Şimdi Ara

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
15
Favori
25.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=bbOPYZEq1LQ

Kfa2 1080 Exoc Witcher 3 Testi
  • quote:

Orijinalden alıntı: asadem

https://www.youtube.com/watch?v=bbOPYZEq1LQ

KArt gayet güzel değerler vermiş Cpu aralarda full kullanmış darboğaz yaşanmış ama fps değerleri gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orijinalden alıntı: asadem

https://www.youtube.com/watch?v=bbOPYZEq1LQ

KArt gayet güzel değerler vermiş Cpu aralarda full kullanmış darboğaz yaşanmış ama fps değerleri gayet güzel

Katılıyorum. Cpu 4.5 ghz hızda olmasına rağmen darboğaz yaşatıyor. i5 6600k bir yere kadar tabiki. Yakın zamanda daha iyi bir platforma geçeceğim. İntelin 8. nesil işlemcilerini bekliyorum.

• Isınması yüzünden memnun kalmadığım Kfa2 Gtx 1080 Exoc'yi iade edip Msi Gtx 1080 Seahawk X Sipariş ettim az önce amazon.de 'den.

630 euroya geldi bu kart. Uygun mu sizce arkadaşlar?
  • asus strix oc 1080ti kullanıyorum oyun açınca bir çızırtı sesi geliyor fanlardan değil. DAha gtx970 kullandığım zamanda geliyordu. Faz sesi gibi çızırtı. evga gtx970 den sonra rx580 aldım asusu oda onda daha berbat geldi ve iade ettim 1080ti aldım.

Şimdi bu ses normal mi her ekran kartında var mı. Sadece oyun açınca kısaca ekran kartı yük altına girince geliyor. Eğer her ekran kartında gelebilecek bir ses ise tamam ama değilse geri vereceğim kartı.

Güç kaynağım cooler master 1200w silent pro gold.

Biraz araştırdım bu sese coil whine diyorlar youtube de dinledim sesi aynı. 1080ti kullanan arkadaşlardada varmı bu ses yoksa kartı değişimemi yolluyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 13 Eylül 2017; 0:58:38 >
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Kötü fiyat diyemem hele ülkedeki kol gibi GTX1080 fiyatlarına göre. Aynı soğutma performansı olmadığının farkındayım ama sanırım 450TL civarı bir farkla amazon.com üzerinden EVGA'nın GTX1080Ti giriş seviye custom kartı alınabiliyor.

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-GDDR5X-Technology/dp/B06Y11DFZ3
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Kötü fiyat diyemem hele ülkedeki kol gibi GTX1080 fiyatlarına göre. Aynı soğutma performansı olmadığının farkındayım ama sanırım 450TL civarı bir farkla amazon.com üzerinden EVGA'nın GTX1080Ti giriş seviye custom kartı alınabiliyor.

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-GDDR5X-Technology/dp/B06Y11DFZ3

Teşekkürler. Linkini verdiğiniz kartın fiyatı 3300 tl civarında. Zotac Amp var 892 dolara geliyor en uygun o ancak onunla da arada 500 tl bir fark var. O kart da 80 dereceleri görüyor :( 500 tl yi 2k bir monitörde kullansam daha akıllıca olacak herhalde.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Coil whine 9xx serisinden itibaren butun kartlarda az yada cok sekilde goruluyor. Burda onemli olan sesin sizi ne kadar rahatsiz ettigi. Gercekten cok rahatsiz oluyorum derseniz degisime yollayiniz.

Ben bu sesslik uzerine cok calistim. Fanlari ve diger gurultu cikaran malzemeleri bir sekilde halletmeme ragmen coil whine olayina care bulamadim. Buyrun ses icin cektigim ve baska bir konu altinda yayinladigim video.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

asus strix oc 1080ti kullanıyorum oyun açınca bir çızırtı sesi geliyor fanlardan değil. DAha gtx970 kullandığım zamanda geliyordu. Faz sesi gibi çızırtı. evga gtx970 den sonra rx580 aldım asusu oda onda daha berbat geldi ve iade ettim 1080ti aldım.

Şimdi bu ses normal mi her ekran kartında var mı. Sadece oyun açınca kısaca ekran kartı yük altına girince geliyor. Eğer her ekran kartında gelebilecek bir ses ise tamam ama değilse geri vereceğim kartı.

