Şimdi Ara

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
15
Favori
25.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankaland

merhaba konuyu yeni gördüm.. Evga Gtx 1080 Ti FTW3 kullanıyorum.. kulübe eklerseniz memnun olurum..

Ekledim, aramıza hoş geldiniz.
  • Hayırlı olsun kartın tekrar, ekledim.
  • ophion84 kullanıcısına yanıt
    Ekledim.
  • merdas kullanıcısına yanıt
    Ekledim, kartınız hayırlı olsun.
  • NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 24 Mart 2018; 14:36:0 >

• slm 2 3dmark skoru paylaşayım dedim.

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]

• Merhaba hocam. Gönlü hep AMD'den yana bir kullanıcı olsam da kalbi kırık bir şekilde ben de pascal kullanıcıları arasına katılmış bulunuyorum. Sempatizan olmakla fanboy olmak arasında fark var. AMD kartlar şu anki fiyatları ile mantıklı olmaktan çok çok uzaklar. Ama henüz resmi değil. Kartım oturma odamda yeni kasamın içinde duruyor ama daha bunu kanıtlamadım Yeni sistemim ramlerini bekliyor. Onun ilk ateşlemesini yaptıktan sonra overclock değerleri, benchmark skorları ve GPU-Z görselleri gelir. Bu arada kart ASUS Strix 1050ti. Tercihini yeşil taraftan kullanmış tüm kulüp arkadaşlarımı selamlıyorum, 9800GT'den sonra yine vidacı olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Merhaba hocam. Gönlü hep AMD'den yana bir kullanıcı olsam da kalbi kırık bir şekilde ben de pascal kullanıcıları arasına katılmış bulunuyorum. Sempatizan olmakla fanboy olmak arasında fark var. AMD kartlar şu anki fiyatları ile mantıklı olmaktan çok çok uzaklar. Ama henüz resmi değil. Kartım oturma odamda yeni kasamın içinde duruyor ama daha bunu kanıtlamadım Yeni sistemim ramlerini bekliyor. Onun ilk ateşlemesini yaptıktan sonra overclock değerleri, benchmark skorları ve GPU-Z görselleri gelir. Bu arada kart ASUS Strix 1050ti. Tercihini yeşil taraftan kullanmış tüm kulüp arkadaşlarımı selamlıyorum, 9800GT'den sonra yine vidacı olduk

ilk ekran kartım 9200se idi.. belki onun heyecanıydı bilemiyorum, yıllarca Ati ardından AMD ile yola devam ettim ama size şunu söyleyebilirim, Ati sonrası Amd kağıt üzerinde teorik değer olmaktan öteye gidemedi.. 4980 kartım vardı, full hd İnception(başlangıç) adlı filmi takıla takıla izletmiştim.. arkadaşımda gtx 460 vardı aynı filmi daha düşük sistemde sular seller gibi oynatıyordu.. gigabyte gtx 460 satın aldım.. nvidia yolculuğum o günden beri devam etti.. CPU tarafında işler biraz daha iyi ama GPU tarafında AMD sadece teori satıyor.. 5xx serisinde tam bir hayal kırıklığı, vegada aynı durumda.. 1080 ti fiyatına 1080 performansı verebilen vega 64.. 1080 ti kartı 11 ay önce satın aldım.. amd 1 yaşındaki karta denk kart çıkaramadı.. keşke öyle olmasaydı ama değil..

• ankaland kullanıcısına yanıt
    Hocam uzunca bir süre AMD kullanmamışsınız. Büyük hayal kırıklıkları kalıcı oluyor ve silinmiyor. Ben de sizinkine benzer hayal kırıklıklarını intelde çok yaşamıştım. Ben şuanda yıllar sonra nvidia kullanıyorsam belki siz de bir iki sene sonra Radeona geri dönersiniz
  • ankaland kullanıcısına yanıt
    amd yıllarca ortadirek için çok güzel kartlar çıkarttı hd7850 r9 380x rx 480 ama sonra mining patlayıp amd bulunmaz hint kumaşı olunca işler bozuldu
  • Merhaba, Asus ROG Strix 1080Ti OC kullanıyorum. Kulübe ekleyebilirseniz sevinirim.
  • İmzamdaki 1080Ti ile son mertebeye terfi ettim hocam. Lakin bu kartla sınıfında liderlik peşinde koşamayacağız. Ancak sınıfın haylaz öğrencisi oluruz

NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü]
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Merhaba hocam. Gönlü hep AMD'den yana bir kullanıcı olsam da kalbi kırık bir şekilde ben de pascal kullanıcıları arasına katılmış bulunuyorum. Sempatizan olmakla fanboy olmak arasında fark var. AMD kartlar şu anki fiyatları ile mantıklı olmaktan çok çok uzaklar. Ama henüz resmi değil. Kartım oturma odamda yeni kasamın içinde duruyor ama daha bunu kanıtlamadım Yeni sistemim ramlerini bekliyor. Onun ilk ateşlemesini yaptıktan sonra overclock değerleri, benchmark skorları ve GPU-Z görselleri gelir. Bu arada kart ASUS Strix 1050ti. Tercihini yeşil taraftan kullanmış tüm kulüp arkadaşlarımı selamlıyorum, 9800GT'den sonra yine vidacı olduk
    Merhaba,

AMD, Mining furyasına (haklı olarak) öncelik verdiği için; F/P vs. çok önemsemedi. Sürücüler vs. güncelleniyor, yeni çıkan oyunlar takip ediliyor ama oyuncuları şu an çok düşünmedikleri de başka bir gerçek. En azından fiyat olarak bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Tabii bu durumda Mining'in etkisi yadsınamaz bir gerçek.

Kartınız hayırlı olsun. Eklemesini gerçekleştirdim. Sisteminiz aktif olduğunda paylaşımlarınızı da bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furky!

Merhaba, Asus ROG Strix 1080Ti OC kullanıyorum. Kulübe ekleyebilirseniz sevinirim.
    Merhaba,

Ekledim.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Selam,

Kartınız hayırlı olsun. 1080'lerin içinden üst kulvara transferinizi gerçekleştirdim.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    11xx seriye geçiyor muyuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

11xx seriye geçiyor muyuz hocam
    İşten güçten benim minik canavarların daha tadına bakamadım.

11 Serisi hele bir kenarda dursun. Zaten Q3/18 öncesi zannetmiyorum geleceğini. Ama geldiği zaman inşallah Maxwell'den beri devam eden kulüp serimizi; 11 serisi ve sonrası için de itinayla devam ettiririz.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Benim kart yaza 2 senelik olacak ama ben de çalıştığım için doğru düzgün kullanma fırsatı olmadı malesef. Full time yıllar insanı mahvediyor. Arkadaşıma satacağım sanırım. Yeni kart alır mıyım bilmiyorum şaka bir yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Benim kart yaza 2 senelik olacak ama ben de çalıştığım için doğru düzgün kullanma fırsatı olmadı malesef. Full time yıllar insanı mahvediyor. Arkadaşıma satacağım sanırım. Yeni kart alır mıyım bilmiyorum şaka bir yana.
    Yakın gelecekte ekran kartı fiyatlarının aşırı düşüşler yaşamasını beklemiyorum. Dolar kuru da malum.

Yeni nesile geçiş için mantıklı fiyatlar ve uygun ortam koşulları olmadıktan sonra son kullanıcıların ellerindeki kartlara sahip çıkması taraftarıyım.
  • İnsanlar biraz görsün diye buraya da yazayım dedim, sonuçta bu konunun gediklilerinden sayılabilirim sanırım Eğer kaldır dersen hocam ilk gördüğümde kaldırırım bu mesajı.

Dükkanımdaki ilanda bir adet MSI GTX1080 Armor var. Mining vs görmemiş ve 2 yıla yakın TR garantili temiz bir ürün. Neden sattığımın detay hikayesini yazdım. Ufak bir bütçe ihtiyacım var kredi kapatmak için ne kadar hızlı satılırsa o kadar iyi benim için. Elden ele yaparsak çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.