Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.502
Cevap
206
Favori
425.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prosecutor

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Benim minix neo u1 tecrübem oldu kısa bir süre. Ve bir arkadaşıma devrettim. Android çok karışık. Air mouse üzerinde tekerlek olmadığı için zahmetli. Oynatıcıların arayüzleri kullanışsız. Hd sesler receivere pass yapılmıyor veya ben beceremedim. Kodideki filmler zaten digitürk heryerde seyrette var yüzüne bakmıyoruz. Yine kodideki filmler çamur gibi sd kalitesinde. Altyazı her yerde ayrı bir ayarı var kafa karıştırıyor. Filmlerimi depoladığım seagate dşna serverdan altyazılı film oynatmadı. Tekrar yerinden çıkardığım WD live streamı yerine yerleştirdim. Bir kez daha wdlive streamım olduğu için şükrettim.
    Wd de görüntü kalitesi muhteşem. Hd seslerin tamamını pass yapıyor. Menüsü çok pratik.
    4k filmim yok zaten 1080pdts hd mkv varken indirmem indiremem.
    Bluray iso indirmem gerek yok.
    Oyunu uygun fiyatlı ps3ile oynuyor bazen oda oğlum.
    Bu android playerlara bu paraları neden veriyorsunuz şaşırıyorum.

dts dts HD ma truhd ve diğer tüm formatları Avr ye pass ediyor

Dlna sorunsuz çalışıyor

Alt yazıda herhangi bir problem yok otomatik olarak buluyor

Wd in tüm cihazları su an da da var bende live hub da dahil görüntüsü berbat nvidia ya göre kumlu

Bu cihazı kullanan hemen hemen herkes nas A yaptıgı kendi arşivini izliyor dediğiniz gibi netten izleyen çevrende yok

Menüsü çok basit

Kumandası muazzam

Oyun isime gelince hic bir pc. Oyunu nu ps3 pc uZerinden stream yapma yeteneğine kavuşma Di

PC üzerine kurulu oyunları bu cihaz takılı olan her yerde keyifle oynuyoruz

Kendi oyunları da cabası

Goruntu konusuna zaten hic gelmiyorum Wd falan kokusmaya yazmaya değmez diye iyi playerler den de çok daha iyi

Mouse da klavyede sorunsuz takılıyor

Minix le falan Yanyana gelip konuşulacak cihaz degil

Ac bandi sayesinde 65 GB lik film wifi uZerinden aktarıyor banamisin demiyor

Yüksek bitrate filmleri minix ve Wd degil açmak izletmek menusuni bile açmaz ken bu keyifle acıyor

H265 X 265 tüm filmlerde sorunsuz

Neden para verdiğimizi umarım anlatabilmişim dir ustadim

Dediğiniz gibi degil her cihaz Mercedes Te ferrari de araba reno da araba kapital düzen verdik Ce cepten her sorun asılıyor

Kotu bir macera yasamış siniz android Player cik minix le ama emin olun hepsi oyle degil

Kullanmadığınız denemediniz cihazla ilgili yorumunuz ve on yargınız bastan yanlis

Sizi anlıyorum ama hak vermiyorum. Ben elektronikten oldukça anladığını düşündüğüm birisiyim☺ 2-3günlük incelememde benim aradığım şeyin zaten elimde olan wd olduğunu anladım. Minix neo u1 i küçümsemeyin bence bir inceleyin.
    Hd sesleri stream yapmayı bir hayli gizlemişler. Ben bulamadım. Altyazıların ayarı varda kafamı karıştırdı. Cirque soleil Alegria dvd iso var arşivimde denediklerim oynatmadı. Sizin cihaz android işletimle çalışmıyor mu minixten farklı olsun. Anlamadım🙄

Bende minix x8-h plus var ustat biliyorum ne olduğunu

Mevzu android degil her firma android üzerine kendi yazılımını entegre etmiş durum da

