Şimdi Ara

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
15
Favori
25.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigabyte AORUS GTX1080 Ti Beni de alın aranızaaa :)

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 6 Mart 2018; 20:22:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• merhaba konuyu yeni gördüm.. Evga Gtx 1080 Ti FTW3 kullanıyorum.. kulübe eklerseniz memnun olurum..

• Merhaba arkadaşlar,

Eklemeler en kısa zamanda yapılacaktır. Tek tek haberdar ediyor olacağım. Aramıza hoş geldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 8 Mart 2018; 10:12:14 >
  • NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

• Beni de ekler misiniz? Bozulan kartımın yerine aldım, daha fazla bekleyemedim. Şimdilik gayet memnunum gibi duruyor.

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

• 1080P Extreme / MSi GTX 1070Ti GAMiNG 8G SLI (STOCK)

(Üstteki kartın ısısı baz alınmış. Alttaki kart ortalama 6 derece daha soğuk.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 19 Mart 2018; 18:1:29 >
  • İç geçirmek için bu konuya giriyorum. Yakında Görkem Ağabey'in kartını çalacağım, benim yanıma o kartla gelme valla onsuz gönderirim.
  • 4K Optimized / MSi GTX 1070Ti GAMiNG 8G SLI (STOCK)

(Üstteki kartın ısısı baz alınmış. Alttaki kart ortalama 7 derece daha soğuk. Hemen öncesinde 1080P Extreme testi yapmıştım. Bundan dolayı üstteki kart 80 dereceyi gördü. Fan profilleri de stock ayarında.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 19 Mart 2018; 18:2:33 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun ustad incelemeler baslamis.

Sizden ricam tek ve cift kart olarak test yapmanz. Boylece kartlarin olceklenmesinide goruruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Hayirli olsun ustad incelemeler baslamis.

Sizden ricam tek ve cift kart olarak test yapmanz. Boylece kartlarin olceklenmesinide goruruz.

Teşekkürler.

Ayrıca konusunu açıp, incelemesini gerçekleştireceğim kısmet olursa. Tek kart ve SLI olmak üzere ayırmayı da düşünüyorum tabii.

İlk başta SLI olarak paylaşım sağlayacağım. Çözünürlük olarak 2K@144Hz kullanıyor olsam da; bu canavarlar için tam anlamıyla yeterli bir işlemcim var denemez. Intel tarafında 9. nesilleri bekliyorum bakalım. En azından 8C/16T bir işlemciye geçeyim ki; hem geçtiğime değsin hem de uzun süre beni götürsün düşüncesindeyim.

• Arkadaşlar i7 8700k ve GTX 1080 ti ile 144 hz 1080p monitörde ultra ayarlarda pubg 120 fps civarı, total war warhammer 2 70-100 fps civarı veriyor. Normal mi ? Bir sıkıntı var gibi hissediyorum ama. 1080ti ile 1080p'de 144fps alamıyorum.
  • galax gtx 1060 6gb

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

Ben de katılmak isterim kulübe.

Msi Gtx 1080 Ti armor

Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Beni de eklermisin bende de

MSI GeForce GT1030 2GH LP OC 2GB

Cok iyi ya witcher 3 oynuyrm grafikler high da gayet de basarili bir kart oburleri kim bilir nasildir :)

Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean-x

Amazon'dan 3800 liraya EVGA GeForce GTX 1080TI SC 2 ICX alarak aranıza katıldım arkadaşlar.

Kartınız hayırlı olsun, ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLbeden

Evga 1080ti sc2 hybrid kullanıyorum hocam eklebilirsiniz. Değerleri akşam paylaşırım

Ekledim, değerlerinizi de paylaştığınız zaman eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

msi gaming 1070 ti aldım yeni technosistemden ekleyebilirsiniz benide

Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesca

MSI gtx 1060 gaming x.
    Sanırım bu konuya yazmamıştım.
    NOT: çocuktan ve işten fırsat bulursam test edip değerleri de atacağım. Kuru kuruya yazmışım. Yaşlılık işte.

Ben de fırsat buldukça eklemeleri gerçekleştiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

EVGA GeForce GTX 1080 SC Gaming ile ACX 3.0 

Stock 1924mhz

Ekledim.
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Kartınız ve sisteminiz hayırlı olsun, ekledim. Ülkemizden bu tarz fotoğraflar görmek güzel.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.