölgesinde kalması diyebiliriz.

Hem grafiksel açıdan daha olgun hem de sistemleri cidden zorlayacak oyunların da gelmesi lazım yeni serilere ihtiyaç olduğunu cidden görebilmemiz için. METRO EXODUS yapımının böyle bir atılım yapmasını bekliyorum. COD WWII'den tam olarak beklediğimi alamadım ama grafiksel olarak çok çok iyi olmamasına rağmen beta sürecinde sistemleri zorladı denebilir. Tabii bunun optimizasyon ile alakası olsa da; grafiklerine rezil grafikler de diyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 4 Ekim 2017; 20:58:24 >

• Biri bana versyon farklarından (aynı modellerin yeni versyonları) nasıl değişiklikler olduğunu anlatabilirmi.

Özellikle elimde bulunan armor 1080 ilk parti mi sonradan revizyona uğrayan versyon mu nasıl anlaşılır, ne gibi farkları var vs.

• Konuyu yeni gördüm eklermisiniz birde Benchmark testini takıla takıla yaptı nedendir acaba ?

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 5 Ekim 2017; 16:13:55 >

• BEnide eklermisin?

Gtx1050ti yabanci forum sitelerindede araştirdim en yüksek değerlere çıkan kart bana denk geldi sanirim!

GPU 2100mhz Ram 9000mhz

Buradada kartın incelemesihttps://forum.donanimhaber.com/gt-gt-inno3d-geforce-gtx-1050-ti-compact-incelemesi-ekran-kartlarinin-matruskasi-lt-lt--126111267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 7 Ekim 2017; 12:35:0 >

• hocam ekleyebilirsin MSI gtx1060 gaming x 6g

gaming app programindan oc mode secince 2000/8100 oluyor.gaming mode 1974 mhz silent mode 1911.ilginc cunku kardesimin asus dual 1060 kartini kullandim onda max 1911 oluyor bunda ise silent diye yapmislar.2100 mhz'ler sorun degil witcher 3 oynadim bu hizda.
  • Benide eklermisin hocam

Asus gtx 1080 ti oc

• Beni de ekler misiniz hocam. Şu an kurcalamadım ekran kartını ama oc canavarı diyorlar bakalım

Gigabyte Aorus Gtx 1060 6GB

• Yaz hocam GTX 1050 Tİ

• Arkadaşlar merhaba,

İş yoğunluğumdan ötürü bu aralar pek vakit ayıramadım. En kısa sürede düzenlemeler yapılacaktır. Hatta 1070Ti başlığımızı da ekleriz.

İyi forumlar herkese.
  • 1080 den ti ye geçtim benim durumu güncellersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laharl24 -- 25 Kasım 2017; 1:20:30 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Ekledim, kartınız hayırlı olsun.

Sonraki benchmarklarda benzer hata görülmediyse; anlık olabilir.
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Sizin 1050Ti sizde mi halen ? İmzanızda farklı bir kart görüyorum, sorayım dedim.

Ama inceleme linkini ilk sayfaya ekleyelim tabii.
  • Ekledim, hayırlı olsun.
  • disaster68 kullanıcısına yanıt

STRIX olarak ekledim ama farklı bir modelse düzenleriz.
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
  • Ekledim, kartınız hayırlı olsun.

Tam olarak marka model belirtirseniz ve değerleri de gösteren sensör SS'si paylaşırsanız, güncellemesini yaparız.
  • laharl24 L kullanıcısına yanıt
    Güncelledim, yeni kartınız hayırlı olsun.

Tam olarak marka model belirtirseniz ve değerleri de gösteren sensör SS'si paylaşırsanız, tekrar güncellemesini yaparız.
  • MSI Founders Edtion NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]
  • laharl24 L kullanıcısına yanıt
    Yüklenin şu karta da tam maksimum hızlarını görelim.

En azından konunun ilk mesajındaki GPU-Z benchmarkını kısa süre çalıştırıp, hemen max değerleri alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.