Kodi de destek verdiği cihaz lar içerisine almis nvidia Yi

Hal böyle olunca arkasında da nvidia gibi bir dev olunca Kodi ile muazzam uyum olmus durumda

Minix falan benim kullandığım model
    Wd gene benim kullandığım Wd live hub

Bırakın nvidia ile karşılaştır mayi ayni cümlede adını yazmak bile yanlis

Ses leri pass etmeyi de saklamamış nvida Avr ye takar takmaz aktif sizin caba göstermeniz E gerek yok

Kodi Player de kurar saniz afiş isi de ses pass iside hepsi muaZAm

Bu arada ben 3 adet nvida aldım verdim resmen cihazdan kopamiyorum

Gittim 8000 lira verdim htpc kurdum goruntu nvida dan çok önde ama nvida çok rahat çok Zaman onu kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prosecutor kullanıcısına yanıt
    Ustat 40 USD yerde android var 300 USD ye de
    Soyle duşunun

Hatta samsung s7 de android li salak chin telefonları da android li ama fark var degil mi

PC aldınız Windows 7 var degil mi 200 USD lik bir pc

Baska bir pc aldınız 2200 USD oda Windows 7 neden biri her oyunu acıyor her film ı acıyor diğeri takılıp kalıyor

İkisine Windows 7 degil mi

Böyle bir mantık olamaz ve kabul edilemez tekrar bir duşunun bence

Cihazların önünde ki Barel android degil ki

Kendi donanımları. Donanim yoksa android ne yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 21 Nisan 2016; 1:02:02 >
  • Ama minixin cpu ve gpu su mükemmel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ama minixin cpu ve gpu su mükemmel.

4 adet a53 var işlemcisi minix Te

Nvidia da 4 a53 4 tanede a57 var

• Sevgili eraycelik yazmış zaten ben söylenenleri tekrar etmeyeyim..

ben veya forumdaki arkadaşlar çeşitli how to lar hazırlayarak hangi cihazın hangi işlemleri yapabildiğini yazarak
    siz değerli forum dostlarımız ile paylaşırız..
    konu aslında bu kadar basit..

isteyen istediğini alır ama cihazı kullanmayan insanların yorum veya kıyaslama yapmasını da doğru bulmam..
    cihaz androiddir ama yazılımı ve işlemcisi şu an kullanılan kullangımız en iyi androiddir.
    en iyi media player mıdır? sorusu başka bir topic için sorulabilir.
    saygılar,sevgiler hepinize..
    @atm41
  • Bu cihazı almayı mı, HiMedia Q10 Pro'yu mu beklememi tavsiye edersiniz?

Konsol özellikleri, android olması vs. umrumda değil.

Adam gibi 4K@60 FPS ve x265 dahil tüm video formatları ile, DTS gibi ses formatlarını sorunsuz oynatsın, beni uğraştırmasın tek isteğim.
  • himedia q10 quad kullanıp buna geçtim ben şahsen..
    yazılımsal ve teknik olarak üstün cihaz benim görüşüm Nvidia..
    Himedia 1 yıl içinde 3 -4 ürün çıkarır işi bu..
    dts-hd,4k x265 stabil zaten..
    Himedia q10 alıp test etmek lazım ki kıyaslama yapalım.
  • uzun süre düşünüp taşındıktan sonra cihazı satmaya karar verdim.

nvidia shield + joystick + kumanda + metal stand + 64 gb micro sd. hepsi 800 tl. lütfen pazarlık isteyecek arkadaşlar mesaj atmasın. ankara elden teslim edebilirim.

ilgilenen varsa minix x8h plus da var, uygun fiyattan verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 24 Nisan 2016; 16:41:13 >
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    keşke 3 gün önce falan olsaydı amazondan alıp beklemekle ugraşmazdık fiyat güzel almak isteyenler kacırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

uzun süre düşünüp taşındıktan sonra cihazı satmaya karar verdim.

nvidia shield + joystick + kumanda + metal stand + 64 gb micro sd. hepsi 800 tl. lütfen pazarlık isteyecek arkadaşlar mesaj atmasın. ankara elden teslim edebilirim.

ilgilenen varsa minix x8h plus da var, uygun fiyattan verebilirim.

