Bildirim
Nvidia shild TV .. himedia Q10p ..sizce hangisi.
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne yaptiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nvidia shield aldim..Gayet guzel bir cihaz..kodinin eklentileri sayesinde de daha da guzel bir cihaz haline geliyor.Tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: darksteal
Nvidia shield aldim..Gayet guzel bir cihaz..kodinin eklentileri sayesinde de daha da guzel bir cihaz haline geliyor.Tavsiye ederim
Kodi eklentisi olarak tavsiyeniz varmı? -
Exodus eklentisini kurdum sadece ...https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/ -
quote:
Orijinalden alıntı: darksteal
Nvidia shield aldim..Gayet guzel bir cihaz..kodinin eklentileri sayesinde de daha da guzel bir cihaz haline geliyor.Tavsiye ederim
Tam aradigim adamsin, dostum bende siradan bi Tv box kullaniyordum M8S almistim 50 dolarlik
ama Nvidia Sheild aldim 2 gun once, ama hic alisik degilim,
dedigim gibi onckei Tv Boxumda cok guzel bir turk Tv lerini izleme programi vardi ama ayni program Nvidia sheilde uyumlu degil, anladigim kadariyla cogu app daha Nvidia yuklenmiyor nedir nasil olyle oluyor bilmiyorum ama
tabiki bende Kodi kullaniyorum, siden ricam turk tvleri icin hangi programi kullaniyorsunuz?
acilen canli yayin izlme programi ariyorum
birde Kodi icinde hangi eklentirleri kullaniyorsunuz? Exodus disinda ?
ayrica tavsiyeleriniz varsa, lutfen cekinmeden yaziniz, cevabinizi bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X