Bildirim
NVIDIA PASCAL Serisi [Kullananlar Kulübü] (40. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TigTheBand
Konu bağlantım.https://forum.donanimhaber.com/shadow-play-sorunu-gtx-1070-ss-li--130303299#130304615
O konu içerisinde yazmış olduğum mesajı hemen aşağıya da ekliyorum. Size faydası olamadıysa bile belki başka sorun yaşayanlara merhem olur.
ShadowPlay beta olduğu zamanlarda GeForce Experience kısayolunu ShadowPlay kısayolu haline getirme ve yönetici olarak çalıştırma gibi çözümler de vardı. Onları da denediniz mi ? Youtube üzerinden anlatım veya kısa bir aramayla SS'li halini de bulabilirsiniz.
-
MSI GTX 1080 AERO OC kullanıyorum, eklenebilirim. -
ekran kartımı yeniledim. EVGA GeForce GTX 1080 SC Gaming ile ACX 3.0 soğutma 8 GB GDDR5
güncellenirse sevinirim. zamanla test fotosuda atarım. -
Konuyu daha yeni gördüm. Ekleyebilirsiniz hocam. -
bende yeni gördüm. beni de ekleyebilirsiniz. zotac gtx 1060 mini 6gb lık sürüm -
Konuya yeni dikkat ettim.Mayıs 2017 Bangok'tan o günkü kura göre 2800TL ye alındı. Eklerseniz sevinirim.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X -
Cok iyi rakama almışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23
MSI GTX 1080 AERO OC kullanıyorum, eklenebilirim.
Ekledim, kartınız hayırlı olsun. Değerlerinizi paylaştığınız zaman, değerlerinizi de eklerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: recep61
ekran kartımı yeniledim. EVGA GeForce GTX 1080 SC Gaming ile ACX 3.0 soğutma 8 GB GDDR5
güncellenirse sevinirim. zamanla test fotosuda atarım.
Kartınız hayırlı olsun, güncellemeyi yaptım. -
quote:
Orijinalden alıntı: UberkS
Konuyu daha yeni gördüm. Ekleyebilirsiniz hocam.
Ekledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: StrongestWarrior
bende yeni gördüm. beni de ekleyebilirsiniz. zotac gtx 1060 mini 6gb lık sürüm
Ekledim, hoş geldiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: tw1s
Konuya yeni dikkat ettim.Mayıs 2017 Bangok'tan o günkü kura göre 2800TL ye alındı. Eklerseniz sevinirim.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X
Ekledim, o aylarda fiyatlar cidden iyiydi. -
Ben de katılmak isterim kulübe.
Msi Gtx 1080 Ti armor -
Beni de eklermisin bende de
MSI GeForce GT1030 2GH LP OC 2GB
Cok iyi ya witcher 3 oynuyrm grafikler high da gayet de basarili bir kart oburleri kim bilir nasildir :)
Amazon'dan 3800 liraya EVGA GeForce GTX 1080TI SC 2 ICX alarak aranıza katıldım arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean-x -- 5 Mart 2018; 15:9:15 > -
Evga 1080ti sc2 hybrid kullanıyorum hocam eklebilirsiniz. Değerleri akşam paylaşırım
msi gaming 1070 ti aldım yeni technosistemden ekleyebilirsiniz benide -
MSI gtx 1060 gaming x.
Sanırım bu konuya yazmamıştım.
NOT: çocuktan ve işten fırsat bulursam test edip değerleri de atacağım. Kuru kuruya yazmışım. Yaşlılık işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 6 Mart 2018; 21:50:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
EVGA GeForce GTX 1080 SC Gaming ile ACX 3.0
Stock 1924mhz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X