Şimdi Ara

Nvidia Quadro ekran kartları dx12 destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Quadro serisi ile ilgili olarak konuya cevap bulamadım ve K2200'ün özelliklerine baktığımda dx11 yazıyor, dolayısıyla desteklemiyor olarak algıladım. Doğru mudur?

2) Eğer destekliyorlarsa hangi modelden itibaren destekledikleri hususunda bilgi verirseniz sevinirim.

3) Bu arada windows 10 ne zaman piyasaya çıkacak bilginiz var mı?

Cevaplar için teşekkürler.

Edit:

4) a) Quadro k1200 dx12 desteği var gözüküyor hb'de ama 3d desteği yok diyor. Bu kartla 3d modelleme ve render yapılamaz mı? b) çekirdek hızı 240 mhz diyor gpu için, bu doğru mudur? c) Geçmişte oyun gpularının grafik tasarım için modifiye edilmesi durumu şu an mümkün mü? d) Verilen paraya yazık değil mi?

Edit2: Konu hakkındaki cahilliğimi mazur görün. Ben açıkçası bu yaştan sonra oyun için pc toplamaktan vazgeçtim ve merakım olan ve şimdilik hobi amaçlı grafik tasarım ve 3d modelleme, animasyon işleri için alt-orta seviye bir pc toplama kararı aldım. Bu konuda da dx12 meselesini de düşünerek sistem önerirseniz mutlu olurum. Bütçe 2500-3000 civarı. Tabi windows 10 çıkmadan kart alma diyorsanız da saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habedon -- 3 Temmuz 2015; 22:29:34 >

• habedon H kullanıcısına yanıt
    Bu ayın 29'unda çıkacak win 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman beklemek ve görmek en mantıklısı.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.