Şimdi Ara

Harici HDD Aygıt Yöneticisinde Görünüyor Bilgisayarımda Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünden beri bilgisayarıma taktığım hiçbir flash bellek ya da harici HDD açılmıyor. Acaba sorun HDD'de mi diye düşündüm fakat kullanmadığım harici HDD'yi taktım onu da okumadı. Flash belleği de okumadı.

İnternette yazan birçok yolu denedim. Sürücüde hata var diyor ve sürücü güncellemesi başarısız diyor. Yalnız mouse'u ve harici ses kartını tanıyor ve kullanabiliyorum. Şu an Harici HDD'lerim ve flash belleklerim içerisindeki hiçbir veriye ulaşamıyorum.

Sorun yazılımsal mıdır? Donanımsal mıdır?

•  Harici HDD Aygıt Yöneticisinde Görünüyor Bilgisayarımda Görünmüyor

Aygıtlarda görünüyor bilgisayarımda görünmüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antijen -- 4 Ekim 2015; 12:30:54 >

• Şöyle bir yazı buldum

İpuçları

Aygıta yeterli güç sağlandığından emin olun. Bir aygıt USB hub'ına bağlıyken düzgün çalışmıyorsa, aygıtı doğrudan bilgisayarınızın USB bağlantı noktalarından birine bağlayın. USB hub'ındaki, monitördeki veya bilgisayarınıza takılı diğer aygıttaki bazı bağlantı noktaları, desteklemek üzere aygıtınıza yeterli güç sağlamayabilir.

USB flash sürücüleri ve fare gibi daha küçük aygıtlar ve yazıcılar gibi kendi güç kablosuna sahip aygıtlar normal olarak güç verilmeyen bir USB hub'ına bağlandığında düzgün çalışır. USB destekli tarayıcılar ve web kameralar gibi daha çok elektrik kullanan bazı aygıtlar düzgün çalışmak için kendi elektrik kablosu olan bir hub gerektirirler.

Aygıtın doğru USB bağlantı noktasına takılı olduğundan emin olun. Dış sabit diskler, tarayıcılar ve kameralar gibi büyük miktarda bilgi aktarımı yapan aygıtlar yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı noktalarına bağlandıklarında en iyi şekilde çalışırlar. Bazı eski bilgisayarlarda yalnızca 1 adet USB bağlantı noktası veya 1 adet USB ve 2.0 karışımı bağlantı noktası bulunabilir. Aygıtınızın düzgün çalışması için yüksek hızlı bağlantı noktası gerekliyse, kullandığınız bağlantı noktasının USB 2.0'ı desteklediğinden emin olmak için bilgisayarınızla birlikte gelen bilgileri kontrol edin. Bilgisayarınızda yalnızca USB 1.x bağlantı noktaları varsa, bilgisayarınızın içine bir USB 2.0 kartı takarak USB 2.0 bağlantı noktaları ekleyebilirsiniz.

Acaba voltajla alakalı bir sorun mu var donanımsal olarak?

• Az önce adaptörlü USB hub aldım. Her aygıtı tanıdı yine fakat flash bellek ve harici HDD'leri tanımadı.
  • antijen A kullanıcısına yanıt
    aygot yöneticisine girip usb ile ilgili bütün aygıtları kaldırın, pcyi yeniden başlatın
  • Bütün yolları denememe rağmen sorunu çözemedim.

Eski sistem yedeğini yükleyince sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.