Biraz araştırdım bu sese coil whine diyorlar youtube de dinledim sesi aynı. 1080ti kullanan arkadaşlardada varmı bu ses yoksa kartı değişimemi yolluyayım

Her kartta coil whine vardır lakin önemli olan hangi noktadan sonra yapmaya başladığıdır , 200 FPS civarına kadar bir sıkıntı yoksa kartınızı coil whine yok şeklinde kabul edebilirsiniz lakin bu değerinde çok altında bile CW başlıyorsa kartınızda CW var demektir.

-CW kartı kullandıkça zamanla azalıp kaybolabilir.

-Farklı bir PSU kombinasyonu ile CW kaybolabilir.

-48 saat civarı gpu %99-100 seviyesinde yükte olucak şekilde çok yüksek FPS de (300 ve üzeri) loop a bırakabilirsiniz , buda CW seviyesini azaltıp rahatsız olmıycağınız noktaya indirebilir.(OCCT gibi programlarla bunu yapabilirsiniz.)

ASUS STRIX GTX 1080 almıştık bir arkadaşıma , 45-50 FPS de bile hafiften CW başlıyordu ve FPS arttıkça şiddetini arttırıyordu , 3.5 ay civarı bir süredir kullanıyor şuan herhangi bir CW sesi gelmiyor lakin bu bir risk işler her zaman yolunda gitmeyebilir , yukardaki çözüm yollarının hiçbiri kesin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 13 Eylül 2017; 19:25:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Bu videodan kartın güzel değerler verdiği sonucuna ulaşamazsınız, tüm video boyunca işlemci darbağaz yapmış ve kart %100 yükte çalışmıyor.

Ayrıca %75 GPU kullanımına karşın kart 80 derecede çalışıyor, AIB kart için oldukça kötü.

Galax'ın HOF dışında ki modelleri boşuna ucuz değil.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    KArtı geri verip yeni gelicek kartda bu sesden daha fazla ses çıkarsa buda bir risk. cEvap ve ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu videodan kartın güzel değerler verdiği sonucuna ulaşamazsınız, tüm video boyunca işlemci darbağaz yapmış ve kart %100 yükte çalışmıyor.

Ayrıca %75 GPU kullanımına karşın kart 80 derecede çalışıyor, AIB kart için oldukça kötü.

Galax'ın HOF dışında ki modelleri boşuna ucuz değil.

Kartı iade ettim. Yerine sıvı soğutmalı Msi Gtx 1080 Sea hawk x sipariş verdim. O kart gerçekten çok ısınıyordu.
  • MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB
    Buda benden gelsin.Stabil bi şekilde oyun oynanıyor kapanma donma sorunu yok
    NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 14 Eylül 2017; 2:46:45 >

• Merhabalar , eklermisiniz 1080 Ti Lighting Z .

Bu arada SLI olarak kullandığım 980 classfied ler satılıktır bilginize .(https://forum.donanimhaber.com/satilik-2-adet-evga-gtx-980-classfied-sli-olarak-kullanildi--126671645)

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]
  • asadem kullanıcısına yanıt
    1 haftadır yazamadım ama bu süreçte zaten kartı da iade etmişsiniz. Yeni kartınız elinize ulaştığında güncellemeyi yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodka_

Aynı kartı bende aldım(1080 exoc).fanları full devir calişan full tower kasada kullanıcam kartı.sıcaklık konusunda ne kadar fark edicek anlarız.

Selam,

Sizin kartınız ulaştı mı ? Ulaştıysa eklemesini yapalım. Değerleriniz nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

asus strix oc 1080ti kullanıyorum oyun açınca bir çızırtı sesi geliyor fanlardan değil. DAha gtx970 kullandığım zamanda geliyordu. Faz sesi gibi çızırtı. evga gtx970 den sonra rx580 aldım asusu oda onda daha berbat geldi ve iade ettim 1080ti aldım.

Selam, geçmiş olsun.

Gerekli şeyleri yazanlar olmuş ama yine de belirteyim. İmzamdan DH COIL WHINE ANA KONUYA göz attınız mı ? Şu an son durumda kartı kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla ?

• karayel90 kullanıcısına yanıt
    Kartınız hayırlı olsun, hoş geldiniz. Ekliyorum.
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Kartınız hayırlı olsun. Gelmesi zaman alan bir model kendisi. Müsait oldukça test bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

quote:

Orijinalden alıntı: wodka_

Aynı kartı bende aldım(1080 exoc).fanları full devir calişan full tower kasada kullanıcam kartı.sıcaklık konusunda ne kadar fark edicek anlarız.

Selam,

Sizin kartınız ulaştı mı ? Ulaştıysa eklemesini yapalım. Değerleriniz nasıl ?

Kart ulaştı ama pc yanimda değil.15 gün sonra kullanmaya başlarım.degerleride paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.