Bildirim
NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (39. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamamdır, değerlerinizi de ekledim.
Evet o kapanan bir test değil zaten. Asıl amaç kartın max - ort. - min vs. gibi birçok değerinin tam olarak görülebilmesi diyebiliriz. -
Hocam markası Afox.
https://notebookspec.com/pc-vga/AFOX-GTX1050Ti-DUAL/866
İndirmdeydi 580TL ye aldım. Ve sensör falan anlamadım açıklarmısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba, kartınız hayırlı olsun.
Kulübümüzün ilk mesajında resimli olarak anlatımı yapılmıştır. GPU-Z sensör SS'si olayının. Oraya baktıysanız ve halen takıldığınız nokta varsa; yardımcı olayım tabii. -
Hayırlı olsun dileklerimi buradan da tekrar iletmiş olayım.
Seni en son GTX 1070 SLI'da bırakmışız abi. 1080Ti tarafına aldım. -
-
-
Yeni sattim vega var idareten ilerleyen zamanda bunuda degiştiririm tabe -
1080Ti gibi güçlü bir GPU ile devam etmemek ayıp zaten.
ARMOR modeli için; fazla uğraşılmadan güzel OC ve sıcaklık değerleri. Maşallah diyelim. -
Sanıyorum kartın STOCK değerleri ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Overlord7134
Yeni sattim vega var idareten ilerleyen zamanda bunuda degiştiririm tabe
Bayağı ilerleyen zamanlarda olur gibi (şartlar ve fiyatlar el verdiği sürece). Güç tüketimi harici VEGA'nın potansiyeli de ortada. Şu an için azımsanmayacak seviyelerde. -
-
Düzenledim. -
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONE
Sanıyorum kartın STOCK değerleri ?
Yok hocam O.C değerleri bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 10 Aralık 2017; 5:18:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SeaHawk009
Teşekkürler.
Rica ederim. -
Düzenledim tekrar.
AORUS başlığı altında geçen birkaç kart olduğu için; direkt 9000 Mhz ile gelen bir kart diye düşündüm. Gerçi öyle olsaydı; bellek hızı bu noktada ters düşüyor. -
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır büyük sıkıntı yaşıyorum NVIDIA ile. Hiçbir şekilde Shadow Play'i açamıyorum.Oyunları görmüyor masaüstünü görmüyor nasıl çözeceğim bu sıkıntıyı ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: TigTheBand
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır büyük sıkıntı yaşıyorum NVIDIA ile. Hiçbir şekilde Shadow Play'i açamıyorum.Oyunları görmüyor masaüstünü görmüyor nasıl çözeceğim bu sıkıntıyı ???
Merhaba,
Kullandığınız ekran kartı nedir ? Sıkıntı olan kısımdan SS veya video atabilir misiniz ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X