|
Nvidia RTX 5060 ve 5060 Ti sızdırıldı: Kullanıcıları üzebilir
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sen istiyor Vram verecek 100 dolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonlar bile 12-16 gb ram ile geliyorlar. Ekran kartlarına neden böyle az ram koyuyorlar
-
Gpu sektörünün apple'ı. İyice soğuttular, umarım amd bir sürpriz yapar.
-
Bu yorum ironi değil mi? Telefonlardaki RAM ile ekran kartındaki VRAM arasında uçurum var. Biri motosiklet diğeri uçak.
-
Intel B580 12 GB bence güzel bir sürpriz yapmış durumda .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B580in garip şimdilik garip sorunları var hocam. Anlamsız darboğazlar, düşük fpsler gibi 1-2 aya toparlanır umarım. 4070 super gücünde bir kart çıkartsa şans verebilirdim.
-
Kullanıcı ne istiyorsa Nvidia onu veriyor. Kullanıcı istiyor yüksek fiyata 8gb kart gidiyor inatla Nvidia alıyor. Nvidia'da diyor ki o zaman bundan üretelim. satıyor adam. AMD 7900XTX gibi mükemmel bir kart üretti kimse almadı bile... Müşteri kazık yemek istiyor...
-
B580 şu an istikrarlı çalışmıyor ama birkaç ay beklemek lazım. Belki değişiklik olabilir.
10 bin TL fiyat bandına düşerse kesinlikle değerlendirilmeli. Bilhassa 2K çözünürlükte B580 öne çıkacaktır VRAM yönünden.
AMD de bir taraftan AFMF 2, Hyperx vs. teknolojilerle RX 6000-7000 serisini yaşatmaya devam ediyor. Bilhassa AFMF2 güzel gidiyor. Rekabetin kızışması yine biz tüketicilere yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 16 Aralık 2024; 16:54:19 >
-
8 gb mı? 8 mi?
-
Eski kartım RTX3060'da bile 12GB vram var, ayıptır yahu.
-
Ağam bizimle eğleniy.
-
Bu Nvidia iyice azıttı her yerden kısmaya başladı zenginleştikçe daha da cimrişeşiyor. Böyle rt dlss diye kandırmaya çalışmasın bir sonraki kartı intel ın en tepe modelini alır geçerim kime satarsa satsın sinir etti iyice
İyiki zamanında 3060 12gb almışım Amd Frame Generation desteklemesiyle daha uzun yıllar götürecek gözüküyor.
-
hocam meydanı boş bulunca istediği gibi at koşturuyor, intel B580 üstünde bir orta üst segment için ekran kartını uygun fiyata çıkarırsa bende almayı düşünüyorum... şimdiye kadar 10 kere ekran kartı aldıysam bunların 7-8 i nvidia dır nadirde olsa amd almışlığım vardı ama artık durum değişti...
-
Hayır ironi değil hocam. Haberde 8gb ram ile gelicek diyor. 8gb ram mi kaldı? Tamam telefon kıyaslaması iyi bir örnek değil ama bu 8gb eam kabul edilemez.
40 bin aşağısında satılırsa yok satar o kart, bir de şöyle bir deyat vereyim eğer ki o kartı alacaksanız en az 850w tavsiyem 1000 wattlık gold setifika bir psu almak gerekir çünkü peak değer olarak kullandığınız işlemci de çok fazla güç tüketeceğinden, verimli bir şekilde ancak o zaman kulanılabilir...
-
Hocam şurası kabul, batması istenen rakip Intel'in 12 GB VRAM ile kıyas edildiğinde düşük kalıyor. Benim tepkim RAM-VRAM farkına vurguydu. Ki VRAMler de kendi içinde çok farklı olabiliyor. Bu hataya düşülmesin.
-
Haklısınız hocam uyarıp bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Benim orada söylemek istediğim, telefonların ramleri son yıllarda katlanarak arttı ama ekran kartları hala aynı.
Duz 5060 8gb , 5060ti 16gb olacaksa , su durumda duz 5070 16gb , 5070ti ise enaz 20gb olur diye dusunuyorum.5080 de 16gb olacagina gore , 5080ti de 24gb olur kanimca.
Sen istiyor Vram verecek 100 dolar
|
Gpu sektörünün apple'ı. İyice soğuttular, umarım amd bir sürpriz yapar.
|
Kullanıcı ne istiyorsa Nvidia onu veriyor. Kullanıcı istiyor yüksek fiyata 8gb kart gidiyor inatla Nvidia alıyor. Nvidia'da diyor ki o zaman bundan üretelim. satıyor adam. AMD 7900XTX gibi mükemmel bir kart üretti kimse almadı bile... Müşteri kazık yemek istiyor...
|
NVidia açık bir şekilde 5050'yi 5060 fiyatına 5060 diye satacak, görünen o. E benim de 3 kuruşluk malım olsa ve 10 kuruş istediğimde koşarak alsalar ben de 3'e değil 10 kuruşa satardım, o yüzden NVidia'ya da kızamıyorum. Hatta arttırıyorum, NVidia 5060 vram'ini fazla bile koymuş, en çok 6gb olmalıydı (tabi o da 4gb + daha yavaş çalışan 2gb şeklinde). |
Intel B580 12 GB bence güzel bir sürpriz yapmış durumda . |
Bu Nvidia iyice azıttı her yerden kısmaya başladı zenginleştikçe daha da cimrişeşiyor. Böyle rt dlss diye kandırmaya çalışmasın bir sonraki kartı intel ın en tepe modelini alır geçerim kime satarsa satsın sinir etti iyice
|
İyiki zamanında 3060 12gb almışım Amd Frame Generation desteklemesiyle daha uzun yıllar götürecek gözüküyor.
|
Bu iş artık saçmalamaya başladı bu saatten sonra nvidia karşı hiç saygım kalmadı özellikle o fg saçmalığından sonra
Sen gel millete sadece 40 serisinde olacak de sonra amd gelsin bir yazılımla senin vermediğin rakip kartlara bile fg teklonojisini sunsun. Bunun saçmalıkların savunulacak bir tarafı yok fanboyluk yapmayın apple cılar gibi. |
Amd varken, ben artık dönüp bakmıyorum bile. İşlemci ve ekran kartı mükemmel uyum içerisinde çalışıyor.
|
Benzer içerikler
- netflix üyelik
- bedava mavi tik
- instagram algoritma sıfırlama
- whatsapp mesaj sabitleme
- instagram önbellek temizleme ios
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X