Şimdi Ara

nvidia riva tnt2 m64 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PII 400 bilgisayarıma xp yükledim ama nvidia riva tnt2 m64 ekran kartımı tanıtamıyorum
    nvidia'nın sitesinden indirdiğim driver aygıt bulunamadı deyip kurulamıyor, önceki driverları filan kurmayı denedim ama hangisini kurarsam kurayım aygıt durumunda "Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)" hatasını veriyor. Acaba ekran kartında mı sorun var deyip arkadaşın ekran kartını (o da nvidia riva tnt2 m64) taktım hiçbir değişiklik olmadı. Ne yapmam lazım bu ekran kartını tanıtmak için.

• eski detonator driverlerini kullanman lazım. önceki driver dediğin, xp ile çalışan drivermiydi?

birde bunların acaip bir huyu var. benim arkadaş yazıhanesine koymuş bir hurda pc, onda bahsettiğin kart vardı. kuruyorsun tanımıyordu. biostan init display first i agp yapınca tanıdı.

biostan o seçeneği agp yap tanıyacaktr. sanırım default olarak pci de kalmış o ayar sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4 -- 28 Nisan 2006; 0:54:28 >
  • eğer regeditte veya program fileste hala driver duruyorsa onu sil ve sonra gene tanıtmayı dene
  • Ben de bu kartı kullanıyorum. Benim sürücüm bu.
    http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_45.23.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 29 Nisan 2006; 17:11:43 >
  • teşekkür ederim cevaplarınız için, sorunum çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.