Şimdi Ara

Nvidia shild TV .. himedia Q10p ..sizce hangisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    internet ve ağ üzerinden film ve dizi izleme..
    digitürk ve iptv kullanma..sopcast vs ile maç izleme..amazon uzerınden satın alacagım ve bu iki ürün arasında kaldım tavsiyenize ihtiyacım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yaptiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia shield aldim..Gayet guzel bir cihaz..kodinin eklentileri sayesinde de daha da guzel bir cihaz haline geliyor.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksteal

Nvidia shield aldim..Gayet guzel bir cihaz..kodinin eklentileri sayesinde de daha da guzel bir cihaz haline geliyor.Tavsiye ederim

Kodi eklentisi olarak tavsiyeniz varmı?
  • Exodus eklentisini kurdum sadece ...https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksteal

Nvidia shield aldim..Gayet guzel bir cihaz..kodinin eklentileri sayesinde de daha da guzel bir cihaz haline geliyor.Tavsiye ederim

Tam aradigim adamsin, dostum bende siradan bi Tv box kullaniyordum M8S almistim 50 dolarlik
    ama Nvidia Sheild aldim 2 gun once, ama hic alisik degilim,

dedigim gibi onckei Tv Boxumda cok guzel bir turk Tv lerini izleme programi vardi ama ayni program Nvidia sheilde uyumlu degil, anladigim kadariyla cogu app daha Nvidia yuklenmiyor nedir nasil olyle oluyor bilmiyorum ama

tabiki bende Kodi kullaniyorum, siden ricam turk tvleri icin hangi programi kullaniyorsunuz?

acilen canli yayin izlme programi ariyorum
    birde Kodi icinde hangi eklentirleri kullaniyorsunuz? Exodus disinda ?

ayrica tavsiyeleriniz varsa, lutfen cekinmeden yaziniz, cevabinizi bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.