Şimdi Ara

Samsung Tab s9 FE tv yada projeksiyona görüntü aktarımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar type c - hdmi kablosu ile tv ve projeksiyona görüntü aktarımı yapamıyorum. Aynı projeksiyon cihazına s7 fe yi bağladık direkt görüntü verdi. Bizim cihazlarda bu özellik yok mu acaba. S9 fe ile tv ye görüntü aktaran arkadaşımız varmı?

Samsung Tab s9 FE tv yada projeksiyona görüntü aktarımı sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyologedo B kullanıcısına yanıt
    S9 fe nin kablolu görüntü aktarma özelliği yokmuş malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • youtube'da vs, hdmi ile görüntü aktarma özelliği olmayan bazı cihazlardan da görüntü aktarılabildiğine dair videolar var. bi adaptör ve bir uygulama gerekiyor.

mesajın üzerinden baya zaman geçmiş, bunu denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz smartview ile sorunsuz aktarım yapıyorum ve çok stabil hemde. televizyon 2014 sony Samsung Tab s9 FE tv yada projeksiyona görüntü aktarımı sorunu 

• FRAGILE kullanıcısına yanıt

hocam görüntü de donma yaşanıyor mu?S9 fe yi samsung tv (tizen) ye bağladığım zaman çok küçükte olsa gözden kaçmayacak donmalar yaşanıyor birşey izlerken haliyle rahatsız ediyor.Aynı tabletten arkadaşımda da var oda phillips tv ye bağlıyor ama onda da donma yaşanıyor.Bu sorunu nasıl çözebiliriz bir fikri olan var mı?

• donma yaşamadım desem yeridir. hatta çok şaşırdım hiç kopmadan maç izlediğimde.

ama cihzdan cihaza farklı olacağını düşünüyorum, çünkü evde telefondan açtığımda kopuyor bir süre sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.