Merak ettim satmana sebep ne acaba, bende Q10 pro modelini bekliyorum.
    Nvidia Shield mi Q10 pro mu almak gerekiyor acaba bilen biri cevap verebilir mi
  • Değerli arkadaşlar merhaba adım yılmaz

yıllardır film arşivi yaparım ve hep medya oynatıcıların en iyilerini almaya çalıştım (popcorn hour c200 var ama çok zayıf artık) ama ilerleyen teknolojide kafama göre bir cihaz gelmedi 1 ay önce nette rashberry pi3 diye bir cihaz gördüm önce çok dikkat etmedim sonra detaylı bir araştırdım ve karar verip denemek için satın aldım cihaz kart+kutu+sdcar+power olarak satın aldım çokda ucuz fiyatı nette bakarsınız bu fiyata biraz dan söyleyeceklerimi yaparmı diyede çok tereddütlüydüm. cihaz 1 gün içinde elime ulaştı netten indirdiğim bir çok yazılım ile cihazı baya kurcaladım en sonunda NOOBS_v1_9_0 yazılımında karar kıldım bu yazılım çoklu boot özelliğine sahip bu yazılımın içinde openelec kodi mevcut film kısmında bunu kullanıyorum bilgisayar kısmında diğer işletim sistemini neyse lafı uzatmayayım sistemi kurdum kablosuz klavyemide taktım ayrıca samsung akkıllı tv var bunun kumandası ilede kodiyi mükemmel şekilde kullanıyorsunuz any net hdmi cec sayesinde.

başladım filimlerimi test etmeye en zorlu filimleri bile takılmadan ısınmadan çalıştırdı sıra iso filimlere geldi bunlarıda test ettim hiç bir sorun olmadan kolayca çalıştırdı. bu arada bazı eski filmlerde vcd ile mpeg lisansına ihtiyaç olduğunu gördüm hemen paypal ile kod satın aldım 10tl ikisi bir arada ve cihaza girdim artık bunlarda mükemmel oynamaktaydı.

gerçek anlamda bu film arşiv işi ile uğraşan arkadaşlara bu sistemi öneririm gidipte çok yüksek fiyatlar vererek cihazlar satın almayın bu cihaz her durumda her şekilde çalışmakta şuan vazbile geçemiyorum o kadar esnekki filim izlemeye gelen tüm arkadaşlarım hayran kaldı çoğu sipariş etti bile cihaz şuan en iyiyim diyen media oynatıcıların tüm özelliklerini ve de tüm bağlantı şekillerini desteklemektedir.

yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara daha detaylı bilgi verebilirim.

sistemim:
    Denon 3313ci anfi
    Samsung 55es8000 tv
    Panasonic PtAe 7000 projeksiyon
    Polk rti A9 kule kolon
    Klipsch Sub ve Arka kule kolon
    Butkikker Koltuk Sub sistemi
    Raspberry Pi3 Kodi Openelec oynatıcı
    3mt 1-1 kazanımlı gümüş perde
    4tb 4 adet usb disk.

