Bildirim
NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (41. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
merhaba konuyu yeni gördüm.. Evga Gtx 1080 Ti FTW3 kullanıyorum.. kulübe eklerseniz memnun olurum..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Eklemeler en kısa zamanda yapılacaktır. Tek tek haberdar ediyor olacağım. Aramıza hoş geldiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 8 Mart 2018; 10:12:14 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
1080P Extreme / MSi GTX 1070Ti GAMiNG 8G SLI (STOCK)
(Üstteki kartın ısısı baz alınmış. Alttaki kart ortalama 6 derece daha soğuk.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 19 Mart 2018; 18:1:29 > -
İç geçirmek için bu konuya giriyorum. Yakında Görkem Ağabey'in kartını çalacağım, benim yanıma o kartla gelme valla onsuz gönderirim. -
4K Optimized / MSi GTX 1070Ti GAMiNG 8G SLI (STOCK)
(Üstteki kartın ısısı baz alınmış. Alttaki kart ortalama 7 derece daha soğuk. Hemen öncesinde 1080P Extreme testi yapmıştım. Bundan dolayı üstteki kart 80 dereceyi gördü. Fan profilleri de stock ayarında.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 19 Mart 2018; 18:2:33 > -
Hayirli olsun ustad incelemeler baslamis.
Sizden ricam tek ve cift kart olarak test yapmanz. Boylece kartlarin olceklenmesinide goruruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xdeliruzgar
Hayirli olsun ustad incelemeler baslamis.
Sizden ricam tek ve cift kart olarak test yapmanz. Boylece kartlarin olceklenmesinide goruruz.
Teşekkürler.
Ayrıca konusunu açıp, incelemesini gerçekleştireceğim kısmet olursa. Tek kart ve SLI olmak üzere ayırmayı da düşünüyorum tabii.
İlk başta SLI olarak paylaşım sağlayacağım. Çözünürlük olarak 2K@144Hz kullanıyor olsam da; bu canavarlar için tam anlamıyla yeterli bir işlemcim var denemez. Intel tarafında 9. nesilleri bekliyorum bakalım. En azından 8C/16T bir işlemciye geçeyim ki; hem geçtiğime değsin hem de uzun süre beni götürsün düşüncesindeyim.
-
Arkadaşlar i7 8700k ve GTX 1080 ti ile 144 hz 1080p monitörde ultra ayarlarda pubg 120 fps civarı, total war warhammer 2 70-100 fps civarı veriyor. Normal mi ? Bir sıkıntı var gibi hissediyorum ama. 1080ti ile 1080p'de 144fps alamıyorum. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
Ben de katılmak isterim kulübe.
Msi Gtx 1080 Ti armor
Ekledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem0707
Beni de eklermisin bende de
MSI GeForce GT1030 2GH LP OC 2GB
Cok iyi ya witcher 3 oynuyrm grafikler high da gayet de basarili bir kart oburleri kim bilir nasildir :)
Ekledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ocean-x
Amazon'dan 3800 liraya EVGA GeForce GTX 1080TI SC 2 ICX alarak aranıza katıldım arkadaşlar.
Kartınız hayırlı olsun, ekledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: XxLbeden
Evga 1080ti sc2 hybrid kullanıyorum hocam eklebilirsiniz. Değerleri akşam paylaşırım
Ekledim, değerlerinizi de paylaştığınız zaman eklerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkharin
msi gaming 1070 ti aldım yeni technosistemden ekleyebilirsiniz benide
Ekledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: aesca
MSI gtx 1060 gaming x.
Sanırım bu konuya yazmamıştım.
NOT: çocuktan ve işten fırsat bulursam test edip değerleri de atacağım. Kuru kuruya yazmışım. Yaşlılık işte.
Ben de fırsat buldukça eklemeleri gerçekleştiriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: vamp
EVGA GeForce GTX 1080 SC Gaming ile ACX 3.0
Stock 1924mhz
Ekledim. -
Kartınız ve sisteminiz hayırlı olsun, ekledim. Ülkemizden bu tarz fotoğraflar görmek güzel.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X