Merhaba, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti ekran kartım var. Geçtiğimiz günlerde GeForce Experience üzerinden 461.40 sürüm numaralı sürücü güncellemesi bildirimi geldi ve indirip kur dedim fakat hata aldığım için kuramadım. Ben de DDU ile sürücüyü kaldırıp son sürümü manuel olarak kurmak istedim fakat ne sürücü ne de GeForce Experience'ın setup dosyası açılmıyor. Sürücü paketi dışa aktarıldıktan sonra kapanıyor, GeForce Experience'da ise yükleme ekranından sonra kapanıyor. (Hata görüntülerini aşağı ekliyorum) Denediğim bazı yöntemler şöyle: -Farklı bir çok programın setup dosyasını kurmayı denedim ve sorunsuz bir şekilde kuruldu. -Eksi sürüm sürücü ve GeForce Experience'ı kurmayı denedim, onlarda da aynısı oldu. -Aygıt yöneticisi üzerinden sürücü güncelle dedim fakat oradan da kurulmadı. Windows'un; SFC/SCANNOW DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth kodlarını denedim ve sistemi yeniden başlattım fakat sorun düzelmedi. Konu hakkında bilgisi veya fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. |
Bildirim