Şimdi Ara

Nvidia Sürücüsü Vistada Kurulmuyor Yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Vista Home Premium Format Attım. Nvidia Siitesinden 178.24 Sürümünü İndirdim. Ama Yüklenirken Sürücü Bileşenleri Yükleniyor Diyor Ve Öyle 10 Dk Bekledikten Sonra Kur Tamamlandı Sistem Dosyaları Değiştirilmedi. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin Diyor. Daha Öncede Bu Soruyu Sormuştum Ama Yanıt Alamamıştım. Lütfen Bu Sefer Yardım Edin Yoksa Tekrar Xp Kurmak Zorunda Kalacam. Ekran Kartım Palit 8600 GT Sonic. Yardımlarınızı Bekliyorum..

• Sistemi açıp kapatınca kurulum tamamlanıyor merak etme. Ancak ola ki tamamlanmazsa yeni bir beta sürüm çıktı Nvidia ben onu kurdum gayet güzel. Sende dene istersen.
  • Arkadaşım bende aynı sorundan müzdaribim allem ettim kallem ettim kurulmadı demesine rağmen arka arkaya 3-5 kez tekrar kurulum başlattım neyse en sonunda kurdum dedi ama restart yaptım makin aaılıyor masaüstü geliyor ama renkler birbirine giriyor birden görüntü gidip geiyor garip garip haller oluyor acaba x64 vista yüzünden mi.çBilemiyorum tavsiye edeceğin beta sürümü nedir kodunu verirmisin akşam indirip kurayım
  • Aynı sorunu vistada bende yaşadım. Kurulumda çok bekletince sıkıldım. 7-8 dk sonra iptal ettim. Ama sürücünün kurulmuş olduğunu gördüm. Bütün proğramlar ile kontrol ettim hepsinde kurulu görünüyor. Hiçbir sorunda çıkarmadı. enteresan bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.