• quote:

Orijinalden alıntı: riva69

Değerli arkadaşlar merhaba adım yılmaz

yıllardır film arşivi yaparım ve hep medya oynatıcıların en iyilerini almaya çalıştım (popcorn hour c200 var ama çok zayıf artık) ama ilerleyen teknolojide kafama göre bir cihaz gelmedi 1 ay önce nette rashberry pi3 diye bir cihaz gördüm önce çok dikkat etmedim sonra detaylı bir araştırdım ve karar verip denemek için satın aldım cihaz kart+kutu+sdcar+power olarak satın aldım çokda ucuz fiyatı nette bakarsınız bu fiyata biraz dan söyleyeceklerimi yaparmı diyede çok tereddütlüydüm. cihaz 1 gün içinde elime ulaştı netten indirdiğim bir çok yazılım ile cihazı baya kurcaladım en sonunda NOOBS_v1_9_0 yazılımında karar kıldım bu yazılım çoklu boot özelliğine sahip bu yazılımın içinde openelec kodi mevcut film kısmında bunu kullanıyorum bilgisayar kısmında diğer işletim sistemini neyse lafı uzatmayayım sistemi kurdum kablosuz klavyemide taktım ayrıca samsung akkıllı tv var bunun kumandası ilede kodiyi mükemmel şekilde kullanıyorsunuz any net hdmi cec sayesinde.

başladım filimlerimi test etmeye en zorlu filimleri bile takılmadan ısınmadan çalıştırdı sıra iso filimlere geldi bunlarıda test ettim hiç bir sorun olmadan kolayca çalıştırdı. bu arada bazı eski filmlerde vcd ile mpeg lisansına ihtiyaç olduğunu gördüm hemen paypal ile kod satın aldım 10tl ikisi bir arada ve cihaza girdim artık bunlarda mükemmel oynamaktaydı.

gerçek anlamda bu film arşiv işi ile uğraşan arkadaşlara bu sistemi öneririm gidipte çok yüksek fiyatlar vererek cihazlar satın almayın bu cihaz her durumda her şekilde çalışmakta şuan vazbile geçemiyorum o kadar esnekki filim izlemeye gelen tüm arkadaşlarım hayran kaldı çoğu sipariş etti bile cihaz şuan en iyiyim diyen media oynatıcıların tüm özelliklerini ve de tüm bağlantı şekillerini desteklemektedir.

yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara daha detaylı bilgi verebilirim.

sistemim:
    Denon 3313ci anfi
    Samsung 55es8000 tv
    Panasonic PtAe 7000 projeksiyon
    Polk rti A9 kule kolon
    Klipsch Sub ve Arka kule kolon
    Butkikker Koltuk Sub sistemi
    Raspberry Pi3 Kodi Openelec oynatıcı
    3mt 1-1 kazanımlı gümüş perde
    4tb 4 adet usb disk.

Hayırlı olsun ustat ilk heyacan bu geçer geçince sizde bizler gibi olacaksınız

Arayış arayış

• aynen ..
    hiç bitmeyecek serüven yeni başlamış..
  • Arkadaşlar selam bügün benimde nvidia shield player geldi ama sormak istediğim bir konu var nvidia nın ayarlarında ses formatı 5.1 yazıyor yanlız ben kodi den 7.1 film açtığımda Anfide otomatik 7.1 gecmiyor bunun için bir ayar varmı
    Bu mesaja eklenen görseller:

• arkadaşlar sanırım yanlış anladınız ben arayış içinde olmam bu işte profesyonelim zaten ama son denediğim sistem himedya yada diğerlerinede fiyat performans olarak hiç bir eksiği yok
  • 3 d isolar bu cihazda seyredebilyormu .
    Daha sorulmus ama net bir cevap goremedim belkide ben goremedim.
    Tesekkurler
  • 3.D iso açmıyor kodinin bu konuda çalışmaları devam ediyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Arkadaşlar selam bügün benimde nvidia shield player geldi ama sormak istediğim bir konu var nvidia nın ayarlarında ses formatı 5.1 yazıyor yanlız ben kodi den 7.1 film açtığımda Anfide otomatik 7.1 gecmiyor bunun için bir ayar varmı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
    Cihazım yolda ve 7.1 desteği benim için çok önemli.

• Hocam içiniz ferah olsun nvidia 7.1 ses formatlarını destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 2 Mayıs 2016; 14:28:43 >
  • Süper haber.
    Diğer arkadaşta neden olmadı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.